Jump to content
Sign in to follow this  
Senaris

Promovari / Degradari si Modificari Forum

Recommended Posts

[Modificări Forum]

 

Având în vedere discuția de pe data de 23.03.2015 alături de toți managerii serverelor din comunitate [OFICIALE] ce s-au prezentat, următoarea modificare a fost efectuata la nivel de forum:

 

 

Implementare grad nou "Fondator Server"

Permisiuni aferente gradului: Echivalente cu cel de "Manager Server"

 

De asemenea:

  • Acest grad va fi alocat STRICT fondatorului PRIMAR al serverului, cel ce achita/plătește serverul prin billingul Indungi [Fara excepții]. 
  • Acest grad NU va fi alocat AFILIAȚILOR, ci doar celor ce achiziționează un serviciu prin http://shop.indungi.ro

 

Scopul gradului este ca sa putem diferenția un Manager de un Fondator, nefiind necesar în toate condițiile sa trimiteți tichet pentru rezolvarea problemelor.

  • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

[Modificări Forum]

  • Mutat "Pariuri CS:GO" din sectiunea DIVERTISMENT in "Proiecte Comunitare".
  • Fuziune "Steam" / "Origin" / "Blizzard" intr-o singura categorie sub numele de 'Games Talk'[temporar], fuzionarea are ca scop organizarea forumului, intrucat pe cele precizate anterior se vorbesc de aceleași tipuri de jocuri si nu-si are sensul 3 forumuri distincte.
  • Upvote 8

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.