Jump to content

myCro #bite'emall.

EX Staff
 • Content count

  19391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  101
 • ZinTokens

  0 [ Donate ]

myCro #bite'emall. last won the day on September 17

myCro #bite'emall. had the most liked content!

Community Reputation

10665 Perfect

About myCro #bite'emall.

 • Rank
  'Za Wolf
 • Birthday February 3

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Cresterea mamutilor

Recent Profile Visitors

24806 profile views
 1. americanii se concentreaza prea mult pe promovarea asta a actorilor de culoare si in special atunci cand vine vorba de orice ce ii inconjoara pe acestia, nu zic ca black panther a fost un film rau, dar nu incat sa castige un Oscar, adica sa fim seriosi... nu a fost chiar atat de 'wow'
 2. Aleg "Nu, vreau sa ii stresez cu mesaje", doar pentru ca imi place sa fie 'stresati' de acest lucru.
 3. Cam penibil un astfel de raspuns(si public scris) pentru un assistant al carui obiectiv este impulsionarea celor din jurul sau de a face lucruri. Probabil nu stii rezultatele actiunilor facute numai la 'chef', cineva de aici care ti-ar putea povestii cu varf si indesat ar fi @brightside, dar in privat, ca aici public ar lua warn. Este foarte grav daca ti se pare normal asa ceva. Sa mai faci concursuri, o sa ne amintim si participam daca avem chef(cam daia nici nu particip la concursurile de acolo desii mi se da tag, nu sunt sustinatorul efortului depus in functie de kilogramul de 'chef')
 4. Mare parte din ceea faci in scoala nu iti foloseste in viata de zi cu zi si in special la locul de munca(exceptie facand domenile artistice), parintii nostrii si parintii lor nu au avut parte de educatia necesara incat sa produca schimbari masive, tocmai daia totul este asa cum este, iar noi cu acces la informatii(acces limitat numai de cantitatea de adevar per fraza) cedam si ne lasam pe spate plecand acolo unde suntem apreciati, dar nu realizam ca pana in punctul de plecare putem incerca lucruri marunte, nu stiu cati ne-am oferit sa facem un voluntariat din proprie initiativa, de cate ori vreunul dintre noi am incercat sa ajutam pe altii in disperare ori aflati intr-o situatie in care chiar au nevoie de ajutor, nu trebuie sa muti muntii, dar poti sa te comporti intr-un mod exemplar si chiar si asa sa faci parte dintr-o schimbare la nivel mare, iar ce decizi sa faci cand esti in punctul de adult tine strict de tine(pleci la mai bine sau ramai ca ai parte de suficient bine).
 5. Vrei o schimbare? Devin-o un exemplu, restul vorbelor nu au rost, nu ai cui sa le adresezi.
 6. In aprilie 2019, 5 luni, prea mult timp!
 7. Si DareDevil a fost anulat, se pare ca toate in cele din urma vor fi anulate(jessica jones are deja filmat sezonul 3 si punisher sezonul 2, presupun ca dupa ce vor fi publicate la scurt timp vor fi si ele anulate...)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.