Jump to content

myCro

EX Staff
 • Content count

  19470
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  101
 • Tokens

  630 [ Donate ]

myCro last won the day on September 17 2018

myCro had the most liked content!

Community Reputation

10818 Perfect

About myCro

 • Rank
  Maintain Your Creativity Reckoning Originality
 • Birthday 02/03/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Snow & wolves

Recent Profile Visitors

26679 profile views
 1. myCro

  Off-topic

  O dar vai, eu am si munca si facultate, bate-o p'asta! Ha! Pe unde nu-mi umbla..., si picioarele si mainile
 2. myCro

  Off-topic

  Heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii @Madutza ♥aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bine fac, acum am ajuns acasa, am scris cateva mesaje si am pus la downloadat game of thrones, nu stiu daca sa imi si fac ceva de mancare si sa mananc in timp ce ma uit la el, pentru ca s-ar putea sa ratez anumite chestii si ar insemna sa ma reuit inca o data azi-maine, of! Tu?
 3. myCro

  Off-topic

  http://www.fileshare.ro/e3172553854
 4. myCro

  Off-topic

  din discord nu se putea face bani, lol , a mers cat a mers, acum e caput... ce 'face' banii din oameni , of of of...
 5. myCro

  Off-topic

  Interesul s-a transformat, s-a schimbat. Nu multora le mai arde de o prezenta online cat ii intereseaza doar sa se distreze alaturi de acei cativa amici pe care ii gaseste(si cu care chiar se distreaza), iar mai nou un mediu complet diferit pe care il experimentez si eu este cel al jocurilor pe telefon unde exista clanuri in-game, acolo este un alt tip de comunitate restransa, dar care functioneaza pe baza de discord, mai putin ts3. Exemple si detalii sunt foarte multe, motivele de ce moare o comunitate sunt si mai si... oamenii sunt problema, de sus in jos, idei pentru abordari diferite se puteau face cu cap, dar nu mai pierdeti timp, fugiti si mancati o shaorma, stati pe o banca la soare, relaxati-va, faceti chestii mai interesante, comunitatile de gaming au alta forma fata de asta.
 6. http://billing.indungi.ro no money - no honey, hope you get it
 7. myCro

  Off-topic

  In general cand primea clientul crash imi facea un scurt reinstall pentru adaugarea jocurilor in librarie, but not, a fost o modificare, ceva ceva.
 8. myCro

  Off-topic

  in general urmau suspenduri si chestii dastea, dar probabil a fost inimos Seni.
 9. Am urmarit cu foarte mare interes teaserele, nu ma asteptam ca intrunirea sa aiba loc inca din primul episod. Tematica razboiului dintre ei este foarte accentuata, se pare ca Media este cam zeul dominant dintre astia noi? Nu stiu, dar sunt tare curios, niste extreme misto rau de tot dintre old and new, iar story-ul parca e mai clar, in primul sezon te cam intrebai ce se intampla si cu ce motiv. Edit: Eu nu il revad pe Loki("Low Key Lyesmith"), colegul lui Shadow de inchisoare, mi-as dorii sa revina, a avut o aparitie captivanta + miros un plot ascuns dintre Odin si Shadow, cum ar fi sa fie fisu' sau ceva de genul?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.