Jump to content

Senaris

Administrators
 • Content Count

  2724
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  162
 • Tokens

  20 [ Donate ]

Everything posted by Senaris

 1. Salut, Procesat. - DNS Adaugat - Categorie creata aici: https://www.indungi.ro/forum/forum/34221-survival-mc/ - Moderatori adaugati - Cum poti edita categoria dupa bunul plac:
 2. Update Regulament si Model. - Am schimbat modelul in asa fel incat se permite deschiderea serverelor de orice tip, nu doar Krond - Eliminat 'ZeroPing' avand in vedere ca acesta nu mai comercializeaza servicii. Cu o mica remarca: - As avea rugamintea sa fie precizat exact host-ul de la care intentionezi sa achizitionezi si incearca sa eviti host-urile no-name sau cele la 5 EUR Nota: Recomandarile noastre sunt strict spre Krond avand in vedere ca inca detinem host de la ei, sa nu fiti influentati de model ca am recomanda vreun host din cele precizate altele decat Krond & Friends.
 3. [Modificari] - De acum inainte via @ZinGuard forumurile se vor 'ascunde' automat daca serverul a fost offline de mai mult de 7 zile. Daca se face reclama catre o alta comunitate NU v-a ascunde forumul [asta necesita munca umana] [Banners pentru Statistici] - Bannerele ZinGuard au fost re-aduse, de data asta sloturiel vor fi cele reale, nu se v-a mai scadea din ele sa arate cat de 'plin' este la fel cum era inainte. [Sistemul a fost re-implementat si e mult mai stabil] Nota: Ele pot fi folosite oriunde altundeva. Nu v-a mai tine cont ca faci reclama sau nu ca inainte. Nota: Au culoare de rosu sau verde, depinde daca sunt offline sau nu. [Procesarea Afilierilor] - Am renuntat la ideea de a 'automatiza' afilierile intrucat utilizatorul nu este chiar foarte incantat de ideea ca-i raspunde un robot. Acestea vor fi facute manual de @iONUT @ @Andy @ Indungi sau orice alt Administrator via Discord[asta am la indemana] Afilierea se efectueaza printr-o simpla comanda: !addforum {type} {gamemode} {dns} {ip} - Creaza un forum in categoria {type}(csgo sau cs) cu modul de joc GameMode si DNS-ul {dns} cu ip-ul {ip}. In alte cuvinte creaza un forum - Exemplu: !addforum cs clasic cs 89.44.246.1 [V-a crea un nou forum in categoria Counter-Strike, sub numele de Clasic - CS si banner-ul GameTracker v-a fi spre IP-ul precizat]. !dnsadd {dns} {ip} - Adauga {dns}.indungi.ro pentru {ip} !dnsdel {dns} - Sterge {dns}.indungi.ro !csadd [DNS] [IP] [GameServerType] [GameMode] - Este o comanda ce le face pe toate. Adauga [DNS].INDUNGI.RO pentru [IP] si creaza un forum pentru [GameServerType](csgo sau cs) pe modul de joc [GameMode] - Exemplu: !csadd test 89.44.246.1 csgo competitive - V-a adauga dns TEST.INDUNGI.RO cu ip-ul 89.44.246.1 si v-a crea o categorie in sectiunea Counter-Strike: Global Offensive sub numele de Competitive - TEST - Nota: in loc de csgo treci [cs] daca cumva vrei Counter-Strike 1.6 !addmod {DNS} {LINK_PROFIL}/{ID} - Adauga moderator pe {LINK_PROFIL}/{ID} pe forumul {DNS}. - Exemplu: !addmod ANORMALII https://www.indungi.ro/forum/profile/185011-emanuel-aka-cnz_70/ [V-a adauga moderator pe Emanuel[185011] pe toata categoria ANORMALII] - Exemplu2: !addmod ANORMALII 185011 [Acelasi lucru ca mai sus doar ca precizezi tu id-ul] Bonus: Ca sa inteleaga toata lumea cum se manageriaza un forum, si sa informam utilizatorul ca ar fi primit moderator undeva.. @ZinGuard v-a trimite si PM persoanei ce i-a adaugat moderator. Daca sunt si alte propuneri pentru ZinGuard only, rog sa le postati aici: https://www.indungi.ro/forum/forum/33993-zinguard-informatii-propuneri-probleme/
 4. Salut, Procesat. - DNS Acordat. - Forum creat aici: https://www.indungi.ro/forum/forum/34209-csgo-fun2/ - Accesul de moderator a fost extins pe noile forumuri create. - Cum iti poti edita categoria aici:
 5. Lasa vrajeala cTm ca vorbisem cu 'majoritatea youtuberilor mari' ca le pot pune la dispozitie ts-ul doar pentru ei daca situatia cere asa, proiectul vostru ce-l aveti pe nume 'youtubers' era ideea comunitatii, nu s-a dorit si nu s-a vrut. Rost mai are, ca altfel nu eram aici sa dau din picioare. Rog sa lasam vrajelile si sa lasam topicul asta strict pentru 'discord' asa cum e precizat in titlu, daca aveti propuneri pentru comunitate aveti o categorie destinata special pentru asta.
 6. Senaris

  cs 1.6

  Verifica mai bine, poate ai mai multe 'cs-uri instalate'. Scoate-l de pe readonly.
 7. Procesat. - DNS Adaugat. - Categorie creata, o vei regasii aici: https://www.indungi.ro/forum/forum/34198-respawn-rs/ - Moderatori adaugati - Cum va puteti edita categoriile:
 8. Procesat. - DNS Adaugat - Categorie creata aici: https://www.indungi.ro/forum/forum/34187-clasic-akm/ - Moderator Adaugat Cum editam categorie aici:
 9. Procesat. - DNS Adaugat - Forum creat aici: https://www.indungi.ro/forum/forum/34176-competitive-safir/ - Moderator adaugat. Pentru editare categorii:
 10. Serverul este parolat, cand reusesti sa il termini?
 11. Eu tare am impresia ca tu @Sniror ^ nici nu stii daca indungi-ul a ajutat cu ceva sau nu acest 'afiliat'. Si tare n-as dorii sa dau quote la ceea ce am scris acum 2 posturi.
 12. Poate @Arvin @J-Dog1338 se exprima mult prea 'academic' si unii dintre voi nu prea intelegeti [fara intentie de a face pe cineva sa se simta prost] Voi traduce in termeni mai simpli cele spuse de colegii mei: a) Serverul de TeamSpeak3 nu este al comunitatii, totodata nu se poate numii 'official'. b) Daca noi vrem sa bagam ZinGuard sa modifice canalele dupa bunul plac, poate sefu ts-ului nu este de a acord si o sa intervina un conflict. [Lucru ce v-a fi vina noastra in ochii lumii] c) Daca cumva teamspeak-ul redevine popular, poate sefu ts-ului incepe sa impuna conditii ori chiar sa plece pe alta comunitate. [Lucru ce v-a fi vina noastra in ochii lumii] d) Daca cumva teamspeak-ul se inchide din N motive, poate chiar fara anunt anticipat tot pe umerii nostrii v-a pica vina. In alte cuvinte: - Nu te poti duce in 'gazda' si sa te apuci sa distrugi peretii ori sa ii colorezi roz ca asa vrei tu, mereu stai cu ''frica'' ca vine propietaru si comenteaza ori ca schimba conditiile. @mitza4655 vezi ca inca mai am baza de date de la ZinGuard-ul vechi, din statistici tu n-ai stat mai mult de 5 zile acumulat pe TS-ul vechi, asadar nu vad de ce plangi p-aci. Daca esti asa 'deranjat' ca nu luam acest server de ts 'ca ceva ce sa ne investim toate resursele' esti binevenit sa dai un exemplu sa te conectezi fain frumos pe TSA.INDUNGI.RO si sa incepi sa ai activitate pe el. Vezi ca am ZinGuard-ul activ si pe serverul asta, iti voi urmarii activitatea: http://zinguard.net/Server?serverId=5d4deda6d194742058e0ec19
 13. Si eu propun sa vi cu propunerea cum trebuie, nu doar: eu cred ca ar trebui mai multe chestii Ceva mai specific, daca se poate.
 14. until
 15. Procesat. O sa vad cum pot implementa asta.
 16. Post principal actualizat. - Premium se va adauga pe baza de subscriptie via forum, plata permisa fiind paypal.. Mai multe beneficii vezi in primul post!
 17. Discord pe langa faptul ca este o copie 'ieftina' dupa 'Slack', cu exact aceleasi facilitati [de la bun inceput] ca discord, precum VOIP, canale voice, transfer fisiere, videochat, etc.. Atasez dovezi in spoiler: Release date comparsion: [Slack in stanga, Discord in dreapta] Comparatie interfata: [Slack prima, Discord a doua] Are 'tot ce-i trebuie pentru a te face anti-social'. "Ce va place?" - Usor de folosit, interfata creata pentru efectiv oricine, fara sa ai vreo posibilitate sa-ti prinzi urechiile. - Uiti ca il ai pornit. - Control asupra chatului atata timp cat ai acces, poti sterge mesajele de 'reclama' de pilda. - Utilizatorul nu poate sa-si creeze 540918591951 identitati. - Utilizatorul nu poate flooda serverul, acesta ne-avand un 'host' predefinit.. Serverul TEXT e intr-o parte, serverul VOICE e in alta parte [de aceea poti seta din ce tara vorbesti, ori rusia, ori europa] "Ce nu va place?" - Sistem de permisii pentru prosti [no offense], insa chiar de crezi ca ai 'control' asupra 'serverului' tau, de fapt n-ai. - Oricine poate sa creeze un server, si astfel 'competitia' este asa mare incat atunci cand mai inviti pe cineva pe un alt discord, in mintea acelui utilizator: oooof, alt discord. - Oamenii nu sunt implicati in serverul de discord, si exista foarte putine 'posibilitati' sa determini utilizatorii sa stea atenti pe serverul X de discord. - Calitate sonora lasa de dorit. Exista si un video de la 'techquickie' care-mi confirma asta. https://www.youtube.com/watch?v=VayvZUL2mBc - Sharescreen, pentru ce sa avem sharescreen cand avem teamviewer sau alte metode mult mai stabile? - Consum EXCESIV de Resurse comparativ cu TeamSpeak3, si sunt doar pe 3 asa zise servere. In acest moment am 4 procese 'Discord.exe' deschise cu un consum total de 350 RAM si cpu usage de 1% [quad-core], nici un chat si nu sunt pe voice-chat. "Ce era pe TeamSpeak3 si o sa va lipseasca pe Discord?" - Ohohoho.. - Sistemul de permisii. - Sistemul de canale, ce includea si text si voce in acelasi lucru. - Libertatea de a face ce doresti pe un anumit canal fara sa vada si altii. - Oameni activi, cei ce erau conectati pe server erau conectati pe server, puteai sa ii contactezi oricand si puteai sa-i muti pe un canal oricand daca voiai sa vorbesti cu ei. - Etc, etc.. as putea face o lista intreaga. Nota: vad mai sus ca zice lumea de 'protectie antiddos', despre ce protectie antiddos vorbiti oameni buni? Nici nu se stie unde este 'serverul', ori 'ip-ul lui', singurul 'server' ce-l poti flooda este intocmai discord.com [LOL].
 18. Pentru cei ce doresc sa intre pe Discord si nu mai vor sa astepte sa ii se aloce gradul aferent de pe forum, am gasit o mica solutie. [Sincronizare Discord-Forum] 1. 2. 3. Simplu ca buna ziua. - Si dupa ce intrii pe server, vei avea automat rankul de pe forum. --- Este un avantaj sa-ti sincronizezi discordul cu forumul dintr-un singur motiv: - Vei avea acces la comanda !forum cat si la subcomenzile aferente. [New: Comanda !forum] - Iti afiseaza informatii despre contul de pe forum [daca este sincronizat]. [Screenshot la comanda !forum] - In cazu' in care este sincronizat: [Screenshot la comanda !forum] - In cazu' in care nu ai sincronizat discordul cu forumul. -------- Am cateva planuri precum adaugarea urmatoarelor comenzi: - !forum transferto {valoare} [Trimite catre contul tau de forum {valoare} ZinCoins si ii transfera spre ZinTokens [echivalent cu forumul]] - !forum transferfrom {valoare} [Trimite de pe forum catre Discord {valoare} ZinTokens si ii converteste automat in ZinCoins [echivalent cu discord]]
 19. Ciuperci? Brownies? Extasy? Legale?
 20. Salutare, Avand in vedere ca nu am posibilitatea sa ofer atatea lucruri cum puteam oferii pe TeamSpeak3, si am doar.. 12-14 permisii de ales. Ma gandeam sa fie sub urmatoarea structura: Zin Level 5 - Echivalent cu trusted. [Inceputul] - Poti sa joci !coinflip [Limita de 5 jocuri pe ora] - Taxa de lipsa de pe canalele de tip Voice-Chat pe o perioada de 24hr: 250 ZinCoins. Zin Level 15 - Poti sa-ti schimbi nickname-ul. - Poti sa dai mute membrilor. - Poti sa transferi ZinCoins altcuiva prin !transfer [Conditia este ca destinatarul sa aiba macar Zin Level 5] [Limita transfer: 5.000 / 24h] - Poti sa joci !barbut cu altcineva [Conditia este ca persoana in cauza sa aiba macar Zin Level 5] - Taxa de lipsa de pe canalele de tip Voice-Chat pe o perioada de 24hr: 750 ZinCoins. Zin Level 30 - Poti sa-ti schimbi nickname-ul. - Poti sa dai mute membrilor. - Poti sa surzesti[deafen] membrii. - Poti sa mentionezi pe toata lumea. - Poti sa transferi ZinCoins altcuiva prin !transfer [Conditia este ca destinatarul sa aiba macar Zin Level 15] [Limita transfer: 10.000 / 24h] - Poti sa cumperi/vinzi ZinToken. [Max 3/zi] - Taxa de lipsa de pe canalele de tip Voice-Chat pe o perioada de 24hr: 1500 ZinCoins. Zin Master - Poti sa-ti schimbi nickname-ul. - Poti sa dai mute membrilor. - Poti sa surzesti[deafen] membrii. - Poti sa mentionezi pe toata lumea. - Poti folosii emoji-uri externe - Poti sa muti alti membri pe alte canale. - Poti sa cumperi/vinzi ZinToken. [Nelimitat] - Poti folosii Priority Speaker. - Poti sa transferi ZinCoins altcuiva prin !transfer [Nici o conditie] [Limita transfer: 25.000 / 24h] - Taxa de lipsa de pe canalele de tip Voice-Chat pe o perioada de 48hr: 4500 ZinCoins. Nota: In cazul in care nu esti prezent pe camerele de tip voice-chat pentru 24hr/48hr, un numar de ZinCoins iti v-a fi revocat din cont. Nota2: In cazul in care nu detii [un numar de ZinCoins] in cont, ti se v-a vinde un level la 50% din ceea ce ai investit si se vor extrage din aceia. ------------------- Cat despre achizitia insine. Comanda principala: - Poti cumpara level cu: !level buy Poti vinde un level cu: !level sell -------- Nota: Inca nu este update live. Implementarea v-a avea loc pana la finele saptamanii curente.
 21. [Sectiune: Mai multe informatii] Descriere: Am extins un pic josul paginii [footer] cu cateva informatii utile. Momentan sunt afisate: Galerie , Linkuri utile, o mica descriere si linkurile de retele sociale.
 22. Pentru cei ce doresc sa intre pe Discord si nu mai vor sa astepte sa ii se aloce gradul aferent de pe forum, am gasit o mica solutie. [Sincronizare Discord-Forum] 1. 2. 3. Simplu ca buna ziua. - Si dupa ce intrii pe server, vei avea automat rankul de pe forum.
 23. Nu stiu nici un server 'ind'. - Insa toate au, doar ca nu este vizibil in 'categorie' ci in subforumul aferent.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.