Jump to content

Senaris

Administrators
 • Content Count

  2841
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  164
 • Tokens

  88,596 [ Donate ]

Senaris last won the day on December 12 2019

Senaris had the most liked content!

Community Reputation

11558 Perfect

About Senaris

 • Other groups Beta
 • Rank
  Administrator General
 • Birthday 10/27/1920

Contact Methods

 • Facebook
  http://facebook.com
 • Website URL
  indungi.ro
 • Yahoo
 • Skype
  senaris27

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sa-ti fac viata grea.

Recent Profile Visitors

58377 profile views
 1. --- Aveti avertisment amandoi. Topic inchis.
 2. [Regulament] Modificare regula; in --- Motiv: PREMIUM nu reprezinta un 'grad' ci mai degrabă un 'upgrade' la contul utilizatorului. [o schimbare de statut] Pe scurt, fiecare utilizator poate avea un maxim de 2 grade principale si unu de teamspeak3 [exceptie level si domnisoara]. - Membru Simplu: GRAD PRINCIPAL FORUM[exemplu manager server] + GRAD TEAMSPEAK3 [exemplu dj] - Membru Premium: GRAD PRINICPAL PREMIUM + GRAD PRINCIPAL [ex: manager server] + GRAD TEAMSPEAK3 [exemplu cinemax] - Membru Administrativ: GRAD PRINCIPAL ADMINISTRATIV + TASK PRINCIPAL [ex: overwatch] + GRAD TEAMSPEAK3 [exemplu dj] Motivul limitarilor sunt datorita: - Badge-urilor [max 3] ce permite teamspeak-ul [nu serverul] - Toate gradele pe TeamSpeak-ul nostru au permisii si privilegii diferite, nu sunt doar o iconita asa cum pare si incerc sa evit cat se poate de mult conflictul. - Estetic, imagineaza-ti un pom de craciun pe TeamSpeak3 si vei intelege la ce ma refer.
 3. Aici pot spune doar ca Apex își face treaba corespunzător. Asta daca luam in calcul regualmentul ts-ului aici: Deci, in cazul tau ai putea sa ai: - PREMIUM In cazu lu APEX ar putea sa aiba: - ASSISTANT + OVERWATCH Practic 'problema' incepe de la mine, am sa adaug exceptie si pentru cei ce sunt PREMIUM la fel cum este administratia, avand in vedere ca acesta este un grad ce poate/si va fi alocat automat de catre ZinGuard. --------------------------------------- Referitor la ZinGuard, am sesizat si eu problema de cateva ori... Dar credeam ca e doar de la mine, ironic. - Vad cum il pot rezolva.
 4. Thanos it's smarter, cunnier, always 3-5 steps before everyone else, he planned everything since the start of the movies until the end, while Iron Man ''invented time machine'' to revive some characters. Vote: Thanos
 5. "Zoom" it's an injected freak which wanted to beat 'the flash' while 'green arrow' it's pretty much the same as batman.. Vote: Green Arrow.
 6. Senaris in primu rand Craciun Fericit si 1 an nou mai bun am o rugaminte la tine imi poti sterge rank-ul de FONDATOR ANORMALII.INDUNGI.RO  ca am cumparat member title dinala cu tokens ANORMALII.INDUNGI.RO ? Ca mam retras si nu  vreau  sa bag lumea in ceata. 

 7. Imi era dor de o cerere de unban. Ti-am scos banul la putin timp, insa 'sound-ul' respectiv a fost destul de 'TARE' si credeam ca esti pus pe caterinca. Scuzele noastre ca am interpretat eronat ^^
 8. Aceasta este o continuare a post-ului anterior. - Am observat ca este greu pentru unele persoane sa-si pună TAG-ul dorit așadar m-am gândit la o automatizare suplimentara. Comanda noua adaugata: - !client autotag [Activeaza/Dezactiveaza tagurile automate, nu iți va mai schimba ZinGuard automat cel mai activ tag.] Cum funcționează? - Verifica automat ce TAG ar fi mai potrivit pentru tine, de exemplu: Daca petreci mai mult timp pe canalul PENSIONARII.INDUNGI.RO, atunci ti se va aloca TAG-ul PENSIONARII, chiar de tu in acest moment ai activ tag-ul ESPORTS. Cum opresc automatizarea? - Scrii botului în privat !client autotag Mesaje ce le vei primi in privat: <10:42:04> "ZinGuard": [TagSystem] Salut! Avand in vedere ca detii macar un rank pe canalul CSGO.INDUNGI.RO si ai o activitate de peste 30m, acum poti folosii tagul CSGO. Daca-l doresti rog sa imi scrii: !tag select CSGO <10:42:04> "ZinGuard": [Auto-Tag] Avand in vedere ca nu ti-ai setat un anumit tag, ti-am alocat automat TAG-ul [CSGO]. <10:42:04> "ZinGuard": [Auto-Tag] Daca nu iti place acest tag, poti sa-mi scrii !tag list pentru a vedea tagurile disponibile, !tag remove pentru a elimina tagul curent ori !client autotag pentru a nu imi mai permite sa-ti aloc automat un anumit tag. Multumesc! Nota: Canalele/Tagurile precizate mai sus sunt strict de exemplu.
 9. ZinGuard v2.4.0 Prin urmatoarele modificari intentiile mele erau urmatoarele Posibilitatea utilizatorului de a alege ce TAG/GRAD doreste, fara sa fie obligat sa poarte un TAG exemplu: [Dota2] Senaris / [LOL] Senaris etc... Posibilitatea 'fondatorului' de canal, fie "Dota2" sau "LOL" sa aleaga cine poate sa foloseasca tag-ul 'DOTA2/LOL' etc.. Lipsa necesitatii a unui 'Fondator de Canal' sau 'Utilizator' sa mai contacteze un membru administrativ pentru acordarea tagului. --------------- Comenzi adaugate: - !tag [Afiseaza informatii despre sistem] - !tag list [Afiseaza tagurile ce-ti sunt disponibile] - !tag select tagName [Seteaza ca 'tagName' sa fie tag-ul tau, la scurt timp ZinGuard iti v-a acorda rankul aferent] - !tag remove [Elimina orice fel de tag activ, la scurt timp ZinGuard iti va elimina orice rank/grad ce tine de taguri] ---------------------- Cum se permite accesul la un anumit TAG? - Utilizatorul trebuie sa aibă un minim de acces pe canal, precum operator. - Utilizatorul trebuie sa aiba minim 1hr conectat pe server, si 30 minute pe canalul de origine a tagului aferent. Vreau ca X sa nu mai aiba tagul meu, cum procedez? - Sterge-i accesul de pe canal, ori apeleaza la administratie pentru eliminarea acceselor dorite de pe canal. De unde stiu ce taguri am disponibile? - Scrie botului in privat !tag list Cum aleg un tag? - Scrie botului in privat !tag select numetag [Unde numetag reprezinta numele tagului] M-am plictisit de tagu asta, il vreau scos! - Scrie botului in privat !tag remove Cum știu ca am acces la tag-ul respectiv? - Vei primii un PM de la ZinGuard prin care te va informa ca poti folosii tag-ul 'exemplu', totodata iti va oferi o comanda ce-ti va permite sa selectezi tagul aferent. Scriu !tag list sau !tag select test si imi spune ca nu este nici un tag disponibil?! - Nu ai acces la tag-ul aferent.
 10. [Restricții Adăugate] - De acum înainte, nu vei mai putea folosii caractere tip 'HI5' ce-ți permit extinderea numelui, exemplu mai jos. Exemplu caractere interzise: H̷̨͕͙͇̬̺̖͚̖́̔͐̿́̎̆̎͆͐̀̏͠͝ͅÄ̶̧̰͖͇̮̰͈́̆̊̈́̌̾̊C̸̡̛̛̟̄̋̏̀͌̄̚͝K̶̻̠͎̮̗̾I̶̦̘̜͓̹̲̪͈̟͌̀̒͌͗̃̃͂͊̓̽͘̚͝͠Ǹ̶̢̯͈̗͍̩̲͇̼͉͈͒͑̽̇̈́̀́́̍͆͒͝͝Ğ̶̡̛̺͙̘̭͍̤̺̩̦͐̈̋͐̌͌͂̿͒̅̄ ̵̗̣̙̞̠͋̿̊͒͂͂͊́̇ [Mos Craciun] - Modificarile la nivel de TeamSpeak3[ZinGuard] sunt active din acest moment. >> Pentru mai multe informatii vezi aici:
 11. Salutare! Ca si anul trecut, avem si de data asta modificări al nivel de TeamSpeak3. In perioada 17.12.2019 - 06 Ianuarie 2020 vor fi active următoarele modificări la nivelul serverului de TeamSpeak3 în ceea ce privește ZinGuard si nu numai. [Penalizare] Nu vei fi taxat pentru lipsa activitate in intervalul 17 Decembrie 2019 - 06 Ianuarie 2020, nici măcar un zincoin... pe care oricum te asteptam sa-i pierzi la coinflip ;] - In momentul de fata ești penalizat cu scădere din ZinCoins si/sau downgrade. - Nota: Daca pe 07.01.2020 nu reveniti, veti fi penalizati pentru toata perioada lipsita [inclusiv perioada precizata anterior]. [Penalizare] Canalele nu vor mai fi sterse pentru inactivitate. Astfel poti sa pleci in vacanta linistit ^^ - In momentul de fata orice canal este sters dupa 3 zile de inactivitate. [Penalizare] Pe 25 Decembrie 2019 si 01 Ianuarie 2020 în intervalul orar 00:00 - 02:00, din 15 în 15 minute vei primii 1 Level & 1 ZinToken. - In momentul de fata ZinToken-ul pica doar la Happy Hour, cu o șansă destul de scăzută si level-ul este achiziționat doar prin ZinCoin(s) respectiv ZinToken(s). ----------------- Alte modificari: - Se v-a aloca iconita gradului 'Trusted' & Domnisoara conform sarbatorilor, intre 17.12.2019 - 28.12.2019 v-a fi ceva specific craciunului si intre 29.12.2019 - 02.12.2020 v-a fi ceva specific anului nou. Cu acestea fiind spuse... - Va doresc un crăciun fericit si un an nou cât mai frumos! - Topicul rămâne deschis pentru reply-uri si chestii, ce doriți voi.
 12. In acest topic voi preciza: > Modificari Regulament > Stergeri/Adaugari canale [daca este cazul] > Alte informatii ce tin strict de server. > Toate modificarile ce tin de ZinGuard.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.