Jump to content

Ares ツ

Members
 • Content Count

  938
 • Joined

 • Last visited

 • Token(s)

  11,935 [ Donate ]

Community Reputation

135 Excellent

5 Followers

About Ares ツ

 • Rank
  Respectat

Contact Methods

 • Steam Profile
  https://steamcommunity.com/id/ultras_craiova_22/

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1112 profile views
 1. done , succes cu canalul.
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Salut. Noi ne bazam pe un plugin care nu prea da gres , mai pe scurt , daca nu ti apare la heal 255 hp si la aruma 255 ai umblat la poza . contra unban.
 4. cel mai probabil ti s a facut demo , sa vedem ce are si Sparrow de zis.
 5. CONCURS 2 vs. 2 DATA: 25-26-27.09.2020 Premii in bani , VIP și puncte bonus !! CONCURSUL SE VA DESFASURA DUPA URMATOARELE CRITERII : Participarea la concurs este gratuita . Data maxima de înscriere este de 24.09.2020. 1. Echipele înscrise în concurs vor avea obligația să fie cu cel putin 20 de min înainte de începerea meciului pe serverul CSMIX.indungi.RO 2. Se va cere de către admini un test wg (https://www.wargods.ro/wcd/download.php) in timpul meciului sau la o eventuală reconectare în joc din motive tehnice doar daca adminul are suspiciuni . 3. Pot participa la concurs si cei cu steam on si cei cu steam off. 4. Meciurile vor fi 2 vs. 2 si se vor desfasura pe harta de_dust2 ( DOAR PE LONG SI SHORT SPRE SITE A ) . 5. Fiecare meci va avea 30 de runde de 15 cu 15. În caz de egalitate se vor mai juca 5 runde. Meciurile vor avea runde de warm și apoi knife după care se va alege echipa de începere ct/t 6. Jucătorii vor avea un limbaj decent și nu au voie să se acuze între ei de folosirea vreunui hack pe parcursul desfășurării concursului altfel vor fi descalificați automat. Orice aspect se va comunica arbitrului de meci și organizatorilor pentru eventuale lămuriri. 7. Echipele vor trebui să se înscrie pe forumul nostru cu nickname pe care îl va folosi în meci și eventual tag(opțional) cu un reply la acest topic după modelul de mai jos: Exemplu: Înscriere 2vs2 1. am luat speis 2. Alecksei Premiile sunt după cum urmează: I. Locul 1 - 100 de euro II. Locul 2 - 50 euro III. Locul 3 - VIP 3 luni pe serverul CS.indungi.RO +10. 000 de puncte . Mult succes tuturor si multumim pentru participare ! ( Am vazut mai multe persoane care intrebau cand o sa se joace meciurile sau situatia in care unul poate la o ora si altul la alta ora . O sa incercam sa programam meciurile in asa fel incat sa poata juca toata lumea sa nu ramana cineva pe dinafara sau sa ia default win echipa adversa) ! Organizatori: am luat speis si Alecksei
 6. strict parerea mea , eu zic ca nu folosesc monitor sau ts cand se joaca .
 7. strict parerea mea , eu zic ca nu folosesc monitor sau ts cand se joaca .
 8. strict parerea mea , eu zic ca nu folosesc monitor sau ts cand se joaca .
 9. asteptam pe Specy sa posteze pe forum decizia finala in legatura cu tine , maka , nu stie nimeni ce ai discutat tu cu el . Pana atunci ramani banat.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.