Jump to content

fox*

EX Staff
 • Content count

  1532
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Tokens

  204 [ Donate ]

fox* last won the day on November 10 2015

fox* had the most liked content!

Community Reputation

1326 Perfect

About fox*

 • Rank
  Grey Gods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

13277 profile views
 1. Salutare. Din cate vezi, eu nu mai fac parte din administratia comunitatii. Incearca sa iei legatura cu @Stef. sau @iONUT @ pentru rezolvarea problemei.
 2. Nu stiu cat de ok ar arata, dar poti pune si numarul de vieweri(cati se uita) in timpul live-ului. Exact in dreptul primului canal al fiecarui streamer.
 3. sallut Fox imi pot sami dai grad sa bag topic regulament etc..mie si la alexia sv meu este csx.indungi.ro

 4. Plescane, pentru atitudinea ta fata de noi(administratia), dar si fata de restul jucatorilor de LOL de pe ts, te-ai ales cu ban pe forum 30 de zile si inca 7 pe TeamSpeak. Sper ca ti-a priit berea. Locked
 5. @AuthmE @✪Xin au fost promovati in proiectul in echipa OW. @teroristul22 a fost acceptat in perioada de probe.
 6. S-a purtat o discutie intre ionut si paxter si, oarecum, s-au clarificat lucrurile. Din cate s-a inteles, paxter era pe canal singur (unu' random dintre cele premium), si a intrat roby cu sunete si muzica. Paxter l-a banat imediat, iar brad si restul au intrat pentru a il trage la raspundere pentru ban-ul acordat pe acel canal. Presupun ca fiecare tabara s-a adresat cu un ton ironic/agresiv si asa s-a ajuns si la restul ban-urilor. Paxter nu a actionat corect, insa nici modalitatea de abordare a celor 3 (brad, owl, drayen) nu a fost una politicoasa. Concluzie: Paxter avertisment verbal. La urmatoarea abatere, suspend.
 7. RuuiT

  FOX , te poți uita peste cererea mea de afiliere te rog ?

 8. + E posibil sa se implementeze "chestii" noi. Deci se lucreaza la bot. Locked.
 9. Avand cele mai "reale" 2 argumente, nu ca restul opiniilor date de ceilalti colegi nu ar fi ok, ai primit si raspunsul la propunerea ta. Respins. Locked
 10. Atat timp cat Teamspeak-ul ramane unul dintre task-urile mele, tu vei ramane cu ban pe o perioada nedeterminata. T.C.
 11. Am rugamintea sa ne( @fox* @myCro @^aLeKss#:* @Dr.Nefario™) cautati pe TeamSpeak pentru a stabili unele chestii. Authme contacteaza pe @myCro Respinsi.
 12. Vad ca ai sters dovada (clipul de pe canal) cum ca ai acest produs. Tind sa cred ca nu mai este valabila "oferta". Daca doresti redeschiderea acestui topic, te rog sa imi dai un PM. Topic closed.
 13. Salutare. Canalul tau a fost creat doar cu STAFF ONLY ca sub-canal. Pentru adaugarea altor sub-canale de tip CT/T trebuie sa detii un server de tip MIX (10-16 sloturi). T.C.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.