Jump to content

Senaris

Administrators
 • Content Count

  2789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  163
 • Tokens

  6,405 [ Donate ]

Senaris last won the day on September 1

Senaris had the most liked content!

Community Reputation

11278 Perfect

About Senaris

 • Other groups Beta
 • Rank
  Administrator General
 • Birthday 10/27/1920

Contact Methods

 • Facebook
  http://facebook.com
 • Website URL
  indungi.ro
 • Yahoo
 • Skype
  senaris27

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sa-ti fac viata grea.

Recent Profile Visitors

56962 profile views
 1. [Promovare] - Promovare @Joosh. ▲ de la Super-Moderator ca Administrator, fiind principalul responsabil de urmatoarele proiecte: International, IT Specialist, Journalists. - Promovare @★Cosmina★ de la Assistant la Moderator. Task principal: File Manager [Recrutari] - Recrutare @Jică Măcelaru' ca Assistant pe baza activitatii in domeniu scriptingului/amxx-ului in sectiunile serverelor. Task-ul principal fiind: Scripting/Suport AMXX & Servers [Retrogradare] - Downgrade @CAFFREY ★ din Moderator in EX Staff pe motiv de inactivitate. - Retrogradare @VLAADOИE1 din Assistant la Members pe urmatoarele motive: Designul a cerut remove, Jurnalistii au cerut remove. [Re-Tasking] - @Gabriel @Indungi nu se va mai ocupa de Games Talk, ci se va ocupa doar de Jurnalisti. [Adaugare] - Adaugarea unui nou tip de solutionare a cererilor de support
 2. Salut, Pastreaza hostname-ul cum este 'standard': BUCURESTI.INDUNGI.RO In caz contrar robotelul nostru o sa-ti ascunda din nou categoria. https://www.indungi.ro/forum/forum/34809-modern-classic-bucuresti/
 3. Intradevar, asta pentru ca probabil: 1. Serverul nu este pornit. 2. Daca este gazduit in 'regie proprie' atunci nu ai dat open la porturile de interogare. Oricum ar fi, nu putem sa acceptam acest server in comunitatea noastra, motivele includ: - Gazduire proprie [in casa] sau host necunoscut.
 4. Name of the Game: Prison Arhitect How did you found: Maximum security inmates in the center at the 'canteen', in the right side we see a 'laundry room'. Gimme prizes, ty.
 5. ZinGuard va fi prezent in permanenta pe canalul 'ZinGuard [Descriere]' Daca-l cauti si nu-l gasesti, poti intra direct pe camera precizata in Screenshot si vei fi salutat de catre acesta ---------- Update-uri viitoare: - Voi reintroduce !client dnd - Voi adauga o comanda '!chan' ce va permite 'Fondatorului' sa-si editeze numele canalului, sa-l stearga ori sa creeze subcanale. - Voi adauga un sistem prin care zini va aloca automat gradele de server: Anormalii/Fury/Esports etc.. pe niste criterii fixe.
 6. Vad ss pentru steam, dar nu vad link catre profilul de pe steam. - Si baiatu asta de mai sus te acuza de ceva anume.
 7. Cred totusi ca se refera la teamspeak.
 8. Adica practic doresti inca 2 subforumuri in 'Zona Administrativa', intrucat cele 2 forumuri precizate de tine nu exista.
 9. Cu ocazia 'Halloween-ului' si TS.INDUNGI.RO si-a schimbat un pic infatisarea. Banner: Am adaugat o iconita rankului 'Trusted' si i-am schimbat si numele in 'Happy Holloween [Trusted]'. Se pare ca Brazilienii adusi de Joosh sunt incantati :D --- Happy Halloween everyone ;]
 10. Preturile pentru subscriptii[premium] au fost reduse cu 50%. - Reducerea va avea loc in perioada 25.10.2019 <-> 25.12.2019 cu ocazia sarbatorilor. Majoritatea 'donatiilor' via PREMIUM vor fi alocate concursurilor, giveaway-urilor si alte competitii ce se vor tine pe TeamSpeak3 si Forum incepand cu luna Noiembrie.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.