Jump to content

BaLaMuCღ

Afiliat
 • Content count

  203
 • Joined

 • Last visited

 • Tokens

  520 [ Donate ]

Community Reputation

18 Good

6 Followers

About BaLaMuCღ

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 11/23/1995

Contact Methods

 • Yahoo
  JuNNNNkie

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1404 profile views
 1. Mai faci câteva ore și revi cu cerere
 2. Revin o cu o cerere când citești regulamentul
 3. Respins modelul de cereri acces a fost modificat vericati înainte nu mai copiați alte cereri. Revino când faci orele
 4. De azi înainte toți adminii care greșesc au - 1 sau remove, dacă va dau avertisment vad ca nu va interesează.. Citiți Regulamentul... V am spus de multe ori sa nu mai dați ban pentru wg i l cereți jucătorului dacă nu vrea sa va dea asta e... Nu mai dati ban permanent pentru limbaj... Nu mai jigniți playerii pe server... Nu va mai jigniți între voi... Făceți-vă treaba de admini și banati codați nu limbajul... Voi banati limbajul și codați se joaca pe server... Playerii fac reclamații și pe voi va doare n cot. De azi înainte cine greșește plătește.
 5. Sa rezolvat cu adminul... Este greu sa găsești oameni buni când ai nevoie de ei, și îmi cer scuze pentru neplăcerile avute.
 6. Am vorbit treaba asta cu el a primit avertisment și am sa îl urmăresc și dacă nu păstrați un limbaj adecvat amândoi, părăsiți serverul.
 7. Adminul în cauza are - 1 m am saturat de câte ori v am explicat sa nu mai obligați playerii sa dea wg deoarece sau dat multe Banuri inutile... În fine... De azi înainte am sa va urmăresc pe toți chiar dacă nu am timp... În afara ca nu a ți citit regulamentul mai aveți și un limbaj vulgar. T/C
 8. Adminul a primit un avertisment acum ca este la prima abatere... Next - 1 T/C Rezolvat
 9. Cuvânt cheie greșit.. Nu ai citit regulamentul.. Citeste l și îți dau rasp dupa
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.