Jump to content

Senaris

Administrators
 • Content Count

  2728
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  162
 • Tokens

  20 [ Donate ]

Senaris last won the day on August 20

Senaris had the most liked content!

Community Reputation

10982 Perfect

About Senaris

 • Rank
  Administrator General
 • Birthday 10/27/1920

Contact Methods

 • Facebook
  http://facebook.com
 • Website URL
  indungi.ro
 • Yahoo
 • Skype
  senaris27

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sa-ti fac viata grea.

Recent Profile Visitors

55730 profile views
 1. Hostname-ul tau este catre o alta comunitate.
 2. Constiinta ma tine sa nu te banez. Dar tot constiinta imi spune ca de-ar fi asa 'de tot rasul' comunitatea asta n-ai mai face alte conturi sa faci reclama catre 'comunitatea' religioasa. Oricum imi plac pm-urile voastre de disperare, 5 conturi in 1hr si 30 pm-uri trimise. Sper sa aiba succes campania voastra religioasa de a crea o secta de zombalai, macar renuntati la pakistanezi. Toate cele bune, ban tot iti dau.
 3. - Vei avea 2 DNS-uri pana cand te stabilizezi cu serverul. - Moderator adaugat. - Categorie modificata.
 4. Salut, Procesat. - DNS Adaugat - Categorie creata aici: https://www.indungi.ro/forum/forum/34221-survival-mc/ - Moderatori adaugati - Cum poti edita categoria dupa bunul plac:
 5. Update Regulament si Model. - Am schimbat modelul in asa fel incat se permite deschiderea serverelor de orice tip, nu doar Krond - Eliminat 'ZeroPing' avand in vedere ca acesta nu mai comercializeaza servicii. Cu o mica remarca: - As avea rugamintea sa fie precizat exact host-ul de la care intentionezi sa achizitionezi si incearca sa eviti host-urile no-name sau cele la 5 EUR Nota: Recomandarile noastre sunt strict spre Krond avand in vedere ca inca detinem host de la ei, sa nu fiti influentati de model ca am recomanda vreun host din cele precizate altele decat Krond & Friends.
 6. [Modificari] - De acum inainte via @ZinGuard forumurile se vor 'ascunde' automat daca serverul a fost offline de mai mult de 7 zile. Daca se face reclama catre o alta comunitate NU v-a ascunde forumul [asta necesita munca umana] [Banners pentru Statistici] - Bannerele ZinGuard au fost re-aduse, de data asta sloturiel vor fi cele reale, nu se v-a mai scadea din ele sa arate cat de 'plin' este la fel cum era inainte. [Sistemul a fost re-implementat si e mult mai stabil] Nota: Ele pot fi folosite oriunde altundeva. Nu v-a mai tine cont ca faci reclama sau nu ca inainte. Nota: Au culoare de rosu sau verde, depinde daca sunt offline sau nu. [Procesarea Afilierilor] - Am renuntat la ideea de a 'automatiza' afilierile intrucat utilizatorul nu este chiar foarte incantat de ideea ca-i raspunde un robot. Acestea vor fi facute manual de @iONUT @ @Andy @ Indungi sau orice alt Administrator via Discord[asta am la indemana] Afilierea se efectueaza printr-o simpla comanda: !addforum {type} {gamemode} {dns} {ip} - Creaza un forum in categoria {type}(csgo sau cs) cu modul de joc GameMode si DNS-ul {dns} cu ip-ul {ip}. In alte cuvinte creaza un forum - Exemplu: !addforum cs clasic cs 89.44.246.1 [V-a crea un nou forum in categoria Counter-Strike, sub numele de Clasic - CS si banner-ul GameTracker v-a fi spre IP-ul precizat]. !dnsadd {dns} {ip} - Adauga {dns}.indungi.ro pentru {ip} !dnsdel {dns} - Sterge {dns}.indungi.ro !csadd [DNS] [IP] [GameServerType] [GameMode] - Este o comanda ce le face pe toate. Adauga [DNS].INDUNGI.RO pentru [IP] si creaza un forum pentru [GameServerType](csgo sau cs) pe modul de joc [GameMode] - Exemplu: !csadd test 89.44.246.1 csgo competitive - V-a adauga dns TEST.INDUNGI.RO cu ip-ul 89.44.246.1 si v-a crea o categorie in sectiunea Counter-Strike: Global Offensive sub numele de Competitive - TEST - Nota: in loc de csgo treci [cs] daca cumva vrei Counter-Strike 1.6 !addmod {DNS} {LINK_PROFIL}/{ID} - Adauga moderator pe {LINK_PROFIL}/{ID} pe forumul {DNS}. - Exemplu: !addmod ANORMALII https://www.indungi.ro/forum/profile/185011-emanuel-aka-cnz_70/ [V-a adauga moderator pe Emanuel[185011] pe toata categoria ANORMALII] - Exemplu2: !addmod ANORMALII 185011 [Acelasi lucru ca mai sus doar ca precizezi tu id-ul] Bonus: Ca sa inteleaga toata lumea cum se manageriaza un forum, si sa informam utilizatorul ca ar fi primit moderator undeva.. @ZinGuard v-a trimite si PM persoanei ce i-a adaugat moderator. Daca sunt si alte propuneri pentru ZinGuard only, rog sa le postati aici: https://www.indungi.ro/forum/forum/33993-zinguard-informatii-propuneri-probleme/
 7. Salut, Procesat. - DNS Acordat. - Forum creat aici: https://www.indungi.ro/forum/forum/34209-csgo-fun2/ - Accesul de moderator a fost extins pe noile forumuri create. - Cum iti poti edita categoria aici:
 8. Lasa vrajeala cTm ca vorbisem cu 'majoritatea youtuberilor mari' ca le pot pune la dispozitie ts-ul doar pentru ei daca situatia cere asa, proiectul vostru ce-l aveti pe nume 'youtubers' era ideea comunitatii, nu s-a dorit si nu s-a vrut. Rost mai are, ca altfel nu eram aici sa dau din picioare. Rog sa lasam vrajelile si sa lasam topicul asta strict pentru 'discord' asa cum e precizat in titlu, daca aveti propuneri pentru comunitate aveti o categorie destinata special pentru asta.
 9. Senaris

  cs 1.6

  Verifica mai bine, poate ai mai multe 'cs-uri instalate'. Scoate-l de pe readonly.
 10. Procesat. - DNS Adaugat. - Categorie creata, o vei regasii aici: https://www.indungi.ro/forum/forum/34198-respawn-rs/ - Moderatori adaugati - Cum va puteti edita categoriile:
 11. Procesat. - DNS Adaugat - Categorie creata aici: https://www.indungi.ro/forum/forum/34187-clasic-akm/ - Moderator Adaugat Cum editam categorie aici:
 12. Procesat. - DNS Adaugat - Forum creat aici: https://www.indungi.ro/forum/forum/34176-competitive-safir/ - Moderator adaugat. Pentru editare categorii:
 13. Serverul este parolat, cand reusesti sa il termini?
 14. Eu tare am impresia ca tu @Sniror ^ nici nu stii daca indungi-ul a ajutat cu ceva sau nu acest 'afiliat'. Si tare n-as dorii sa dau quote la ceea ce am scris acum 2 posturi.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.