Jump to content

Jσσsh. ▲

Super-Moderators
 • Content count

  3342
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Tokens

  2,775 [ Donate ]

Jσσsh. ▲ last won the day on October 17 2017

Jσσsh. ▲ had the most liked content!

Community Reputation

2116 Perfect

About Jσσsh. ▲

 • Rank
  Coordinator International & IT Support / File Manager
 • Birthday 12/25/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Be Rich

Recent Profile Visitors

12171 profile views
 1. @Seek3r[] - Adaugat Task Pariuri Sportive + Grad Jurnalist. Inca are locuri disponibil pentru alt categorie/Forum.
 2. You was banned in a server from another community, screenshot removed. Locked.
 3. Serverul a fost vandut, inchis.
 4. În acest topic vor fi postați toți membrii noii echipe și de asemenea, toate modificările făcute în curs. @Jaxi - Adaugat task International Forum Inca are locuri disponibil pentru alt categorie/Forum.
 5. [RO] Salut, am venit prin acest topic pentru a face câteva explicații și pentru recruit o nouă echipă de jurnaliști. Pentru inceput: 1 - Numele meu este Romulo, am 23 de ani, sunt din Brazilia și am fost în indungi timp de 7 ani, in echipa staff 3 ani. Așa cum Senaris a vorbit într-un topic recent, este obositor să se dedice comunității atunci când avem responsabilități în viață (muncă / colegiu / familie / etc), cu toate acestea din nefericire a trebuit să plec pentru o vreme și activitatea mea a fost mică, m-am întors și am nevoie de ajutor pentru a forma o nouă echipă de jurnaliști, în care voi explica mai jos cum va funcționa. Sper că pot să-i ajut pe oameni care sunt capabili și dedicați să ajute, deși Indungi a avut probleme, a fost singura comunitate care ma primit, ma acceptat și m-a ajutat. 2 - Să mergem la ceea ce conteazã.. 2.1 - Recrutarea jurnaliștilor (categorii / forumuri) - Forumul Internațional - Divertisment - Pariuri sportive - Cinema - Games Talk 2.2 - Modificări - Unele forumuri / categorii vor fi modificate / îmbunătățite astfel încât să existe activități și tasks complementare - Ceea ce am nevoie: [Membrii pentru task (clar) / Idei și sugestii pentru fiecare categorie și forum care au fost citate mai sus / activitate] 2.3 - Cum pot ajuta? - Este simplu: trimiteți-mi un mesaj privat (PM) pentru a discuta despre asta. Orice limbă este permisă (engleza / portugheză / spanish / romana / etc) Un forum deschis pentru toată lumea. Mulțumesc și aștept un pm. [ENG]
 6. Jσσsh. ▲

  Off-Topic

  And he knows, next i will give a suspend
 7. Topic inchis la cerere, via: Report.
 8. Sorry for @Atte Lee, the result will be posted shortly.
 9. Disney will dominate the world at this rate, and make more money
 10. Vezi daca aveți cele mai recente amxx și metamod Ar trebui să funcționeze bine. Update.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.