Jump to content
Sign in to follow this  
fox*

[OVERWATCH] Viceversa

Recommended Posts

Demo 1 :

In prima runda a demo-ului , suspectul merge in casa spre X2  ( B site ) , unde bate 3 oameni. Ce e de observat? Dansul are rabdare : La primul frag asteapta peek-ul adversarului , la al doilea face un spray normal ( ceva ce scade din suspiciuni ) , iar la al 3-lea frag se foloseste de sunet , auzind cum player-ul il pusheaza, il asteapta si il omoara fara probleme. Iese din casa VERIFICAND TOATE SPOTURILE , vede un afk in baza, o ia spre mid unde mai bate un player ( trage destul de slab, neobservandu-se urme de aim / wall / alias )

 

In cea de-a doua runda parcurge acelasi traseu , face un frag cu polarul ( sau doua maxim ) , apoi este flashuit total . Incearca un fazoom, insa nu ii iese si este omorat.

 

In urmatoarea runda , merge in casa cealalta, unde arunca un he , si iese cu tinta polarului verificand spoturile  si spatele ( baza ) mai apoi. Merge spre B , apoi in baza CT unde nu se intampla nimic semnificativ.

Observam un movement destul de decent , un silent-run si o miscare deloc robotica , ceea ce arata ca dansul are niste experienta ( 2-3 ani ) in spate.

 

In runda urmatoare , merge mid unde incearca un wallbang in casa B ( la prima vedere pare cum ca ar avea wall , insa este o pura coincidenta. De ce? Pentru ca pana acum a aratat cum se misca si ca are niste reflexe destul de bune. Daca ar avea wall, ar nimeri cu siguranta tinta din perete cand intra in tinta, iar daca nu , ar face flick pe el. Ceea ce ne arata ca nu sunt urme de wall ).

Intra in casa B , unde cara 2 flashuri si un he , face un frag si incearca un fazoom dar nu ii reuseste ( reflex greoi ).

 

Apoi , dupa ce incepe urmatoarea runda, merge in casa B unde pune tinta si asteapta, nu joaca agresiv , ceea ce ne arata ca nu e nimic suspect, ii iese un flick si apoi rateaza ( o mare ratare ) si este omorat. Nimic suspect.

 

In urmatoarea runda nu se intampla mai nimic, care niste grenade in casa B si este omorat pe la spate ( din site B cu polarul mai exact ).

 

Apoi , next round, merge spre B , face plantul , omoara 1-2 jucatori si este omorat. ( primul kill deloc suspect, era sa fie prins pe la spate ).

 

In ultimele 2 runde joaca cu polarul , respectiv cu ak-ul , unde face cateva fraguri normale , cu putin skill la cel cu deagle-ul, insa nimic suspect.

 

Verdictul primului demo : Jucator curat si default 100%.

 

 

Demo 2:

 

Mapa jucata este binecunoscuta si preaslavita dust2.

 

In prima runda, suspectul parcurge traseul  baza tero - mid - scara, unde bate 1 om ( destul de jalnic jucat pot spune , un spray de toata jena cu acel 32 ). Sare in baza ct, verifica baza ct si 3cutii mid , apoi merge spre lung. Apoi merge in lungul scarii , observa ca coechipierul lui trage aproape in mid ( spre catacomba-cutie ) dupa un adversar si iese tragand pe mid , crezand ca aici trage coechipierul lui. Si este omorat in scara , unde ar fi trebuit sa il omoarea ( cel putin sa mearga cu tinta spre scara ca sa fie ceva suspect propriu zis , nimic de suspectat in aceasta prima runda )

 

In cea de-a doua runda sare la negreala, merge in mid , unde da un wallbang in mid spre un adversar ( o prima faza suspecta tinand cont ca doar l-a auzit tragand si nu l-a vazut unde ar fi ca sa faca un wallbang pe el dupa ce l-a vazut - cunoscatorii stiu ce spun ), si trage 2 bursturi la negreala in baza ct ( de unde vine un adversar ) ceea ce daca ar fi fost ESP on ar fi o a doua faza suspecta, incercand sa para ca trage pre-fire la misto in baza ca adversarul sa ii intre in gloantele sale ( de aceea a fost primul burst. El ar fi vrut sa il omoare cu al doilea dar lipsa de skill nu l-a ajutat ). Apoi merge in catacomba la B , unde in loc sa intre pe shift, incet spre site sa verifice spoturile ca un jucator normal, el asteapta 15 secunde sa iara omul din pastila ascuns. Vede ca nu iese, si ce spune? Hai sa trag dupa el ca sa iasa => a treia faza suspecta ( stiu ca unii vor crede ca nu e suspect, dar cineva care tine pastila sa vada daca e om, sta maxim 6 secunde, apoi va pusha pe shift). Insa este omorat tot din lipsa de skill.

 

In urmatoarea runda , dansul porneste spre lung unde observa ca il pusheaza doi adversari, se retrage ( fiind dat un flash ) si ii da wallbang in partea stanga a usii spre perete chiar ( un jucator ca el , daca ar fi fost curat , garantez 100% ca ar fi tras mult mai in dreapta wallbangul, spre mijlocul portii , si nu asa in stanga unde a pushat adversarul. Aceasta este a patra faza suspecta de wall.

 

Apoi, in runda ce urmeaza ( de pistoale ) , merge spre mid fara nici o treaba in a verifica catacomba pentru un presupus codat sau a verifica scara pentru un push al adversarilor. De ce s-ar uita daca deja stia ca nu e nimeni? Sare pe mid, si merge pt a omori afk-urile, dar nu in orice fel. Ci iesind extrem de frumos pe fiecare in parte ( iesea bine, chiar prea bine cu tinta pe capurile afk-urilor , fara a se obosi cu vreun flick spre stanga ) .

 

In ultima runda sare pe mid, intra in porti ( fara a se uita in scara asa din pura curiozitate ) direct , si SARE CU TINTA DIRECT PE AFK-UL DE LA NEGREALA DIN BAZA CT . DESI A VAZUT CA IESE UN ALT ADVERSAR SPRE MID , EL TOT IN ACEL AFK TRAGEA ( lipsa de reflexe ) , unde ii omoara pe cei 2 si apoi iese din nou, extrem de frumos, pre-fire pe afk cu tinta exact unde trebuie insa este omorat. ( a cincea faza suspecta )

 

P.s. scuzati pt Caps lock, nu m-am putut abtine.

 

 

Verdictul celui de-al doilea demo :   wallhack

 

 

 

Demo 3 - mix  :

 

Hehe , o provocare care imi place, un demo de la un mix de pe tuscan care incepe cu partea de CT. 

 

In prima runda , suspectul merge in casa din mid , sare in Z , avanseaza in patrat unde verifica spoturile si banana inca o data ( good choice ) , merge in mid , observa un adversar ca merge la casa mid , incearca sa il omoare dar nu poate ( skill scazut ) , apoi bate un adversar pe mid ( tras destul de slab, un spray cu usp-ul ) si se retrage in conector fiind secat, dar este omorat din pisica.

 

Urmatoarele 2 runde moare extrem de jenant ( fiind doua runde de eco ) , avand doar usp nu poate face prea multe. Moare in conector si sus la scara la X2.

 

In urmatoarea runda de buy isi ia polar, scoate un om pe x2 care venea in casa pe shift ( un frag usor de facut fiindca adversarul nu a venit normal ci pe shift, ceea ce scade din necesitatea unui reflex mai mare. Sare pe prelata, da un fazoom sub prelata, sare jos uitandu-se la banana unde scoate un adversar care era cu spatele, iese intr-un pre-fire normal spre patrat ( slab facut deoarece l-a facut cu al doilea zoom) , trage si rateaza , apoi cand sa faca urmatorul peek aude ca adversarul a pushat in Z insa este omorat de catre coechipier.

 

Apoi teroristii incearca sa intre din pisica , insa sunt scosi 2 adversari ( unul de catre suspect, insa omoara abia din al 4-5 lea shot, destul de slabut pot spune . Reflexe cam slabe la polar. Nimic suspect, isi ia wallbang pt ca i se vede polarul pe rezolutie mica ( 640 /800 /1024 ).

 

Runda urmatoare tine acelasi spot cu polarul ,scoate un adversar mid care ii iese in fund din silent-run ( proasta alegere a adversarului ).

Bomba se planteaza, dansul merge pe pod, sare in zona BAZA CT -  L  insa nu poate face save la polar si este omorat.

 

In urmatoarele runde de pe partea de CT , joaca normal, nu sunt deloc faze suspecte de wall, trage ca un player default ( trage prost cu polarul si deagle-ul ce-i drept caci pe arma nu l-am prea vazut ) , insa partea de CT nu o voi mai analiza in continuare in cat am vazut ce stil de joc are suspectul . Iar eu am o experiente extrem de vasta in ceea ce consta mixuri , wnuri pot sa spun de pe acum ca dansul este curat, asa ca am sa sar peste analizarea rundelor cand suspectul joaca la CT si am sa analizez in cat mai putine randuri ce se intampla pe partea de teroristi, astfel incat deja mi-am conceput verdictul final.

 

In cea de-a doua runda de pistoale, suspectul merge in piata , apoi in pisica unde vede un adversar care tine midul , ii da un cap de la distanta si il lasa in 50-55 hp , apoi da un cap si un hit celui din site ( il lasa in 20-25 hp ) , si se retrage cu coechipierul sau. Mai bate un om pe site din pisica si este incoltit de 3 adversari, fiind omorat.

 

M-am uitat in mare peste urmatoarele runde, joaca mediocru spre slab , nu are skill si nici o experienta prea mare din ce observ in jocul lui , jucatorul joaca normal si cam atat, nimic suspect. Ce-i drept nici adversarii nu sunt mai presus.

 

Verdict final : Jucator curat, default , absolut nimic suspect la dansul.

 

 

Astfel , va multumesc pentru timpul acordat citirii acestor 3 analize , sper sa fie cat mai corecte si concise. Nu am mai analizat demouri de mai bine de un an , asa ca sper sa nu o dau in bara.

Salut toti membrii actuali ai proiectului Overwatch, si va urez analize corecte si multa bafta in continuare . Sper sa faceti acest lucru din placere si proprie initiativa.

 

                                                                           

 

                                                                                             

 

 

                                                                                                                                                                                                                 Cu stima, un umil membru Indungi Romania.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

             Analiza primului demo.

 

Nu stiu spoturile la aceasta mapa (de_inferno2se).
Runda 1: Se duce prin casa dinspre x1 unde face 3 fraguri, il aude pe primul si il asteapta omorandu-l usor dandu-i cap cu o reactie perfecta, urmatorul kill mi se pare destul de normal la care nu am ce comenta urmand sa-si incarce arma neglijent dar reactioneaza la timp cand a auzit pasi si face dinou frag. Mai face un frag la sfarsitul rundei afara spre mid despre care nu am ce comenta, asemenea fragului al 2-lea din aceasta runda.
Runda 2: Urmeaza acelas traseu ca si in prima runda unde scoate 2 fraguri usoare cu awp, pur si simplu are o reactie foarte buna, moare aruncand gresit un fb.
Runda 3: Pleaca casa dinspre x2. Aceasta runda o joaca cat se poate de safe, nu face nici frag dar nici ceva suspect nu vad.
Runda 4: Sta pe mid putin la panda si trage spre jucatorul care era prin site x1 dar pare a fi o coincidenta.. tinta nu era fix pe jucator dar nici foarte aproape.. si se duce casa. Face dinou frag usor cu awp, sta foarte safe pana la sfarsitul rundei.
Runda 5: Dinou in casa dinspre x1, face frag usor si moare in acelas loc.
Runda 6: Tot acolo, incearca sa stea mai safe dar nu reuseste, fiind omorat de la spate XD
Runda 7: Fuge casa x2, in timp ce incearca sa planteze bomba face frag usor... se retrage spre baza ct unde mai reuseste un frag dupa care moare.
Runda 8: Se duce iar casa x2, in drum spre site reuseste un kill si moare incercand sa planteze bomba.
Runda 9: Pleaca mid-porti asteptandu-se sa fie inamic cu awp in site, intra mai subtil ca sa-l "depisteze" si reuseste sa-l omoare, mai face un frag in site, pleaca baza ct, casa x1 iesind pe mid prin balcon unde observa un inamic la porti si reuseste sa-l omoare.
Runda 10: Aceeasi ruta ca in runda anterioara, il aude pe cel din cabana x1 tragand si iese urmand sa-l omoare usor placand spre baza ct unde verifica acel spot omorand inamicul dinou cu o reactie foarte buna.

 

Pot spune ca jucatorul in cauza are o experienta destul de ridicata, joaca foarte bine pe awp dar nici pe arme automate nu-i rau, isi verifica spoturile si e clar ca joaca la sunet restul.. mai tine si de reactie pe care o are foarte buna, mai ales pe servere publice.. te poti astepta la orice, precizez ca se ajuta foarte mult si de radar si coechipierii din jur.
In concluzie, jucatorul jabbawake nu s-a folosit de niciun ajutor ilegal in acest demo.

 

             Analiza demo 2.

 

Mapa jucata: de_dust2;

Runda 1: Jucatorul fiind tero se duce la box unde campeaza cateva secunde dupa care pleaca scari unde reuseste 2 fraguri cu o arma mica de tip smg, da ocol pe lung intorcandu-se pe lungul scarii unde este omorat. Momentan nimic suspect, putin doar cand face spray, mi se pare destul de scazut reculul care tinde sa fie de la amra.

Runda 2: Pleaca spre mid, oprindu-se la porti unde vede ca se apasa ceva si dinspre inamici si de la coechipierii lui, nu imi pare a fi chiar o faza de sunet.. totusi putem spune ca a avut noroc, in aceeasi runda pana in momentul in care pleaca tunel nu se intampla nimic deosebit insa acolo incearca sa iasa dar se opreste cu tinta pe cutia de la pastila, a auzit cand coechipierul sau a luat cap iar el.. fiind secat cred ca pur si simplu a vrut sa se asigure daca e cineva acolo dar moare.

Runda 3: Incearca dinou ca in prima runda sa scoata ceva la box, vede inamicii intrand in spot apasa poarta si reuseste sa faca frag urmand restartarea mapei.

Runda 4: Ruta - mid ajungand in baza ct unde reuseste un kill pe afk, pleaca lung, site x1 si planteaza bomba, urmeaza o bataie cu un adversar care vine dinspre scara dar nu reuseste nimic.

Runda 5: Dinou mid, reuseste kill in baza ct si moare.

 

Jucatorul are o experienta mediocra, sunt momente in care tinta nu pare sa aibe reculul pe care ar trebui sa il aibe, cel putin pe ak47 dar nu ma pot pronunta in acest caz ca nu au fost foarte multe faze.

In concluzie, jucatorul suspect nu s-a folosit de niciun ajutor ilegal in acest demo.

 

             Analiza demo 3.

 

 


Edited by lime*, .

Reason: Va rog nu stergeti postul, promit ca revin pe zi cu celelalte analize !

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

viceversademo2- Jucator : Alkmar # 2k18 --- via23SrL

Runda 1: Voia sa se duca porti site B aude inamicii se intoarce
         Fuge pe scari face kill normal
         (nimic suspect)

Runda 2: Merge mijloc aude inamicul ca trage prin porti si incepe sa traga la nimereala , face kill - noroc
         Urca tunel trage la plesneala dupa cutia din stie A unde stau majoritatea cu awp iese inamicul si il omoara
         (nimic suspect)

Runda 3: ajunge porti site A aude inamicii ii vede trage prin porti face kill

         Fuge mid ajunge baza ct face 2 killuri normale si moare 


VERDICT : CUrat !

 

viceversademo3 - Jucator : jabbawockeez.

 

Runda 1: Intra casa spre site A aude inamicul face kill de pe scari , urmatoarele 2 killuri sunt suspecte de wall a dat sa incarce arma si s-a razgandit ca a vazut ca vine inamicul

 

Runda2: Merge casa site  A cu awp stie ca e inamicul acolo iese cu tinta pe el face kill , ia fb si incearca sa faca kill dar moare (suspect wall)

 

Runda 3 : Jucatorul suspectat este in X merge spre baza CT stia ca este inamicul pe cutie iese cu tinta pe el dar inamicul moare inainte sa traga !(suspect wall)

 

Runda 4: Trage prin perete in inamic cu awp (suspect wall)

              Asteapta scari casa spre site A stie cand sa traga (suspect wall)

Runda 5: Merge casa spre site A asteapta scari sa iasa inamicul si face prefire(suspect wall)

 

Runda 6 : Intra casa spre site A vede ca vin inamicii si fuge pe balcon asteapta sa ii iasa in tinta inamicul si moare (suspect wall)

 

Runda 7 : Merge casa spre site B face frag normal la panta 

              Se duce spre baza ct face frag suspect si moare (suspect wall) 

 

Runda 8: Intra casa spre site B face prefire cu awp , trage cu deagle-ul prin perete face frag (suspect wall)

             Moare cand planteaza bomba

 

Runda 9 : Merge porti spre site B vede adversarul care era langa X si il omoara (suspect wall)

               Iese din casa spre porti B vede inamicul prin poarta si trage  (Suspect wall)

 

RUnda 10: Merge porti X vede prin perete inamicul in casa iese prefire ( suspect wall)

                Urca scarile spre baza ct si omoara inamicul care era in dreapta la panda ( Suspect wall) 

 

Verdict : Wall

 

 

 

"viceversademo1" nu imi merge ca nu am tuscan_shade2a.mdl , 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Analiza demo 1: http://www.fileshare.ro/e3172811741  Nume jucator: jabbawockeez.  / mapa: de_inferno2se

 

Runda 1: Inca de la inceputul demo-ului ne puteam da seama ca playerul este suspectat de wall ESP-ul fiind ON. Porneste din baza Tero prin casa spre site A, se opreste scari cu arma ak47 si asteapta sa vina inamicul, il vede si trage omorandu-l destul de usor dupa care decide sa avanseze si il omoara si pe al2 lea care venea spre el (foarte posibil sa il fi auzit sau doar vazut, a fost un kill cat se poate de normal), dupa reincarca la cutii si intre timp vine al3 lea inamic si se opreste brusc din reincarcat ca sa il poata omora nu prea avand cum sa stie ca vine, pentru ca nu a facut vreun zgomot sau sa il fi vazut inainte. Dupa merge incet spre balcon verificand unele colturi, (posibil sa il auda pe cel cu awp de pe mid) coboara jos si merge spre mid, se uita initiale spre "conector" si vede din partea stanga un inamic pe care il omoara relativ usor si ia awp-ul. suspect de wall

Runda 2: Merge din nou casa, se opreste la scari si cum pune tinta omoara cu awp un inamic care venea cu he, a2 a oara face pre-fire inainte sa apara inamicul (suspect) dupa arunca un he si mai omoara unul, a4 a oara rateaza si primeste flash si se retrage spre balcon-mid, arunca si el 2 flash-uri mergand iar spre scari primeste un flash in plin si este omorat (suspect ca a iesit fix pe player cu tinta la ultima faza de si avea flash..). suspect si in runda aceasta de wall

Runda 3: Merge cu iar cu awp de data aceasta "conector" pune tinta pe scari dar primeste flash si coboara jos, vede un inamic dupa care se trage in spate pune tinta exact pe jucatorul aflat dupa perete (stia ca e acolo.. dar nu avea cum sa ii stie pozitia exacta), merge in site B pe drum nu prea verifica mare lucru, doar acea cutie si merge spre baza CT dupa incearca sa sara inapoi pe geam (nu prea avand succes) sta cateva secunde cu tinta "conector" si merge iar in baza CT , vede un coechipier ca trage dupa un inamic undeva sus, pune tinta la awp dar de data aceasta nestiind unde se afla exact inamicul. Sfarsitul rundei, suspect si in aceasta runda de wall

Runda 4: Porneste spre casa, sta cateva secunde cu tinta pe mid, ajunge la scari arunca 2 flash-uri, urmareste cu tinta inamicul prin perete inainte sa il poata vedea ,prima data rateaza dupa pune tinta iar si nimereste, ia flash si se retrage de pe scari. Incearca sa faca un no-scope si se duce spre mid dupa un posibil inamic (si aici sta mult cu fata spre perete ca si cum ar urmari inamicul, ceea ce e suspect), nimic altceva interesant in aceasta runda. si aici suspect

Runda 5: Merge pe acelasi traseu, aproape urmarind cu tinta de la deagle inamicul care urca cutiile in site A la casa (deja nu mai poate fi o coincidenta) , arunca flash scari si asteapta sa apara un inamic, ciudat fiind faptul ca nu il vede prima data pe cel din partea dreapta, doar pe cel din stanga.. coboara in capul scarilor si face pre-fire la un inamic care venea spre el fara sa il vada dupa care este omorat. suspect si aici (mai ales acel moment in care a stat cu fata la perete inainte sa faca pre-fire ca si cum ar fi apasat ceva buton, pentru wall).

Runda 6: Acelasi traseu insa de data aceasta mai agresiv, aruncand flash-urile si he in timp ce merge spre balcon mid, tine tina spre site A ca si cum ar stii ca in colt in dreapta e un inamic asteptandu-l sa iasa, imediat dupa ce moare acel inamic se intoarce spre casa dar este omorat. suspect si aici.

Runda 7: Merge conector, arunca un flash pe acea rampa trage dupa un inamic care facea push , ajunge la site B cateva gloante in cutia de la colt in fata, scoate bomba si nici nu il observa pe acel CT la perete, dupa iese pe el acel CT , il omoara planteaza bomba si merge baza CT unde il omoara pe cel de la cutii si este omorat de cei care vin din spate. Se poate vedea ca se bazeaza mai mult doar pe ce vede, decat pe ce aude.. neacordand prea mare importanta celor care veneau din dreapta connector..

Runda 8: Merge cu awp de data aceasta pe acelasi traseu ca in runda ateriora, sta cateva secunde bune cu tinta spre celalalt capat pentru un posibil inamic, arunca un he pe rampa dupa se uita iar spre capat la conector/mid face un pre-fire la inamic dar rateaza, pune tinta iar pe el de dupa perete iese pe el si rateaza, scoate deagle si se vede cum il urmareste cu tinta prin perete intr-un final omorand inamicul respectiv. Coboara in site B incearca sa planteze bomba dar este omorat de un ct care vine double doors. suspect si aici de wall 

Runda 9: Se duce pe mid-double doors si tinte oarecum tinta pasiv ca si cum ar urmari acel inamic, neavand cum sa il fi vazut normal (foarte putin poate..) si iese pe el omorandu-l, avanseaza si tine din nou tine pe perete iesind exact pe cel din capul scari merge prin baza CT-site A si ajungand la balcon coboara mid se uita prima data spre baza tero si foarte posibil sa il fi vazut cu coada ochiului pe cel de la double doors pe care il omoara, merge baza T si se intoarce spre mid, din nou iesind cu tinta pe inamic. Sfarsitul rundei, si aici suspect de wall.

Runda 10: Porneste iar mid si double doors, de data asta cu un stil mai agresiv arunca flash si he in timp ce avanseaza il omoara pe cel cu he in mana pe scari merge spre baza CT iar la ultima faza se poate observa clar ca il urmareste prin perete pe cel care sta in colt omorandu-ul. Sfarsitul demo-ului.

 

Concluzie: este un jucator de nivel mediu spre bun care trage bine dar este tradat de cum urmareste inamicii cu tinta prin perete, face pre-fire fara sa ii vada sau auda. Iar aici pot adauga faptul ca nu se bazeaza mai defel pe sunet sau radar ci doar pe ce vede (adica cu wall-ul) nu verifica mare lucru trecand pe langa multe locuri unde ar putea fi un posibil inamic ceea ce e cam suspect fiind grijuliu doar unde se afla un inamic. Nu stie mereu unde se afla inamicul ceea ce da de banuit ca porneste si opreste wall-ul de pe un buton ca sa fie mai putin evident ca are "ajutor"

 

Verdict: wall la buton!

 

 

 

Analiza demo 2: http://www.fileshare.ro/e3172811738  Nume jucator: Alkmaar # 2k18 --- via23SrL  /  mapa: de_dust2

 

Runda 1: Se duce double doors cu mp5, posibil sa auda pasii si se retrage spre mid mergand short ,vede un inamic pe care il omoara si avanseaza spre scari, mai vede unul in capul scarilor dar ramane fara gloante/ reincarca si il omoara usor dupa schimba arma cu m4a1, verifica baza CT si se duce pe lung auzind un coechipier ca trage, ajunge iar mid face un pre-fire crezand ca vede un inamic merge iar spre short si se uita lower tunnel fiind omorat de un inamic ce venea de pe short, nefiind prea atent la radar sau sunet in aceasta faza. nimic suspect

Runda 2: Merge mid la porti , aude un CT ca trage cu deagle , trage si el prin porti si il omoara dupa se duce spre baza CT, trage cateva gloante la aceea cutie fiind un loc comun unde se poate ascunde un CT, se retrage lower tunnel dupa ce prinde in plin aproape acel he si se duce spre site B, si asteapta sa iasa un posibil inamic de dupa cutie la pastila, trage de cateva ori acolo dar este omorat(posibil sa isi fi auzit si coechipierul ca trage acolo, si pe inamicul respectiv). nimic suspect

Runda 3: Merge double doors si asteapta, vede ca vine un flash de care se fereste si dupa se uita iar si vede 2 inamici si incepe sa traga prin usa omorand unul din ei dupa care se da rr. nimic suspect nici aici

Runda 4: Se duce cu deagle mid, porti, omoara un afk , ajunge site A unde planteaza bomba, se bate cu unul care vine short si cam atat. nimic suspect nici aici

Runda 5: Iar mid cu ak47, porti, omoara pe unu care iese din baza CT cu usp si inca un afk dupa care este omorat de un inamic care sta fereastra in site B. Curat si aici si avem sfarsitul demo-ului

 

Concluzie: Nivelul acestui jucator este unul mediu cu un stil pasiv-agresiv, in unele runde facand un asa zis "rush" iar in altele este mai moderat asteptand dupa cate un inamic, nu verifica toate spot-urile unde se poate ascunde un inamic rezultand in moartea jucatorului, acorda o oarecare atentie si sunetului, uneori fiind atent de unde se trage iar alteori nu. Cat despre radar nu pare sa il foloseasca mai defel, sa verifice unde ii sunt coechipieri pe mapa si unde nu, ceea ce denota ca nu este nimic suspect cu acest jucator.

 

Verdict: Curat!

 

 

 

Analiza demo 3: http://www.fileshare.ro/e3172811742   Nume: Darkmy /  mapa:de_tuscan

 

Runda 1: Porneste din baza CT, balcon, patrat si ajunge pe mid fara sa se intalneasca cu vreun inamic, se duce catre site A unde aude mai mult pasi, vede ca trece un inamic prin fata lui pe care il omoara, dupa spre site A unde vede un inamic, se retrage spre conector ca sa reincarce iar intre timp apare si al2 lea inamic, reuseste sa il omoare pe unul din ei dupa care este omorat pe conector. nimic suspect

Runda 2: Acelasi traseu ca in prima runda, ajunge mid, vede ca ii este omorat un coechipier dinspre conector si asteapta sa faca push un inamic, decide sa avanseze dar este omorat. nimic nici aici

Runda 3: Merge in site B, urca pe balcon si incearca sa sara pe acele cutii dar este vazut de tero si moare la scurt timp. nimic nici aici

Runda 4: Isi cumpara awp, asteapta la scarile de la balcon sa apara un inamic la "pisica" se duce spre balcon si site B, aude ca urca un inamic scarile pe care il asteapta si omoara, vede inca unul care coboara banana, trage un glont prin perete poate il nimereste, sare pe prelata si vede/aude un tero de sub prelata cum trage si ii omoara 2 coechipieri, face un no-scope frumos dupa se duce dupa cel vazut pe banana, il omoara si mai vede unul patrat care este omorat de un coechipier. nimic suspect nici un runda asta

Runda 5: Acelasi traseu ca runda anterioara insa de data aceasta apare inamici la "pisica" rateaza primele 3 focuri ,omoara unul din inamici dupa care isi schimba pozitia, reuseste sa il omoare pe cel cu bomba dupa care este omorat si el. nimic suspect

Runda 6: Asteapta iar la scarile de la balcon aproape jumatate de runda, rateaza pe cel care vine pisica, schimba pozitia, il omoara pe cel care vine mid dupa care spre sfarsitul rundei este omorat. nimic suspect

Runda 7: Se duce pisica, arunca un smoke, trage dupa un tero, ia damege si se retrage in A dupa cutii, asteapta sa vina un inamic, trage dupa cel cu awp si moare. nimic suspect

Runda 8: Acelasi traseu, merge pe shift, trage in el un tero care era dupa cutii, se bate cu el dar moare

Runda 9: Merge site B, vede ca nu e nimeni se intoarce in A, trage in pamant (acolo nu prea inteleg dc, nu e nici tunel sub doar de la acel perete incolo...) spera poate sa faca vreo conexiune cu un inamic ce vine under... trage si in usa, dupa care aude pasi de la pisica, omoara un tero si face push omorandu-l si pe cel cu awp. nimic nici aici

Runda 10: Merge site B dupa A, vede/aude probabil ca este plantata bomba si se duce inapoi in B, se apropie de site, omoara un inamic care apare de dupa cutii, trage dupa al2 lea care este omorat de un coechipier si mai vede unu banana care este omorat de acelasi coechipier, iar in timp ce da defuse se uita sa nu apara un inamic. nimic suspect

Runda 11: Scari, balcon, site B si cam atat.

Runda 12: Da un smoke mid si trage jos prin perete, poate nimereste un tero care vine din baza pe acolo, se duce B, aude pe un inamic cu awp, il omoara pe cel de pe banana, pazeste bomba, aude ca vine un tero, trage dar rateaza si il omoara dupa sfarsitul rundei. nimic nici aici

Runda 13: Tine iar pisica de la scari, omoara unul din tero care era deja in site, face pre-fire la cel care urcase pe cutii, ceea ce e cam suspect (posibil sa il fi auzit, sau pur si simplu instinct... oricum cam ciudatica faza) arunca he/flash, face push spre bomba dar moare. nimic suspect de cod nici in runda asta

Runda 14: Merge B, sta cu tinta pe banana, se intoarce spre A dar aude grenazi aruncate in B si se intoare, il omoara pe cel care il astepta la cutie, se bate cu inca unul, face pre-fire prin perete crezand ca e dupa cutie, schimba cu ak47, aude focuri de pe banana il omoara pe inamic si defuse. nimic suspect

Runda 15: Acelasi traseu, se intoarce spre site A, rateaza pe primul inamic si cand face repeak este omorat. nimic nici aici

Runda 16: S-au schimbat echipele, porneste din baza T, ajunge pisica unde vede un inamic spre mid si altul mai aproape spre cutii, trage, ia flash cand face repeak trage dupa cel care il vazuse la cutii si il omoara in acel schimb de gloante pe cel care era mid, omoara dupa pe cel de la cutii se retrage sa reincarce si este omorat de cel care face push pe conector. nimic suspect.

Runda 17: Merge patrat-mid, trage dupa cel cu famasul si reuseste sa il omoara, insa in timp ce se retrage este omorat. nimic suspect

Runda 18: Merge piata-conector-mid, se duce pe duck cu tinta spre scari si reuseste un hs destul de uimitor cu glock-ul, ii ia arma dar este omorat de cei care erau baza CT. nimic suspect de cod nici aici

Runda 19: Merge patrat, trage prin perete spre mid poate e un inamic dupa acea cutie, se duce spre Zet, se fereste de un he, dupa care ia flash si se retrage, decide sa faca push si este omorat. nimic suspect nici aici

Runda 20: Afk cateva secunde bune, ia arma de la un coechipier mort, face push mid si moare. nimic suspect

Runda 21: Acelasi traseu, sta cu tinta pe mid dupa care iarba unde si omoara un inamic, avanseaza incet spre B, coechipierul cu bomba este omorat de un inamic iar el la randul lui omoara inamicul si planteaza bomba, incearca sa gaseasca o ascunzatoare dar moare.

Runda 22: Merge piata si dupa il omoara pe cel care il astepta pisica, avanseaza si mai omoara unul care era spre baza CT, dupa care se intoarce dupa bomba. cam atat in runda asta, nimic suspect nici aici.

Runda 23: Se duce patrat-mid, trage dupa cel cu awp din baza CT, avanseaza spre A, verifica colturile, aude ca vine din stanga un inamic, se bate cu el dar moare. nimic suspect

Runda 24: Patrat iar, dar acum merge spre banana, da un flash, si primeste la randul lui un flash si pune la colt, vede teava de la arma unui inamic care se ascunde dupa cutie si trage dupa el, avanseaza si planteaza bomba dupa care este omorat. nimic suspect 

Runda 25: Se duce piata unde asteapta un timp dupa cutie si apoi perete, avanseaza incet, schimba arma cu ak, se duce spre baza CT, aude pasi dinspre pod/B omoara un inamic, se duce scari balcon si moare. nimic suspect nici aici

Runda 26: Direct pe mid si apoi A unde ia prin surpridere un inamic, merge pisica si omoara inca un inamic care venea conector, se intoarce iar spre site A, vede ca ii moare un inamic, si uitandu-se la radar stie exact unde e, merge spre baza CT, il omoara, se intoarce spre bmb, aude din spate focuri se intoarce si vede inamicul pe care reuseste sa il si omoare. nimic suspect nici aici (radar si sunet)

Runda 27: Merge piata, smoke conector, pe shift la pisica unde vede prin smoke un inamic pe mid pe care il omoara, se bate cu cel de la usa pe care reuseste sa il omoare cu greu dupa care este omorat si el. nimic suspect

Runda 28: Acelasi traseu ca runda trecuta insa mai agresiv, ia prin surprindere playerul de la cutii, aude pe mid cum se bate un coechipier cu un inamic pe care il omoara, vede dinspre baza CT altul, se retrage spre bomba unde il asteapta, se bate cu el dar moare. nimic suspect nici aici

Runda 29: Patrat-mid, agresiv iar, omoara 2 inamici relativ usor si este omorat de un coechipier, nimic suspect nici aici.

Runda 30: Patrat iar, dar se razgandesc sa mai mearga mid, facand "rush" spre B, omoara pe cel de dupa cutie dupa care se bate cu cel din baza CT, se duce dupa el, urca scarile si il omoara in colt la balcon (loc destul de comun ca cineva sa se ascunda). nimic suspect

Runda 31: Merge spre mid, da un hs foarte curat, avanseaza dar este omorat de un inamic care era dupa cutie in stanga. Sfarsitul demo-ului!

 

Concluzie: Este un player de nivel bun spre foarte bun, stie spot-urile si le verifica (nu verifica chiar orice, fiind mix, exista un numar limitat de locuri pt un posibil inamic) , trage bine, uneori mai are mici scapari (dar cine nu are..) se foloseste de sunet si radar tot timpul, stiind de unde ar putea sa vina un posibil inamic sau unde sa se duca. Per total este un jucator bun care nu se foloseste de vreun cod

 

Verdict: Curat!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Primul demo: viceversademo1

Player: jabbawockeez.

Harta: de_inferno2se

 

În prima rundă jucătorul fiind terorist merge în dreapta în casă spre bomb site A, face primul kill în casă înainte să urce al 2-lea set de scări (un kill puțin suspect pentru că prea direct pe player, dar am zis puțin pentru că de obicei pe acolo așa se merge), înaintează în cea de-a doua încăpere din casă (urcă scările după primul kill) și acolo mai face un kill "non suspect" (văzând ct-ul după ce acesta își schimbă arma), după acest kill player-ul nostru "aude" sau "vede" un alt ct venint (am pus ghilimele deoarece am sunetul pornit și abia dacă se aude acel player, poate fii wall la buton sau sunet foarte bun) făcând kill pe el. După aceasta verifică cutiile și înaintează spre balcon, acolo mai face un kill pe un player afk în baza CT, mai departe coboară de la balcon și merge spre site B pe middle, acolo mai face un kill șu prima rundă se încheie. (Din prima rundă pare un wall la buton sa u un sunet foarte bun, rămâne de văzut în celelalte runde).

În cea de-a 2-a rundă player-ul având awp găsit pe jos în runda precedentă merge din nou prin casă unde face kill cu awp,(din nou un kill suspect deoarece prea știe exact unde e player-ul, dar pe acolo așa se face de obicei deci mai urmărim), după kill primește flash și după flash trage în spre ușa de unde vin CT, acolo mai face un kill după care este omorât. 

În runda a 3-a player-ul merge casă stânga spre site B, din nou cu awp, aici are din nou o fază suspectă în care pune ținta awp-ului exact pe player-ul aflat după zid, poate fii noroc sau wall, rămâne de văzut, player-ul continuă spre site B unde pândește la bombă aceasta fiind plantată, merge spre site A prin baza CT, unde nu mai face nici un kill și runda se încheie.

În runda a 4-a player-ul merge din nou casă dreapta cu awp unde face un kill, încearcă câteva no scope care nu îi reușesc, aruncă un he și face kill cu el, se mai plimbă și pândește prin casă și runda se încheie.

În runda a 5-a player-ul merge din nou în casă dreapta spre site A unde este omorât.

În runda a 6-a player-ul folosește aceeași tactică ca și în runda precedentă acesta fiind omorât din nou.

În runda a 7-a player-ul merge spre site B prin casă dreapta, are din nou o fază suspectă cu un player pe care stă cu ținta prin perete, merge în B încercând să planteze unde este întrerupt de un CT pe care face kill, merge spre baza CT unde face un kill, apoi este omorât.

În runda a 8-a player-ul merge din nou spre site B unde face un kill, apoi merge să planteze apoi este omorât.

În runda a 9-a player-ul merge pe middle pana la ușa spre site B unde face un kill apoi merge spre baza CT unde face încă un kill suspect acesta uitându-se prin perete exact pe CT, merge casă spre baza T din site A, coboară pe la balcon spre site B unde face un kill la ușă, se întoarce spre bază după bombă și apoi merge iar pe mid unde mai face un kill.

În ultima rundă aceste merge din nou mid spre site B apoi spre baza CT, face un kill suspect, face un kill în bază CT suspect, pentru că urmărește prin perete, apoi 2 kill-uri pe afk și este banat.

 

Verdict: Wall la buton, player-ul urmărește prin pereți în repetate rânduri, deși nu foarte evident, nu este foarte ușor de detectat, dar are unele faze mai evidente.

 

O să revin cu celelalte demo-uri cu verdict pentru fiecare, o să dau edit la acest post, deocarece nu pot chiar acum să le vizualizez, și concursul este pe o durată mai lungă.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Demo #1:

R1: Se duce prin casa si asteapta ca un ct sa faca rush. Il omoara. Avanseaza si mai omoara un inamic. Al treilea frag in casa, iar normal. CT venea tare si l-a auzit, dar de aproape.

R2: Aceeasi pozitie, de data asta cu AWP in casa. Reuseste 2 fraguri si este omorat cand primeste flash.

R3: Schimba "traseul" catre B. Iese cu tinta pe cel care era avansat, dar nu reuseste kill. Avanseaza lejer prin B, verifica superficial, prea sigur pe sine. In ultima faza, tinde sa iasa direct pe jucator.

R4: Ii asteapta pe cei din casa si nu mai avanseaza deloc. Cand a mai ramas un CT in viata, chit ca se auzea clar ca nu e langa el, ci spre B, a verificat colturi. (sa dea senzatia ca nu-l stie)

R5: Tinde sa duca tinta dupa cel care s-a dus in dreapta la cutii din casa A, dar vede ca avanseaza unul din stanga, il omoara si se retrage. Prefire ratat pe jucatorul care l-a omorat.

R6:  Moare repede.

R7: Dupa ce pune bomba, iese pe cel din CT cu tinta pe el si apoi ii asteapta pe cei din site sa ii faca push. Moare.

R8: Face prefire pe fiecare jucator.

 

Concluzie: Pare ca stie putin jocul, dar are multe faze cand iese cu tinta direct pe jucator (in special in CT) si faze cand este foarte sigur pe el, avansand fara probleme (spre B prin casa)
Verdict: wall

 

Demo #2:
R1: Intra putin pe lung si aude multi adversari. Se retrage si avanseaza cu coechipierii in scara, reuseste kill si apoi se plimba pe harta cautand inamici. Moare in scara. Nimic deosebit.
R2: Aude adversar mid si reuseste un frag prin poarta. Avanseaza spre B prin tunel si il asteapta pe cel de pe platforma, nestiind ca este acolo.
R3: Se duce lung cu ak si asteapta adversarii. Frag prin poarta si se da restart.
R4: Deagle. Intra mid si iese cu tinta fix pe fiecare jucator afk, fara sa mai verifice rampa din B, chiar daca a vazut ca s-a dus un adversar acolo. Planteaza si se duce scara unde nu reuseste frag.
R5: Urmareste doar afk de pe mid. Viteza de reactie mica fata de adversarul care a iesit din CT pe el. Iese cu tinta direct pe celalalt afk si este omorat din window.

 

Concluzie: Ori avea probleme serverul, ori jucatorul avea lag mare. Are viteza de reactie foarte mica. Foloseste prea putin sunetul si nu are un joc spectaculos. Nu verifica toate pozitiile cand se expune. Prea putine faze in acest demo.
Verdict: Curat


Demo #3:
R1: Se duce juli, sare in Z si verifica patrat. Avanseaza catre mid si vede un T care se ducea casa. Reuseste sa il omoare. Mai face un frag si este omorat.
R2: Acelasi traseu. Este omorat in conector.
R3: Este omorat in B cu usurinta in ultima runda ECO.
R4: Schimba pozitia si tine pisica. Se muta in casa B. Il aude pe adversar ca urca scara, il asteapta si il omoara. Reuseste sa mai faca un frag zoomless la prelata si inca unul banana.
R5: Reuseste 2 fraguri chinuite pe pisica si este omorat. Rateaza foarte mult.
R6: Conecteaza un frag pe mid la panda si nu reuseste sa salveze arma.
R7: Face push, dar fara sa reuseasca mare lucru. Moare in site A fara frag.
R8: Din nou face push. Vede un adversar in piata, dar moare.
R9: Se duce initial in B, dar isi schimba pozitia in A. Tine usa. Adversarii avanseaza din pisica si reuseste 2 fraguri.
R10: Initial face peek pe banana, dar se muta in A. Este anuntat ca se joaca in B si pleaca prin L. Reuseste sa omoare un adversar, al 2-lea este omorat de coechipier si il surprinde pe al 3-lea in banana, dar omorat de coechipier.
R11: Runda scurta, castigata de coechipieri.
R12: Incearca wallbang in patrat, dar nu reuseste. Se duce in B si face frag banana. Ultimul adversar face pasi si reuseste sa il omoare simplu dupa ce s-a scurs timpul.
R13: Face 2 fraguri in A, dar este omorat de un al 3-lea din site.
R14: Se anunta ca bomba este in B. Reuseste un frag de aproape si incearca sa dea wallbang celui din stanga, dar care se urcase scara. Apasa cutia fara succes. Omoara adversarul de pe banana si face defuse.
R15: Tine pozitia obisnuita in B. Se duce catre A, verifica pisica si rateaza adversarul dupa care este omorat de un altul.
R16: Rush pisica si reuseste sa conecteze 2 gloante in cap. Trage cateva gloante pe langa, dar in final reuseste sa bata 2 adversari si este omorat.
R17: Runda de eco, rush mid. Da 2 gloante in cap, reuseste fragul si este omorat.
R18: Reuseste sa intre din piata pe mid, prin conector, si face frag pe mid.
R19: Trage la wallbang din patrat si nu omoara. Incearca sa avanseze in Z, dar fara succes.
R20: Sta afk cateva secunde si dupa se duce patrat. Ia ak si moare mid.
R21: Verifica mid si apoi z, unde reuseste un frag. Avanseaza usor banana. Verifica cateva pozitii vizibile din banana, aude adversar in stanga si il doboara. Este omorat in 5 secunde dupa ce a pus bomba, cand incerca sa se ascunda.
R22: Rush pisica cu open frag. Verifica spre CT si mai reuseste un frag. Verifica pozitiile din A unde ar putea fi inamici. Recupereaza bomba si runda se termina cand ajunge in site.
R23: Face rush mid si vede un adversar in CT. Nu reuseste kill si ii da smoke pentru a avansa si elibera site A. Verifica cateva pozitii si aude pasi din pisica spre site, apoi este omorat.
R24: Rush banana, incearca sa faca peek, dar primeste flash si se ascunde. Avanseaza si se observa arma adversarului la cutia din banana. Ajunge in site, planteaza si se indreapta catre scara, dar este omorat din L.
R25: Ajunge in piata si asteapta un eventual push din pisica. Avanseaza cu shift. Verifica fiecare cutie din A si se duce spre mid. Se aud pasi din CT si face un frag de aproape. Avanseaza shift casa, dar este omorat.
R26: Face rush mid. Verifica superficial mid. Face frag in A, apoi asteapta adversarii din B pe pisica. Se indreapta spre baza CT unde reuseste inca un frag si cauta ultimul adversar mid si pisica. Acela face frag in casa si se intoarce reusind semi-ace.
R27: Avanseaza piata. Incearca un prefire la spot pe pisica, dar nu era nimeni. Aude un adversar facand pasi spre usa sau cutii in stanga, dar intai verifica pe mid unde se auzea alt adversar ca trage. Il omoara si il asteapta pe al doilea de la cutii, dar il surprinde de la usa. "Apasa" putin panicat si il omoara. Verifica alte pozitii, dar este omorat de un al 3-lea adversar de la cutii.
R28: Avanseaza piata. Aude adversar in stanga, dar vede un altul in site si il omoara. Nu iese pe cel din stanga pentru ca se "batea" cu al lui. Aude mid galagie si reuseste inca un frag. Pasi din B. Se intoarce, dar nu face frag. Se duce site si il asteapta, dar este omorat.
R29: Rush mid. Verificare conector, ct si casa. Intre timp, se aud pasi in A. Asteapta putin de la usa dupa care face peek in site si reuseste kill. Mai omoara inca unul la cutii dupa care este omorat de coechipier.
R30: Se incearca rush mid, dar este blocat. Intra al 3-lea din banana si omoara in stanga un adversar dupa care se duce in L sa verifice ct. Avanseaza stiind ca adversarul are pistol, se duce casa unde il omoara pe ultimul CT.
Prelungiri: Reuseste 1TAP in mid si avanseaza pe mid. Adversarul arunca he din dreapta si il asteapta, dar este omorat.

 

Concluzie: Un jucator mediocru, fara faze senzationale/uimitoare. Are 2-3 faze in care pare ca stie unde este jucatorul, dar prea putine, in comparatie cu tot meciul, pentru a-l suspecta de ceva, plus ca se ia in calcul si mica intuitie de moment. Face un joc simplu, ajutat, probabil, si de coechipieri pe ts.

Verdict: Curat.

 

 


Edited by predatorn1, .

Reason: 2-3 greseli de tastare

Share this post


Link to post
Share on other sites

Demo 1: jabbawockes

 

Round 1: jabba went to the house on the right of T SPAWN so first kill the ct player had a sound so nothing strange about it and its normal to point there anyway and be prepared, then he waited a little for more ct but he didn't hear any sound so he moved and looked to his left checking if someone is hiding there then he moved to where the sound of the ct player came
and killed him and this was his second kill, the third kill it was so hard for me to hear the ct player sound coming because of the players who were shooting with AK so i couldn't hear the sound of him it was hard but lets say jabba heard him and then he hide next to the box and waited the ct player and then killed him.. this was his third kill...
i will not take the third kill as a situation i will say its fine and all of this is normal for me till now because there's was a sound plus in that place you can just expect the ct players coming, jabba went out of the house jump down and now hes next to CT SPAWN and here he made his forth kill..


****but the forth kill is a little strange because the ct player had a clear sound on jabba left its so clear
and jabba didnt hear it!! he was checking yes but he didnt hear the very clear sound..plus the ct player
killed a terrorist by an awp and the awp sound was clear also if he follow radar or if he really use sound he would know where the ct player is exactly , so jabba in the first 3 kills he heard the sound with all the many steps and ak sounds around him even in the third kill which was so hard to hear the ct player but he act as he heard it... and in the forth kill where it was quiet and very clear he didn't hear it!! i will take this as (situation 1).


Round 2: jabba went to the house on the right of T SPAWN again.. so first kill also had a sound but its normal to be ready to shoot that side direct even if there's no sound or if there is no one because normally ct will come from that way and any cs player know in 2se that from that side come group of ct players so i see it normal plus to the sound, after jabba made the first kill
in this round he avoided the grenade which he saw and heard it... then went back to his position, and then there was 2 players coming and he shoot before they reach with very little... many will call this wall, "that after he saw them on wall he shoot", but in my opinion no i don't call this wall because sometimes its expectations and maybe he heard a sound i couldn't hear but maybe he did when u are playing its different. ..also its normal to expect players coming from there so i will not take this as a situation...second kill its all normal same position and so prepared.. then he got a flash he went back he was looking to the wall but it was the same way he was standing before the flash so nothing with it and after the flash he prepared himself to throw a flash back and he got a flash again he shoot randomly and missed it and died.. i don't see anything strange in this round...or any situation that i can call a situation...


Round 3: he went to the house on the left from T SPAWN..first he was getting prepared to check if there's any ct player in the middle of the house but he pointed behind the wall exactly on the player or in another word exactly on the ESP, its normal to expect a player coming from there because from there they come and maybe its by luck to point exactly on the EST point.. nothing can proof that this is wall yet it could be by luck so anyway he pointed and got prepared to see if there's any ct player there but he got flashed he went back prepared his flash and once flash was gone he threw his flash... if he was walling at that moment he would know that the ct player is closer than he expected but he was surprised that the ct player is that close and he ran back very fast to prepare himself .. then he pointed again on the wall exactly where the player is or on the ESP point in another word.. but also i will not take this as situation because he saw the player coming so he expects after he saw him and plus to the sound that hes in this place exactly so i don't see it a situation i can ban him for i.t..not even all the above situations is enough to decide that he walls,  so for me till now there's no wall... anyway then jabba went to stairs and checked his right very fast while the other T got killed so he can know that another ct player is there but the ct was killed already so he pointed and waited to see if there's more ct and he was ready to shoot but there was no one then he shoot on the box randomly and there was no one .. he went back took a look at t spawn as checking but it was clean so he moved on and went to "B site" first he shoot the box randomly to see if there's a player is hiding there or not so till this moment i can say there's nothing... 

 

****but then he moves to stairs to CT SPAWN where the AFK was on the box standing and its impossible to expect that there's a player on the box and as we saw he was pointing up   and exactly up to the right where the afk was standing!!! i know he was jumping i know if he wall he would shoot him direct and not take time but still its impossible to guess!.. why he didn't point down to the right where ct players might be or to the middle where afk normally stand!! its impossible to guess that a player is on the box specially if it was an afk with no sound!!! so i will take this as (situation 2). 

 

****the coming one and the most strange situation till now and the strongest .. 
this one was after "situation 2" exactly.. its after he shoot the afk who was on the box he turned back to B SITE where the other Terrorist was standing and was ready to plant and its clear in this situation that jabba can see the terrorist player through the wall!! because jabbawockes was pointing again and again exactly to where the terrorist player was standing and he shoot exactly on his head even before he see him .. i tried to repeat it again and again to try to catch any sound on the T player
who was planting but i couldn't hear any sound from him not even with the slow motion.. and even you if are a pro player you will not know from the radar where is he standing exactly and even you could know where is he standing exactly from Radar its so impossible to know where the head is!! because this will be too much and its impossible that there's someone with this imagination only from the radar!! he was pointing on his head behind the wall and he shoot exactly on the head before he see him.. its impossible for me to be the radar i will add screenshot for this situation..! 
 
and yes there was a sound from the terrorist player behind him before jabba goes to CT SPAWN but then you cant hear any sound or know he was standing there even he pointed on him before the he plant so the planting didnt have sound as well.. so this is very strong situation for me (situation 3)..5ac7bd4f4b2c3_1plant.thumb.jpg.7898dd883ee7298796d2bf1bf5b21288.jpg

 

5ac7bd6e7c5a6_2plant.thumb.jpg.9f368c5d4762806b1f4ac0008fc61047.jpg

5ac7bd7184dd6_3plant.thumb.jpg.815220f45c67c21837ecbb9e1d67d1d8.jpg

**** then jabba went inside the house next to B site after planting the bomb and there was clear sound of T player
 so he pointed and got prepared to shoot and waited but it was one of his team..i don't know how a player supposed to use radar to see a player planting .. but cant use the radar to see the sound was from his teammate? he got it late.. i think if hes really a pro player and using the radar good he wouldn't go to the house because he will see his teammate is on that side and he will also know that the sound is from a T player and he will move to cover somewhere else.. so for me he doesn't know how to use Radar and its wall and this one will be (situation 4).

 

Round 4: jabba goes to the house on the right of T SPAWN.. first he shoot random before he enter the house and unlike first and second round he always go to stairs but this time he didn't go to the position where he normally goes and point in the middle ..
 this time he knew theres a player next to the door... it was so hard to hear the player steps who was next to the door
because of the awp the steps of t sound and the other shooting sounds so he slow down and he pointed on the left of the door on the player exactly and shoot but he missed it.. its not normal because if you study the player movement you will know he can always know where the players are with sound and without sound not only this but he can also know how many player is there!! the next rounds will proof this so moving on...then the kill he made after that nothing strange about it then he went to the back next to the door next to T spawn...

 

**** we have here very important situation.. 
you must focus on jabbawockes movement here and you can use slow motion.. in this situation after jabba went to the back
a ct player jumped from the balcony or was ready to jump the balcony is where the ladder is (the one which next to the door before the B site)  .. so one of the 2 ct players threw a grenade .. please at this moment focus very good on jabbawockes
he was moving with the grenade as he sees it he was moving with the grenade behind the wall as he was looking at it
 then it hits the wall and made a sound and he was back already.. if you focus here you will see what im saying..
so this is another situation for me and it will be (situation 5) he wasn't even looking straight or at somewhere he can see them! he was looking at the wall in the direction where they are standing!.. anyway for me this is wall and (situation 5) .

then the other terrorist climbed the ladder of the balcony the sound was so clear and again he doesn't look like he hear the sound also doesn't look like he use radar why you always shoot on teammate if you know they are teammates already!..
so i think he didn't hear a sound because after going to stairs he looked to his right at the wall while if he heard the sound he will be looking to his left plus he doesn't use radar he shoot him then he run after he saw his teammate...

 

Round 5 and 6: i have nothing much to say about it.. not important...

 

Round 7: looked normal at the beginning then after planting the bomb in B SITE he was going to check ct SPAWN
and the other terrorist went there a little before him.. so the other terrorist saw the ct player in ct spawn but he didn't shoot or do anything to show jabba that there's a player there... while jabbawockes was pointing exactly on the ct player behind the wall my problem here is the ct player is not standing he was setting down while jabba was pointing exactly on his head before he see him ... yes the ct player throw a grenade on jabba but jabba was pointing on the ct player from the wall before jabba sees the grenade.. but anyway that's where the normal player should aim to the middle.. but this one not normal player hes waller

thats why i will take this as a (situation 6).

5ac7be21b108a_playermiddown.thumb.jpg.fdffe88b851cac6f054c7733af463088.jpg

5ac7bddbd86d9_playermiddown2.thumb.jpg.ceb42497d45fbfaf0e6c7bf3418e1cc4.jpg


Round 8: he went to the house on the left of t spawn he points to shoot in the middle and he found no one .. now he does something he zoomed out so he can see the wall better and know if there's ct players or not then he zoomed in again.. 
then he move on...this for me is a wall... i saw many wallers do this.. you can keep pointing or you can zoom out and
move.. or at least zoom out and look to the left and right if you wanna check if someone is coming.. but to zoom in and out
in the same place is alittle weird...thats why this is (situation 7).


his direction inside the house now is to B site but the other terrorist next to him on the right got killed 
he looked back and tried to shoot but he missed it and nothing in this round till now .. next..

 

****another situation comes where terrorist player hides behind the box in the B site.. in fact he had a little sound
but it wasn't clear to where did he go or if his direction was to hide behind the box ..the sound wasn't that clear to know that hes behind the box.. so jabbawockes normally shoot the box direct without waiting to make sure its empty like he did the rounds before... but this time he pointed next to the box waiting the player to come out to shoot him! as hes sure there's a player behind it... so thats (situation 8).
***then lets that he heard the sound which was so haaard to hear anyway.. then he realized that its his teammate behind the box...and move on...in my own opinion this is again shows and proofs that hes not good in using radar.. he always take time to realize if its his teammate or not he use it after sometime and not so fast... this proof the third round when he saw the t player planting so fast ! it cant be radar and proof that its wall...because 3 times after it he took a time to realize the teammates in radar... plus this proof that all the rounds before when he was shooting empty boxes it was to distract and confuse the admin.. but in this situation we saw when he wanna distract its always empty but when there's a player he didn't shoot he waited him..
 anyway it was so hard to hear the terrorist player sound hiding behind the box and if jabba is so pro and has golden headset to hear it !! then why he couldn't hear the player who came after that from the door in B SITE and then killed him? he couldnt hear it well i couldn't hear it as well but seems he can hear everything even what i cant hear!! so... (situation 8 explanation).

 

Round 9: its a very strange round.. because the first situation next to the door where he was going to B site
he saw the player and pointed on him and shoot him... ***while i couldn't see the player with the normal speed
i could see it only with "slow motion".. its so hard to see the ct player with normal speed.. but anyway
as i saw him with slow motion i will not count it as a situation because while playing its diffirent.. move on
he killed the ct player and then he pointed exactly to where the 2 ct players standing exactly.. they didnt
have a sound because they were standing..he always knows where ct is standing so im not surprised.. so they move to ct spawn there was 2 ct and the other T killed them.. move on to A site then to the house then jumped from the balcony near the door the one is next B site and after he jump he looked at the door he turned his face away and he looked back again very fast at the ct player.. ***and again i couldn't see the player with the normal speed! ***i could only see the player with the slow motion and not only slow motion i stopped the picture so i can see the player.. and the player didn't have any sound so jabba is with eagle eyes or with just a wall.. he cant be with eagle eye so hes with a wall! i will take all the round as (situation 9).

5ac7be7c2894b_door11.thumb.jpg.c03253c522603bf7257c05bdbb25f768.jpg

5ac7be9fafc45_door12.thumb.jpg.6635220dc5601fd740f3fb0580c4d490.jpg5ac7bece6e5fd_door2.thumb.jpg.704b932c3b94571291ddcdb73bf7fc31.jpg

Round 10: 
again he went to mid then to the door in B site.. and again he knows where the player is exactly he moves and he knows
where the players is and he know hes only 1 and in that way...so he can even know how many are they too anyway.. so he knew where exactly the ct player is and killed him he didn't even check the boxes! at least look around anyway... it was so hard to hear the ct player sound because there was many sound around on the left and the right plus to the grenade sound but anyway he acts like he heard him also he pointed on the wall on him then killed him .. then he went to stairs where the ct player was standing without any sound and like all the times before.. he knows where is he and killed him,yea he put spray on the wall that way
but.. still once he saw him he was so ready to shoot as he knows hes there.. the way he looks to walls the way he knows how many players always in the place he goes for.. his movements very strange..
you are the first one who enters B site how do you know there's only 1 player and there's no one hiding or camping
why you didnt check boxes in case or shoot random like always or check next to stairs or whatever after killing the first one
he looked direct to the wall then he put the spray..

***..and again the 3 time he went to ct SPAWN first time he was pointing up on the box where the afk player is exactly second time he was pointing in the middle down where his head is exactly while he sitting down..  the third time to the right where the player camping exactly... !!
5ac7bef44e78d_beforelastmid.thumb.jpg.b9c234d3cdcee62dbd63e6ac01513a28.jpg

5ac7befc9c896_lastmid2.thumb.jpg.43ef6291a4869c9b5cad988b2f19d089.jpg

 

***so Demo1 for me its a wall on button.. in my opinion hes a very good waller and he use sound but
he use wall with sound .. and i think its wall by button and he knows when to turn it
on off.. and one more thing .. this is a very good demo :))...

 

 

 

Demo 2: alkmar recording himself

 

Round 1: nothing strange at the first round..he goes to long door stand there a little he change his mind and go back he went to catwalk with his teammates then to the "CAT" alkmar and some of his teammates..and his teammate were shooting some ct players so he shoot with them nothing strange about it he can see the players and shoot normal ... then hes running and searching he went from long A to long door where he saw .. his teammate "D SINGH" in "PALM" was shooting one of ct players in the mid .. alkmar saw where he was shooting and once he reached the point he shoot there direct i see nothing about it he cant expect hes there and he cant shoot nothing wrong with it.. so he shoot but "D SINGH" already killed the ct player
so alkmar continue searching and he was running on "the cat walk" and he was looking at "lower B tunnel" and clearly he missed the sound of the ct player who was coming from the "cat"so alkmar couldn't hear the sound of the ct player who was coming from
the cat on alkmar right.. so the ct player killed him.. nothing strange here for me i only think alkmar is sound off and doesn't use sound..


Round 2: while alkmar rushing mid he saw through the mid door a ct player passing from ct spawn to B site but alkmar moved on and kept going to the mid door then another ct player was behind the mid door he was shooting on the door also he had clear sound  so if alkmar has sound or not he can recognize that there's someone is shooting behind the door because the bullets was shown clearly on the door anyway so alkmar shoot back on the door and killed him .. then a ct player from ct spawn throw a 
grenade and its something he can see and understand that there's a ct player there throw a grenade and then point and shoot on him.. and there's another ct because it was 2 grenade.. anyway he left them and went back from the mid door to the lower B tunnel to upper b tunnel he went on the stairs slowly because he wasn't sure that its clean or not so he found it clean so he kept going and checked it left and right then he wanted to go from the b upper tunnel to B site but he stopped to look at the boxes
 in B PLANT specially the BACK PLANT because normally here where ct player camp specially with an awp so he took a look there and found it clean then he was about to move to enter the B site then he stopped because he saw someone was shooting on the BACK PLANT where the last box is so he stopped again and took a look and it was clear that he doesn't know which one of
his team was shooting there!but with him there's only 1 player next to him and also the sound was so close to his right ear.. i still think he doesn't use sound and this situation doesn't proof that he use sound or not because maybe he has sound and heard it that's why he looked to the player next to him and maybe he looked to the player next to him after he saw the bullets and see if hes the one shooting or not he doesn't need the sound to wonder who was shooting!so this situation doesnt mean he has sound i'm still not sure that he has sound or not but everything till now for me is normal.. so he looked to the player next to him to see if hes the one was shooting.. but it wasn't him it was the T player who was standing in the CLOSET..hes in radar.. so anyway
then alkmar went to look at the box again in the back plant then he started a random shooting on the box and then the ct player who was hiding behind the box has showed up "bibi" and killed the terrorist who hiding in the closet or the one who made alkmar notice that "bibi" is hiding there..anyway bibi killed the player in closet then killed alkmar.. some might think of this situation as a wall but if you looked at the player movement he didn't know there's a ct player is hiding there and its clear that he moved like he wanna enter the B site but then saw the shooting and stopped again.. this is clear so for me there's no wall or anything till now its all normal..

 

Round 3+restart: the beginning alkmar was going from T spawn to long Doors he stopped there because he saw the flash coming to him.. it was clear.. he went back and hide from it and then he got ready to shoot whoever come after the flash and the map was restarted .. after restarting the map he goes top mid then went to catwalk then he saw a ct player was going to "B site" he jumped from the catwalk to the mid to mid door with some of his teammates they forgot about the ct player who went to B site and they focused on killing the afk.. so every little move he makes he find another afk someone might see it as he knows where the afk is but i see it that every-time he moves he find another.. so after killing afk he went to plant the bomb in A site .. and the place where he decided to plant the bomb in A site shows that he was planning to go and camp in the short A... and as i expected
he was going to short A after planting the bomb but then while going from pizza to ninja he was checking the short A  and he saw 2 ct players coming..then he tried shoot and kill one of them but he couldn't then he went to hide in the ramp...and another T players killed the 2 ct...as i see he doesn't look like he heard the sound of the 2 ct players who came from shot A..he was checking and then he saw them and he shoot him late after he saw the first ct so he wasn't so ready and he didn't hear them in my opinion..
           
***so im still sure that he doesn't use sound and if i was wrong and he use sound or he had sound then hes too weak in using it..:)

 

Round 4: and the last: he was rushing mid to the mid door he saw an afk "amir" in ct spawn between the boxes so he was about to start shooting him and again he didnt hear that another ct is coming from the ct spawn "lulia" name of the ct player..so while alkmar was shooting the afk player amir he got surprised by the ct player lulia and if he was walling he would see him coming.. and if he use sound he would hear him coming...  anyway then alkmar got killed and demo ends..

                   

           
*** so Demo 2  i see the player clean and there's nothing in the demo not wall or aim.. so hes clean for me..  

 

 

 

Demo 3: Darkmy recording himself:

*** in your rules biggest demo allowed i think 70mb and this one is 82mb... its so big and so long its not fair 

but i explained it.. :) the only thing that pissed me off in this demo is the 8 seconds freeze-time only ..

 

Round 1: the players start from ct spawn moves to the connector then jumps to the snake moves slowly before he reach edward to check if there's any t player there then moves to sA-2 then he heard a steps sound in middle then mid con he followed the sound but it was from a ct player then he saw a terrorist player coming A side going to the connector he looked for him and then killed him.. on the A side there was another one because he killed the other ct so after he killed the first t he turned to the one in a side to kill him.. then got killed is a clean round i don't see anything strange here..


Round 2&3: close to round one nothing special about it...

 

Round4: darkmy bought awp after going to connector then to the cpl bridge to the house next the door before the balcony he stopped there and used the awp to point on the banana and wait a player but he heard a terrorist player sound in cubby using the stairs to go up to the balcony  so darkmy noticed this and pointed on the house door waiting the T to come and then he killed him.. then he saw another T player going down to the banana.. so darkmy shoot on the banana wall where the T player might be then he move to go for him but he saw the other ct player on the other box got killed and from the sound is clear
 where the terrorist player is so darkmy went for him and killed him and made his second kill this round.. but he didn't forget about the T player who went down to the banana so after killing the second T he went again to the banana to kill the third t player.. he goes down in banana he points with the awp on mid box then he move in pointing to the left in sa-2
 while a terrorist player without sound showed up the time of darkmy pointing there at this moment is strange and the player didn't have any sound.. but darkmy was checking so it could be by luck.. plus darkmy use sound very good .. but this one was a luck while he was checking..

 

Round 5: darkmy went to the connector he stand there next the door and pointed with the awp on the end of kitty next the A site and after he heard some shooting he sit down to shoot better or something anyway he missed some shots then killed edy he kept on pointing there he missed more shoots then he move out of connector to the right a little next to boxes and point again with the awp he missed shooting dmg and then missed DimiTriE after that its alittle strange that he knows where did DMG go because there was no sound it was so hard to hear anything but he knew where dmg was and shoot him and missed him then again he knew PrimaR was going that way where he pointed exactly and killed him also it was so hard to hear primar steps so its strange a little got be a situation but could be expectations because as they come closer he need to point in a closer points so not sure about this i will continue watching.. then he pointed again to where DMG is hiding and waited him to come out.. in fact he saw dmg before this when he tried to shoot him and missed it dmg was standing there so darkmy went back to the where
 he saw him last time.. so im not surprised about knowing where dmg is hiding but im surprised because dimitrie had a sound steps on his right behind the boxes wondering why he didnt move to shoot him..maybe he prefers that they come to him..
but he shoot and missed dmg and dimitrie killed him...
         
Round 6: he goes to the connector with awp again stand next to the door pointed as always on kitty everything after that normal till he gets a grenade and go to the back and change pointing direction to middle on his left and then kill the T player "graN" the player gran didn't have any sound or any kill.. he made kill before and he had sound before but that is when he killed other ct players and darkmy didn't care about looking at the mid and time passed after that and he was busy with pointing on the kitty to kill the player who was attacking him there's nothing can make him think that there's a player on his left coming with sound and kill him..so it could be that he expected it or also can be that hes pointing there waiting the player in kitty who throw the grenade on him to come for him so he kill him.. so could all this be just a luck ..nothing important after that..

 

Round 7,8,9: nothing special about it..

 

Round 10: at the end of the round when bomb got planted he went from A site to ct alley and stand in the house down..where he can see the B site.. so he heard steps while hes going add for it the bomb so for sure there's terrorist hiding there.. so he pointed with the awp for where he expects the terrorist might be and killed the 2 normal nothing wrong with it and about the third terrorist who he was shooting behind the wall he saw his head.. and shoot the wall then another ct player killed him so nothing with the round..

111.thumb.jpg.8f3eaa7096a2187bbb8f58bc6c4ce287.jpg

 

Round 11,12: nothing special about it...

 

Round 13: when he was with awp in the connector and shoot the T player who climb the boxes in a site.. it was normal because darkmy could see the terrorist head while the terrorist was jumping ..then nothing special he saw the rest and shoot and got killed..

 

Round 14: in B site he heard the grenade and flash and go back to them also heard there steps too he saw the first one and killed him next to door and the second he could hear his steps sound and know where is he same to the thirdhe heard him shooting..so nothing wrong...

 

Round 15,16,17,18,19,20,21,22: nothing special about them.. only hes shooting better when he become terrorist better than the ct but there's no sign of any kind of aim so everything normal till now..

 

Round 23: he goes from T spawn to T side B to sa-1 going to banana then he killed a ct player was hiding behind the box .. the ct player didn't have sound but his weapon was clear darkmy can see it and he shoot him behind the box and killed him.. nothing special after this...

fdsfsdfds.thumb.jpg.78cc5204c9cafdd1594d8aa4aad9a9c5.jpg

 

Round 24,25,26,27,28,29,30: nothing special or strange about it..


          
***so Demo 3 is clean i don't see wall or aim.. darkmy is just a good player use sound good and knows how to shoot..

 

That's all i have i hope i didn't forget anything but its very big explanation and a lot of details so i think it will be enough

 

      
           

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Al 2-lea demo: viceversaoverwatch2

Player: Alkmaar # 2k18 --- via23SrL

Harta: de_dust2

 

În prima rundă player-ul este T merge spre lung, pândește, apoi pleacă spre scară unde face 2 kill-uri, după care se plimbă lung și în final este omorât la scări.

În a 2-a rundă merge mid, trage prin ușă și face un kill (kill-ul este făcud după ce vede puțin player-ul), pleacă spre B prin tunel și urmărește un player prin cutie, prea stă cu ținta pe el fără ca acesta să facă vreo mișcare, după care este omorât de către CT.

În a 3-a rundă merge spre lung și face un kill prin ușă și se dă restart.

În a 4-a rundă merge mid, face un kill în bază CT pe afk, urcă la A, plantează și se încheie runda după câteva schimburi de focuri.

În a 5-a rundă merge mid, face 2 kill-uri în bază CT și este omorât.

Demo-ul se încheie pentru că se schimbă mapa.

 

Verdict: Player curat, verifică locuri cheie de pe mapă, dar nu dă semne că are wall, doar instinct și puțin noroc.

 

********************************************************************************************

Al 3-lea demo: viceversademo3

Player: Darkmy

Harta: de_tuscan

 

În prima rundă player-ul este CT, merge stânga casă spre bază T apoi se întoarce spre bază CT unde face 2 kill-uri apoi este omorât.

În a 2-a rundă adoptă aceeași tactică dar este omorât.

În a 3-a rundă merge spre X2/B unde este omorât.

În a 4-a rundă pândește X1/A apoi pleacă spre X2/B unde face un 3 kill-uri cu AWP, apoi pleacă și runda se încheie.

În a 5-a rundă pândește X1/A unde face 2 kill-uri și apoi este omorât.

În a 6-a rundă adoptă aceeași tactică, face un kill apoi pleacă spre X2/B unde este omorât.

În a 7-a rundă merge prin X1/A spre bază tero unde ia dmg apoi se întoarce în X1/A și este omorât.

În a 8-a rundă adoptă aceeași tactică dar este omorât înainte să revină în X1/A.

În a 9-a rundă merge spre X2/B apoi se întoarce în X1/A unde pândește și face 2 kill-uri după care se încheie runda.

În a 10-a rundă merge spre X2/B unde pândește cu AWP apoi revine în X1/A, pleacă iar spre X2/B unde mai face un kill apoi se dă defuse la C4.

În a 11-a rundă pândește X1/A, apoi pleacă spre X2/B, nu face nici un kill și runda se încheie.

În a 12-a rundă merge spre mid, face wallbang fără rezultat și pleacă spre X2/B unde face un kill, apoi pândește C4 până la încheiera rundei și mai face un kill la final lângă X2/B.

În a 13-a rundă pândește X1/A unde face 2 kill-uri apoi este omorât.

În a 14-a rundă merge spre X2/B unde face 2 kill-uri și dă defuse la C4.

În a 15-a rundă face print la smoke cum i s-a cerut apoi merge în X2/B pândă și revine în X1/A unde este omorât.

În a 16-a rundă este schimat T deoarece este un MIX, merge spre X1/A unde face 2 kill-uri apoi este omorât.

În a 17-a rundă merge mid spre X1/A unde face un kill apoi este omorât.

În a 18-a rundă merge spre X1/A apoi se întoarce pe mid tot spre X1/A face un kill apoi este omotât.

În a 19-a rundă merge spre mid, se întoarce spre X2/B unde este omorât.

În a 20-a rundă este afk la început, apoi merge mid spre X1/A unde este omorât.

În a 21-a rundă merge spre X2/B unde face un kill la pândă apoi ajunge în X2/B unde mai face un kill apoi plantează C4 și este omorât.

În a 22-a rundă merge stânga spre X1/A unde face 2 kill-uri apoi se întoarce bază T după C4 și revine să planteze dar runda se încheie.

În a 23-a rundă merge mid spre bază CT, apoi spre X1/A unde este omorât.

În a 24-a rundă merge spre X2/B unde plantează apoi este omorât.

În a 25-a rundă merge spre X1/A unde face un kill apoi este omorât.

În a 26-a rundă merge mid spre X1/A unde face un kill apoi pleacă spre T site unde întâlnește un CT și face un kill, se întoarce în X1/A, merge spre baza CT unde mai face 2 kill-uri și runda se încheie.

În a 27-a rundă merge spre X1/A unde face 2 kill-uri și este omorât.

În a 28-a rundă adoptă aceeași tactică, la fel face 2 kill-uri și apoi este omorât.

În a 29-a rundă merge mid spre X1/A unde face iar 2 kill-uri și este omorât de un coechipier.

În a 30-a rundă merge spre X2/B, în X2/B face un kill și pleacă spre CT site, intră în casa care dă spre X2/B și aici face un kill.

În a 31-a rundă merge mid spre X1/A unde face "single bullet kill" și apoi este omorât.

În a 32-a rundă se încheie mix-ul.

 

Nu am dezovoltat așa mult la ultimele 2 demo-uri pentru că nu a fost nimic notabil.

 

Verdict: Player-ul este curat, joacă la sunet are și bulan în unele cazuri, dar cunoaște mapa și știe unde să se uite după inamici.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Demo 1

Harta jucata: de_inferno2se

Fiind un demo facut de mine am sa explic intr-un stil complex doar analizele mai suspecte.

 

Prima runda: Rush casa spre Bomb Site A. Asteapta cu tinta spre usa deoarece aude un adversar venind acesta reusind kill-ul. In continuare se apropie de usa auzind inca un Counter-terorist venind acesta se pune in ctrl si face spray reusind kill-ul. Acesta isi incarca arma dar renunta cand vede prin perete venind inca un adversar, se retrage si asteapta reusind sa-l omoare. Tinand cont ca galagia facuta de ceilalti jucatori a fost foarte mare,efectiv nu avea cum sa-l auda pe adversar venind. Reuseste inca un kill pe jucatorul "SEMKA.S.MM.KA" acesta tragand glont cu glont. (Runda suspecta - Wall la buton)

 

A doua runda: Acelas traseu cu rush casa, de aceasta data cu awp. Ajunge cu tinta pe usa si reuseste un kill. Se retrage putin apoi revine din nou cu tinta pusa pe usa(auzind galagia facuta de adversari) reuseste inca un kill. Incearca sa arunce cu flash dar il arunca prost, mai apoi find omorat. (Nimic suspect, refexe bune cu awp)

 

A treia runda: In aceasta runda schimba tactica si o i-a prin casa stanga-lung cu awp-ul. Ajunge in site B, verifica repede pozitile importante si o i-a catre baza counter. Cu ajutorul ESP-ului vedem cum un adversar afk este sus pe cutie, Jabbawokez dupa ce trece de colt fix in acel loc se uita dar retrage repede tinta cand adversarul este omorat de altcineva. Se intoarce B unde bomba este deja pusa, isi aseapta adversarii, aude ceva dinspre rampa-casa dar se retrage pentru a nu murii din cauza bombei. (Runda suspecta - wall la buton)

 

A patra runda: Se duce din nou spre casa site A, arunca 2 flash-uri si iasa direct unde reuseste un kill cu awp-ul apoi se retrage. Arunca un he si omoara inca un adversar si se retrage si mai mult. Asteapta dar runda este deja gata. (Nimic suspect)

 

A cincea runda: Acelas traseu rush casa. Arunca flash si iese cu tinta spre usa reusind cu kill. Se fereste de un flash si revine la pozitia initiala incearca sa omoare un adversar dar este omorat. (Nimic suspect)

 

A sasea runda: Din nou se tine de acelas traseu, arunca cele 2 flash-uri se retrage spre balcon unde aude pe cineva jos dar este omorat. (Nimic suspect)

 

A saptea runda: Schimba traseul, o i-a prin casa stanga unde jos la rampe aude un inamic dar este omorat de un coechipier. Ajunge site B un verifica usor cateva pozitii. Se misca haotic cu bomba prin x incercand sa o planteze, aude un jucator venind din spate il omoara dupa care plantea bomba. Se retrage spre baza Counter unde vede jucatorul dupa cutii si iasa direct cu tinta pe el reusind kill-ul.Aude ca cineva face deff si se intoarce usor unde asteapta pregatit dar este omorat. (Runda suspecta)

 

A opta runda: Acelas traseu ca runda anterioare, asteapta putin cu awp-ul si se duce spre B dar in acelas timp aude cum cineva vine din partea cealalta, incearca un kill cu awp-ul zoomles dar nu-i reuseste, omorandu-l pe adversar prin HS cu deagle. Ajunge B unde verifica o pozitie tinuta de un coechipier, incearca sa faca plant dar este omorat. (Nimic suspect.)

 

A noua runda: Schimba cu totul traseul si face rush B unde atunci cand se retrage dupa cutie vede picioarele adversarului se oprese pe shift incearca sa auda ceva din site dar nu reuseste din cauza zgomotului facut de coechipieri, dar iasa cu tinta direct in pozitia unde l-a vazut initial pe adversar si reuseste kill-ul. Verifica pozitia din fata bazei unde omoara un adversar. Ajunge in site A, verifica cateva pozitii si o i-a prin balcon. Ajunge porti B unde reuseste inca un kill, verifica radar-ul si se duce in baza lui dupa bomba revenind la pozitia initiala unde reuseste inca un kill (Nimic suspect)

 

A zecea runda: Acelas traseu cu rush B, arunca cateva flash-uri, verifica pozitile rapid unde reuseste un kill. Merge catre baza inamica unde se uita prin perete si sta cu tinta direct pe inamic chiar si dupa ce i-a coltul si reuseste un kill. Ajuns in baza acesta omoara inca doi inamici dupa care opresc demo-ul. (Cea mai suspecta runda, Wall-ul la buton se vede incontestabil).

 

Concluzie: Are un stil de joc asemanator cu al meu, este foarte bun cu awp-ul, flexibil si cu reflexe. Chiar daca verifica cutiile/pozitile importante si se foloseste cateodata de sunet pot spune foarte usor ca prima si ultima runda sunt cele mai concludente, el chiar urmarind adversarul la un moment dat prin perete. Foloseste Wall la buton si nu se ajuta chiar mereu de el.

Verdict: Wall la Buton.

 

Demo 2

Harta jucata: de_dust2

 


Prima runda: Initial doreste sa mearga pe lung dar nu aude nici un adversar si se intoarce din drum mergand pe scari unde intampina cativa colegi de echipa. Reuseste sa omoare 1 adversar cu tehnica spray, urca scarile intampinand alt adversar dar find surprins si neavand tinta in directia lui nu reuseste sa-i scada mult damage si da inapoi sa incarce dar reuseste dupa kil-ul. Ajuns in site A verifica in graba cutiile si se arunca jos verificand baza de afk-uri. Se indreapta spre lung iar apoi spre baza lui, verifica incontinuu cutiile si ascunzatorile frecventate de adversar dar ajunge sa fie omorat de counter-terorist pe mid. (Nimic suspect)

 

A doua runda: Incearca rush mid, face spray prin poarta,(verificand cu slow-motion am observat ca gloante ii merg aproximativ in acelas loc), reuseste sa omoare  adversarul, dupa isi da seama ca he-ul ce l-a omorat pe coechipierul lui vine de dupa cutia din baza, incearca sa traga acolo dar se retrage dupa ce aproape e omorat de un he. Se indreapta spre site B prin tunel. Acolo asteapta cu tinta pe ultima cutie de pe pastila si trage catre 3 gloante dar in final este omorat de adversaul BiBi. (Runda suspecta de No-Spread.)


A treia runda: Asteapta cu tinta la portile de pe lung auzind adversarii cum vin, se fereste de un flash dupa poarta si incepe sa faca spray. Efectiv primele 6 gloante merg in acelas punct si reuseste sa omoare adversarul de dupa poarta prin HS. (Runda suspecta de No-Spread.)

A patra runda: Face rush pe mid, increzator intra in baza si omoara un afk prin HS. Ajunge site A si planteaza bomba. Incearca sa-l omoare pe BOOM venit de pe scari, trage un cartus si nu reuseste kill-ul incat se retrage incarcand dar adversarul a fost omorat. (Nimic suspect)

 

A cincea runda: Acelas traseu mid, omoara 2 adversari in baza lor dupa care este omorat. Nu pot spune ca este o runda suspecta dar trage foarte ciudat in player-ul Iulia gloantele tind sa mearga in acelas loc, adica in burta. (Neconcludent)

 

Concluzie: Jucatorul se foloseste de sunet in momentele importante, verifica locurile si cutiile mereu, are acelas traseu..insa verificand de mai multe ori acele 2 faze cand face spray poarta am ajuns la conculzia ca, gloantele au aceasi traiectorie, cel putin primele 6 cu conditia ca al 2 glont in mod normal are o traiectorie total diferita de primul glont.. In faza din a doua runda nu se prea observa deoarece el se misca/trage haotic. Parerea mea este No-Spread.

Verdict: No-Spread.

 

Demo 3

Harta jucata: de_tuscan

 

Prima Runda: Se duce spre B unde se opreste sa auda ceva. Ajunge in site A unde bomba e pusa deja, reuseste sa omoare un jucator care deja se lupta cu altcineva. Vede bomba pusa si alaturi 1 inamic, incearca sa-l omoare dar nu reuseste si se retrage incarcand. Asteptand reuseste un kill pe jucatorul "Edy" dar la randul lui este omorat. (Nimic suspect)

 

A doua runda: Acelas traseu, verifica pozitile importante dar este omorat. Nu reuseste sa faca frag. (Nimic suspect)

 

A treia runda: Schimba traseul, ajunge in baza B unde se urca pe balcon dar este vazut si omorat. (Nimic suspect)

 

A patra runda: Achizitioneaza AWP, asteapta un timp in site A dar vazand ca inamicul nu vine merge spre B si ajunge aproape de balcon. Aude cum cineva urca scara si astepta sa vina adversarul, reusind kill-ul. Observa inca un Terorist plecand din B incearca sa-l astepte dar o apuca dupa el. Find aflat undeva deasupra coechipierii lui sunt omorati de alt terorist care vine din partea stanga iar el reuseste zomless pe acel adversar. In continuare reuseste kill pe adversarul urmarit inca de pe balcon. (imic Nsuspect)

 

A cincea runda: Acelas traseu, asteapta o vreme in site A cu AWP si reuseste un kill. Aude mai multi adversari din acea parte iar el avanseaza reusind inca un kill pe adversarul "Primar Vasile". Asteapta cu tinta langa bomba cazuta pe jos, dar este omorat. (Nimic suspect)

 

A sasea runda: Aceasi pozitie cu AWP si in aceasta runda, asteapta un timp pana cand primeste un he si se retrage putin mai sus pe scari si asteapta. Reuseste un kill frumos. Iasa afara din casa si pazeste baza dar este omorat. (Nimic suspect)

 

A saptea runda: In aceasta runda avanseaza dupa bomb site unde arunca cu smoke, incearca sa omoare adversarul dar nu reuseste si se retrage undeva in mijlocul site-ului dupa cutii. Se aud pasi din stanga si se pregateste sa iasa de dupa cutii dar este omorat. (Nimic suspect).

 

A opta runda: Din nou se duce pe acelas traseu dar de data asta mult mai silentios. Avanseaza dar este omorat. (Nimic suspect)

 

A noua runda: De aceasta data se duce prin B, ajunge verifica in locul pe unde vin adversarii si se retrage spre baza si mai apoi in site A unde se ascunde dupa cutiile de langa usa unde face galagie. Aude adversarii venind din dreapta si iasa pe ei reusind doua fraguri. (Nimic suspect)

 

A zecea runda: Ajunge site B unde asteapta sub balcon cu AWP. Nu se arata nimic si se retrage spre site A dupa cutii. Asteapta un timp si se duce din nou in locul initial din B (!?) unde reuseste un kill pe adversarul care incearca sa puna bomba. (Nimic suspect)

 

A unsprezecea runda: Ajunge B balcon unde verifica cateva pozitii dar runda se sfarseste. (Nimic suspect)

 

A 12 runda: Foloseste aproape un cartus intrec tragand cu awp-ul in peretele de langa rampa. Se retrage B unde aude un adversar si sare cu tinta pe el reusind kill-ul. In continuare pazeste bomba cazuta intr-o pozitie dar runda se sfarseste. (Nimic suspect)

 

A 13 Runda: In aceasta runda din nou se refugiaza langa scari cu awp-ul si asteptand adversarul inspre site A acolo unde reuseste un kill pe jucatorul "graN". Reuseste inca un kill in aceasi pozitie iar mai apoi dupa ce avanseaza este omorat. (Nimic suspect)

 

A 14 runda: Face rush B sub balcon, asteapta cu awp-ul adversarii si reuseste un kill. Reuseste sa omoare adversarul care a pus bomba si face deff. (Nimic suspect)

 

A 15 runda: Din nou aceleas pozitii in B, verifica acest site dar se retrage in site A unde este omorat. (Nimic suspect)

 

A 16 runda: In aceasta runda echipele sunt schimbate. Face rush A unde incearca sa traga dupa cativa inamici reusind sa omoare 2. Se rerage incarcand dar este omorat. (Nimic suspect)

 

A 17 runda: Avanseaza direct spre baza inamica unde reuseste un kill cu glock-ul dar pana la urma este omorat. (Nimic suspect)

 

A 18 runda: Acelas traseu, face spray prin perete si se retrage spre B purtand bomba dar este omorat. (Nimic suspect)

 

A 19 runda: Din nou acelas traseu spre baza dar este omorat. (Nimic suspect)

 

A 20 runda: Traseu spre site B unde reuseste un kill cu semi-automata. Avanseaza usor cu coechipirul sau care poarta bomba, ajungand in B cel din echipa lui este omarat iar el reuseste kill-ul pe adversar. Planteaza Bomba cand aude cativa pasi dar se uita in directia gresita si este omorat. (Nimic suspect)

 

A 21 runda: Schimba traseul in sfarsit (!?) de data aceasta rush spre site A unde reuseste un HS impresionant. Ajuns in x omoara alt adversar si apoi verifica fiecare cutie din x. Se lupta cu un adversar dar nu reuseste sa-l omoare si se retrage pana in baza lui pentru a lua bomba si se reintoarce in A pentru a face plant dar runda se sfarseste. (Nimic suspect)

 

A 22 runda: Rush direct in baza-A, verifica cateva pozitii dar este omorat. (Nimic suspect)

 

A 23 runda: Avanseaza direct in site B unde primeste un flash si se retrage dupa colt. Iasa din ascunzatoare si dupa cutia din fata lui vede varful undei arme si incepe sa traga dar nu reuseste kill-ul. Planteaza bomba dar este omorat dupa ce iasa de dupa cutie. (Nimic suspect)

 

A 24 runda: Avanseza aproape de site A unde asteapta cateva momente bune. Ajuns in A verifica cateva pozitii. Avanseaza spre baza unde aude un adversar care pana la urma il si omoara. Avanseaza pe scari unde este omorat. (Nimic suspect)

 

A 25 runda: Rush direct in baza adversa unde reuseste sa omoare un adversar. Ajuns in site A verifica cateva pozitii si asteapta. Reuseste un kill aproape de site A si unul in baza adversa. Reuseste al 3 kill pe un jucator ce vine de pe scari. (Nimic suspect)

 

A 26 runda: Avanseaza rapid spre site A unde observa ca deja exista un smoke si avanseaza incet pe shift. Reuseste 2 kill-uri in interiorul site-ului dupa care este omorat de un adversar ascuns dupa cutii. (Nimic suspect)

 

A 27 runda: Aceasi tactica spre site A unde reuseste un kill. Verifica pozitiile din interiorul site-ului. Omoara un jucator pe rampa si asteapta un altul care vine dinspre baza ar este omorat. (Nimic suspect)

 

A 28 runda: Avanseaza A dar printr-o alta locatie si omoara un jucator din interiorul site-ului, verifica restul cutiilor unde mai omoara un adversar dar pana la urma este omorat de propriul sau coechipier. (Nimic suspect)

 

A 29 runda: Rush spre B cu cativa coec.hipieri. Ajuns acolo omoara un adversar. Avanseaza spre baza CT iar mai apoi pe scari unde mai omoara un adversar urmarit anterior de el. (Nimic suspect)

 

A 30 runda: Avanseaza in baza adversa unde reuseste un kill frumos dintr-un singur glont, dar este omorat de un altul aflat langa scari. (Nimic suspect)

 

Concluzie: Jucator bun de mix-uri. Verifica atent fiecare loc si este atent mereu la sunet. Are un stil de joc curat si simplu si este foarte rabdator. Opinia mea este ca ar trebuii sa schimbe mai des pozitiile si traseele deoarece la un moment dat a devenit monoton si plictisitor. N-am vazut nici macar o faza suspecta. Faza aia cand a tras direct dupa cutie, s-a vazut clar arma adversarului. Apropo, scuze pentru explicatiile asemanatoare si deloc complexe.. dar la un astfel de demo nici nu prea aveai ce sa mentionezi.

Verdict: Curat

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Primul demo !

1. Analiza rundelor

Runda 1: Incepe demo baza t , pleaca casa mare , asteapta scara face 2 kill-uri casa A vrea sa incarce arma dar aude 2 pasi repede intrerupe incarcarea si face kill , a iesit balcon sare pe cutii ratheaza kill baza afk , face kill din site A in fata , se termina runda.

Runda 2: Merge casa mare , face un kill casa A , se fereste de un HE care l-a vazut cu el in mana , trage un glont inainte sa-l vada pe arversar ( suspect ) arunca un HE , face kill , primeste un Flash fuge arunca el 2 Flash-uri dar iar ia Flash si moare.

Runda 3: Pleaca casa mica primeste un Flash , arunca un HE  , intra casa B , a iesit pe geam in site B , merge baza ct , se face plant site B tine bomba , intra pe geam in casa B  revine si pleaca baza ct , se termina runda.

Runda 4: Merge spre casa mare , tine putin lung in care trage un glont prin perete aproape exact aproape in linia [ ESP ON ] ( Suspect ) , intra casa mare arunca 2 Flash-uri ratheaza kill , face un kill , ratheaza iar un kill si arunca un HE in care face kill , isi mentine pozitia avanseaza putin ajunge in casa A , se termina runda.

Runda 5: Merge iar casa mare , arunca un Flesh face kill , primeste un HE moare dupa.

Runda 6: Merge casa mare , arunca 2 Flash-uri + un HE , tine putin afara spre site A , se intoarce spre casa se apropie unu dar este ucis din spate probabil din site B.

Runda 7: Intra casa mica , arunca un Flash casa B , ratheaza un kill , face un kill site B si plant dupa , face kill baza ct , aude pasi spate si defiuze , asteapta dar este ucis.

Runda 8: Merge casa mica , arunca un HE casa B , ratheaza de 2 ori acelasi kill dar a 3 oara il face , merge casa B , vrea sa faca plant dar moare.

Runda 9: Merge lung intra portii face kill , face kill colt casa spre baza ct , trece prin baza ct si site A , urca pe cutii intra casa A , se intoarce balcon sare jos , vede pe unu trage prin portii si face kill dar il vede in acel moment , merge baza t se intoarce face kill , se termina runda.

Runda 10: Merge lung arunca un Flash , arunca un Flash + HE site B , face kill un kill dupa colt ( suspect ) , face 2 kill-uri baza ct afk dupa primeste BAN , se termina demo.

2. Nume jucator: jabbawockeez.

3. Harta: de_inferno2se

4. Numarul total de runde: 10 Runde.

5. Numarul total al rundelor suspecte(cu momente suspecte/acuzatorii): Rundele 2 , 4 , 10.

6. Campeaza(d.p.d.v general): Nu , mai mult face panda.

7. Face rush(daca "da" ce traiectorii are): Casa mare.

8. Care este numarul cel mai mare de fraguri obtinut: 4

9. Arma principala utilizata(tipul de pistol, de arma mare/mica, ex: Mare - m4a1, Mica UMP-5): Arma mare - 5 Runde Awp / 5 Runde Ak47 , Arma mica - Deagle.

10. A fost utilizat meniul ESP: Da.

11. Jucatorul apare de la inceputul demoului? Daca da, in ce zona se afla acesta: Demo a inceput la nisip mare site A , nu am luat in cosiderare runda !

12. Se foloseste de sunet(cand, in ce momente importante): Rundele : 1 , 6 , 7.

13. Se foloseste de radar(cand, in ce momente importante): Nu prea are treaba cu radar-ul.

14. Stilul de joc(tactic, agresiv, rabdator, moderat, camper, defensiv -- de specificat si in ce momente se observa): Agresiv ( cam in toate rundele merge si singur pe o parte nu are treaba ) , rabdator ( ajunge in locul dorit si acolo asteapta sa vina arversarul ).

15. Ping/fps(normal, scazut): normal.

16. Insista pe o zona anume(in ce runda putem remarca): Casa mare Rundele : 1 , 2 , 4 , 5 , 6.

17. Este atent la coechipieri(cand, in ce momente importante): Nu prea are treaba cu ei.

18. Are binduri(ex autobuy, duck): Nu are.

19. Decizie finala: WALL la buron.

 

P.S. Acest player se foloseste de wall la buton , in general la inceputul runde-i sau la final , sa dat singur de gol cu unele faze facute de el !

 

Al 2 demo !

1. Analiza rundelor

Runda 1: Incepe demo baza t , intra portii lung dar aude pasi se intoarce , pleaca lungul scarii face kill , ratheaza kill , face kill scara , sare jos se uita spre baza ct si mid , dar o ia lung iar lungul scarii moare.

Runda 2: Trece prin sucide merge spre mid , aude pasi si gloante trase , el trage la bulan prin portii face kill intra portii ratheaza kill baza ct , revine si fuge catacombe trece prin tunel si zici ca-l stie pe ala pastila site B , de dupa cutii dar moare ( dar se obsearva gloantele trase de coechiperi lui ).

Runda 3: Merge si face panda portii lung , aude pasi vede 2 anti-tero , face un kill prin portii in acel timp sa dat restart la mapa.

Runda 4: Pleaca din baza t ,merge lungul scarii , sare jos intra mid face un kill baza ct afk si ratheaza 3 kill-uri afk pune prea tarziu tinta pe cap , pleaca site A si face plant , ratheaza kill scara revine site A , se termina runda.

Runda 5: Trece prin sucide si merge direct mid face kill mid , un kill baza ct si moare , se schimba mapa , sa terminat demo.

2. Nume jucator: Alkmaar # 2k18 --- via23SrL

3. Harta: de_dust2

4. Numarul total de runde: 5 Runde.

5. Numarul total al rundelor suspecte(cu momente suspecte/acuzatorii): Nu are.

6. Campeaza(d.p.d.v general): Nu.

7. Face rush(daca "da" ce traiectorii are): Mid / baza ct.

8. Care este numarul cel mai mare de fraguri obtinut: 2.

9. Arma principala utilizata(tipul de pistol, de arma mare/mica, ex: Mare - m4a1, Mica UMP-5): Arma mare - Ak47 , Arma mica - Deagle.

10. A fost utilizat meniul ESP: Nu ( isi face singur demo ).

11. Jucatorul apare de la inceputul demoului? Daca da, in ce zona se afla acesta: Da , Aproape de baza t.

12. Se foloseste de sunet(cand, in ce momente importante): Rundele : 1 , 2 , 3.

13. Se foloseste de radar(cand, in ce momente importante): Da , Runda 2 ( Cand il stie pe ala pastila observa pozitie Teroris pe harta ).

14. Stilul de joc(tactic, agresiv, rabdator, moderat, camper, defensiv -- de specificat si in ce momente se observa): rabdator ( Rundele 1 , 2 , 3 ).

15. Ping/fps(normal, scazut): scazut

16. Insista pe o zona anume(in ce runda putem remarca): baza ct.

17. Este atent la coechipieri(cand, in ce momente importante):  Runda 2 : Tundel B vede in acel moment cand sunt trase gloante spre pastila.

18. Are binduri(ex autobuy, duck): Nu.

19. Decizie finala : CURAT.

 

P.S. Aces player isi face singur demo , este player mediu dar joaca la sunet destul de bine !

 

Al 3 demo !

 

1. Analiza rundelor

Runda 1: Incepe demo baza ct , merge si intra usa ct , sare de la balcon , trece prin zet si iarba , intra patrat dupa in mid , face kill mid si moare conector.

Runda 2: Pleaca intra usa ct , sare de la balcon , trece prin zet si iarba , intra patrat a iesit mid si moare conector.

Runda 3: Pleaca varianta pe langa pod , intra si trece prin L , intra site B urca scara primeste un HE si moare dupa.

Runda 4: Pleaca usa ct , tine putin pisica dupa pleaca , trece pe pod aude scara , face kill la balcon site B , dupa vede unu banana trage prin perete cateva gloante , sare pe copertina face kill , sare jos face kill banana , ratheaza kill patrat , se termina runda.

Runda 5: Merge si sta panda usa ct , ratheaza 2 kill-uri pisica si face un kill , primeste un HE ratheaza 2 kill-uri si face un kill , ratheaza alt kill si este ucis prin cutii.

Runda 6: Merge usa ct tine pisica , ratheaza 2 kill-uri si face un kill , fuge pe pod sare jos tine varianta dar este ucis aproape de casa L.

Runda 7: Trece prin site A arunca un Smok pisica merge pisica , ratheaza kill piatra , revine site A face panda si moare.

Runda 8: Trece prin site A si prin pisica moare piatra.

Runda 9: Merge varianta intra site B , se intoarce merge site A trage prin podea si prin usa , primeste putin Flash , ratheaza un kill , face un kill , vede unu pisica merge dupa el si il omoara piatra , se termina runda.

Runda 10: Merge varianta in L de acolo tine site B si banana , revine tot varianta merge site A arunca un HE trage prin podea , pleaca iar prin varianta in site B face un kill ratheaza un kill vede unu banana trage prin perete dupa el dar il ia un coechiper si bomba la fel el tine banana in acel timp.

Runda 11: Arunca un m4a1 jos unui coechiper de al lui dupa , merge usa ct pleaca trece pe pod sare pe copertina dupa pe cutii , se termina runda.

Runda 12: Arunca un Smok mid , Merge mid si de acolo trage prin perete la patrat dade de paleste ceva , revine pleaca varianta trage prin site B face un kill banana arunca 2 Flash-uri avanseaza putin , revine site B se uita banana tine bomba jos , aude pasi ratheaza kill merge dupa el face kill zet , se termina runda.

Runda 13: Merge usa ct tine pisica , ratheaza 2 kill-uri primeste un HE face un kill vede unu pe cutii trage dupa el , arunca jos HE + 2 Flesh-uri , ratheaza 2 kill-uri dupa face un kill aude plant se apropie si moare.

Runda 14: Pleaca varianta asteapta L tine site B si banana revine varianta dar iar se intoarce , arunca un HE pe sub copertina merge L face kill in site B se aude plant , ratheaza un kill arunca 2 Flash-uri ia singur Flash intra site B trage printr-o cutie dar era sus si ucis de coechiperul lui el face kill banana ia bomba , se termina runda.

Runda 15: I sa cerut poza Smok si a facut , Merge varianta sta L tine site B si banana intra site B revine prin varianta ratheaza kill pisica dupa moare.

Runda 16: Se schimba echipele este baza t , Merge piatra trece prin pisica primeste un HE , ratheaza 2 kill-uri , primeste un Flash face 2 kill-uri , incearca sa fuga piatra dar moare.

Runda 17: Merge si trece prin piatra arunca un Flash pe mid intra face kill la bulan , dupa moare.

Runda 18: Merge piatra trece prin conector intra pe mid pe ctrl face kill la bulan , incearca sa ia arma m4a1 dar moare.

Runda 19: Merge patrat trage prin perete , merge iarba primeste Flash se retrage putin dupa avanseaza putin dar moare.

Runda 20: Incepe runda dar el pleaca din baza la minutul 1:25 ( probabil omul a fost la baie , sau a facut alt ceva ? ) , merge patrat ia o arma de pe jos intra mid si moare.

Runda 21: Merge patrat arunca un Smok pe mid face kill iarba , merge si arunca HE banana , intra site B face kill si plant dupa aude pasi spate dar nu si-a dat seama de unde se aude si moare.

Runda 22: Merge piatra face kill pisica ratheaza un kill , primeste un HE si un Flash se fereste face kill arunca un HE usa ct si un Smok jos se intoarce prin pisica merge dupa bomba baza t , merge pe unde a trecut mai devreme face plant , se termina runda.

Runda 23: Merge patrat intra mid ratheaza kill arunca un HE si un Smok intra site A si moare.

Runda 24: Merge si intra patrat arunca 2 Flash-uri si un HE banana , primeste un Flash banana si un HE , il vede pe unu in site B dupa cutie trage dar fuge ala kill rathat , intra site B face plant si moare.

Runda 25: Merge piatra face panda intra pisica si site A pe shift , ia Ak47 de pe jos face kill spre baza ct , intra usa ct si moare.

Runda 26: Merge patrat intra mid face kill site A , merge pisica face kill conector revine site A face kill varianta si un kill usa ct , se termina runda.

Runda 27: Merge piatra arunca un Smok conector merge pisica face kill pe mid intra site B face kill usa si moare dupa.

Runda 28: Merge piatra intra pisica si site B face kill , un kill mid si moare site B.

Runda 29: Merge patrat intra mid primeste un HE intra site B face 2 kill-uri este ucis de catre coechiperul lui.

Runda 30: Merge patrat vrea sa iasa mid dar pleaca banana face kill site B intra L ratheaza kill varianta de doua ori , merge varianta intra usa ct face kill balcon , se termina runda.

Runda 31: Merge patrat a iesit mid face kill primeste un HE si dupa moare , sa terminat mix-ul si din pacate au pierdut.

2. Nume jucator: Darkmy

3. Harta: de_tuscan

4. Numarul total de runde: 31.

5. Numarul total al rundelor suspecte(cu momente suspecte/acuzatorii): Nu are.

6. Campeaza(d.p.d.v general): Da.

7. Face rush(daca "da" ce traiectorii are): Da , spre site A - B.

8. Care este numarul cel mai mare de fraguri obtinut: 3.

9. Arma principala utilizata(tipul de pistol, de arma mare/mica, ex: Mare - m4a1, Mica UMP-5): Arma mare - Ak47 , Arma mica - deagle.

10. A fost utilizat meniul ESP: Nu.

11. Jucatorul apare de la inceputul demoului? Daca da, in ce zona se afla acesta: Da , in baza ct.

12. Se foloseste de sunet(cand, in ce momente importante): In tot demo se foloseste de sunet ( este in timpul unui mix ).

13. Se foloseste de radar(cand, in ce momente importante): In tot demo se foloseste de radar ( este in timpul unui mix ).

14. Stilul de joc(tactic, agresiv, rabdator, moderat, camper, defensiv -- de specificat si in ce momente se observa): defensiv ( tine mult site A - B ).

15. Ping/fps(normal, scazut): normal.

16. Insista pe o zona anume(in ce runda putem remarca): Site A - B ( Aproape in toate rundele ).

17. Este atent la coechipieri(cand, in ce momente importante): In tot demo este lucru in echipa ( este in timpul unui mix ).

18. Are binduri(ex autobuy, duck): Nu are

19. Decizie finala: CURAT.

 

P.S. Acest player este in timpul unui mix , am denumit locul intre L si baza ct sub pod: varianta , Este un jucator foarte bun , in acest demo n-am vazut nimic suspect.

Anti-Tero: Tine bine site A de la usa ct , Si site B din L.

Tero: Merge mai mult site A , face cateva kill-uri la bulan.


Edited by ☺GHyTA☻, .

Reason: Modificari minore.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

  • viceversademo1

 

Runda 1 : Merge in casa ce duce inspre A , urca scarile unde reuseste un kill apoi avanseaza si mai reuseste 2 killuri la sunet. Runda se termina cu el sarit site si reusind un kill inspre mid .
Runda 2 :  Aceeasi tactica ca in prima runda , doar ca acum joaca awp, Reuseste 2 kill-uri scari apoi este omorat.
Runda 3 :  Schimba tactica , merge casa spre B , urmareste suspect un player prin perete , apoi avanseaza ajunge site B , si aici mi se pare o faza suspecta , iese baza ct cu tinta cam ridicata urmarind acel player urcat pe cutie , apoi tine bmb 
Runda 4: Merge casa spre A reuseste 2 kill-uri unul cu he-ul si runda se termina.
Runda 5 : Merge casa spre A reuseste un kill  si moare.
Runda 6: Nu face niciun kill, dar iarasi parca urmareste playerii prin pereti .
Runda 7: Merge casa spre b , parca stie ca e un jucator avansat scari si isi lasa un coleg primul,momeala, apoi avanseaza site incearca sa planteze ,dar nu poate de un adversar , opreste plantul il omoara, apoi planteaza , merge baza ct reuseste un kill apoi este omorat. Lucru suspect mi s-o parut ca el cu toate ca aude o gramada de pasi casa , merge baza ct sa faca kill, nu tine casa .
Runda 8: Merge casa spre B , reuseste un kill destul de suspect urmarind prin perete jucatorul cu deagle apoi este omorat site. Suspect mi se pare ca nu se foloseste de radar, avea jucator de al lui dupa cutie dar el tot verifca " lucru pe care doar un codat l-ar face , sa verifice tot ca sa aiba scuze " 
Runda 9 : da rush mid spre b reuseste 2 kill uri , dar lucrul suspect e ca de data asta iese baza ct cu tinta jos unde erau playeri afk nu sus. Dupa da rush A prin casa si reuseste alte 2 killuri.
Runda 10: ca si in runda 9 , avanseaza mid to b si reuseste un kill , apoi faza suspecta verifica in dreapta bazei ct lucru pe care niciodata nu l-a mai facut si mai reuseste un kill, apoi scoate 2 afk.


Verdict : Wall , suspectul incearca sa si ascunda codul verificand toate pozitiile , dar se vede clar ca le verifica asa numai parca stiind ca nu e nimeni , dar cand e cineva are cu totul o alta abordare( lasa coechipierii in fata , arunca flash uri etc ) + cele 3 iesiri diferite baza ct 1. Sus cand adversarul era pe cutie 2. Jos cand nu erau decat 2 afk 3. Verifca dreapta . Aici ma refer la modul cum isi tine tinta si cum iese cu ea. Plus ca urmareste jucatorii si prin pereti in anumite faze .

 

 

  • viceversademo2

 

 

Runda 1: Incepe cu suspectul avansand pe lung, doar ca acesta se razgandeste si merge short unde reuseste 2 kill-uri , cum demo-ul este facut cu esp-ul off ma gandesc ca e suspect de aim/silent/etc, cu toate ca o sa urmaresc si daca foloseste wall sau nu. Asadar in prima runda nu mi se pare nimic suspect la modul cum trage, cat despre wall este omorat destul de urat de pe short el verificand lower . 
Runda 2: Merge mid si reuseste acel frag destul de suspect prin porti mid , dar totusi l-a auzit pe adversar , acesta la randul lui incercand wallbang ul prin porti, merge apoi tunel inspre b, face wallbang in cutii platforma dar este omorat.
Runda 3 : Reuseste un kill prin porti pe lung , iarasi vede adversarul si dupa o anumita experienta sti unde sa tragi si cum . Dupa se termina runda.
Runda 4 : Da rush pe mid si reuseste daca nu ma insel 3 fraguri pe afk, aici pare putin suspect cum stie el exact cati playeri afk sunt, dar cum s-a dat rr la server se putea sa fie mai multi afk , deci iarasi mi se pare un lucru normal pe care orice fragar l-ar face sa verifice toate colturile din baza ct . Apoi planteaza bmb site A si trage destul de naspa cu deagle ratand vreo 4 5 gloante, doar unul ajungand in piciorul adversarului. 
Runda5: Da iarasi rush mid reuseste 2 fraguri apoi este omorat din geam B .

In concluzie cred ca demo-ul e destul de scurt si neconcludent. Nu se pune problema dupa parerea mea de aim/silent sau orice alt beneficiu legat de modul de a trage, lucru pe care l putem observa in runda de pistoale, cat despre wall faza de pe short din prima runda cred ca spune tot. Prea putine faze pentru a-l acuza de wall.

Verdict: Curat 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In primul demo (viceversademo1.dem), se poate observa playerul jabbawockeez. , care inca din primele faze a dat dovada de asa-zisul WALL , dar dupa 4-5 runde acesta parea sa fie doar un jucator bun , insa la respectivele faze ,sunetul era nefolositor ,incercand sa-si ascunda tentativele de "waller" ,cum ca nu ar avea vreun cod.Se poate vedea clar in runda a4a cum ca acesta urmareste jucatorul , apoi tinta se opreste brusc si trage imediat , deci prin urmare jabbawockeez. avea wall pentru ca stia cu o exactitate , pot spune o acuratete de peste 90 la suta unde se afla urmatorul inamic.

 

In cel de-al doilea demo (viceversademo2.dem), playerul Alkmaar # 2k18 --- via23SrL, este suspectat in prima faza de WALL, dar acesta nu prezinta faze clare in care ar avea cod , insa acesta este doar un player bun , care stie sa joace , plus ca ii vazuse pe inamici dinainte (referindu-ma in campul vizual ) si este normal ca sa tragi dupa respectiva usa , sau langa cutiile de CT , prin urmare Alkmaar # 2k18 --- via23SrL , este curat.

 

Cel de-al 3-lea demo , este corupt , adica atunci cand i s-a dat record , se pare ca nu i s-a dat si stop . Alta explicatie ar fi fost ca la redare sa dea crash , ceea ce nu cred ca este prea plauzibil. 

Dovada aici: https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=57RmSIzgX_s

 

 

 


Edited by Th3 R4g3, .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Demo 1

 

Runda1 - Pleaca side A casa unde face frag cu head la scari dupa care inainteaza si mai reuseste un frag (desi incarca...se opreste,pune pe arma si se retrage dupa cutie)nu avea cum sa il auda...face                    frag iarasi dupa care pleaca balcon si mai reuseste un kill jos.

Runda2 - Acelasi traseu cu awp de data asta face dublu kill tot la scari,ia flash trage prin el si moare.

Runda3 - Schimba traseul side B tot casa iese cu tinta acolo odata,coboara jos la X unde iarasi iese usor cu tinta in baza CT...C4 a fost plantat si runda se termina in A.

Runda4 - Pleaca side Acasa unde reuseste frag cu awp la scari urmat de o tentativa no-scope(il stia) se retrage si vede "subtil" jucator advers acolo jos  dar ramane casa si runda se termina.

Runda5 - Acelasi traseu A unde face frag cu awp si moare la scara.

Runda6 - Nimic concret.

Runda7 - Pleaca B casa cu Ak-47 unde urmareste jucator jos face frag dupa care pune C4 se duce baza unde face frag(era deja cu tinta pe el) si moare.

Runda8 - Tot B casa unde face frag cu daeglecobnoara la x si moare.

Runda9 - Aici nu a mai avut nici el rabdare urmarea jucatorul inca din mid poarta--- a reusit 4 kill-uri.

Runda10 - Se duce All in  Killing Spree unde se vede cel mai frumos cum se foloseste de cod :)

 

Am urmarit cu atentie demo-ul si am ajuns la concluzia ca jucatorul Jabba sa folosit de Wall pe toata durata demo-ului.

 

Demo 2

 

Runda1 - Pleaca scurt scara unde reuseste doua kill-uri ocoleste roata si moare tot lung.

Runda2 - Se duce mid si face frag cu un "wallbang" (el sa oprit dinainte acolo la poarta,astepta ceva) dupa care urca sus catacombe iar aici mi-a atras atentia ca sa oprit cu tinta acolo la cutie direct,                      inainte sa se traga acolo dupa care moare.

Runda3 - Asteapta porti B unde trage iar aici se vede cum si-a schimbat traiectoria la "Wallbang" sa oprit brusc din tras si a schimbat directia fix pe el.

Runda4 - Face un frag baza CT urca sus B planteaza C4 si runda se termina.

 

Am urmarit cu atentie demo-ul si am ajuns la concluzia ca jucatorul Alkmar sa folosit de Wall .

 

Demo 3 

Error: could not load file models/de_tuscan/tuscan_shade2a.mdl
Model models/de_tuscan/tuscan_shade2a.mdl not found and not available from server
Cannot continue without model models/de_tuscan/tuscan_shade2a.mdl, disconnecting

 

Am incercat de la GameBanana pana la cateva din UK si tot degeaba nu am reusit sa vizionez demo cu toate ca am dat jos tot.

 

 

 

            

Share this post


Link to post
Share on other sites

Demo 1 : 

 

1. Analiza rundelor

Runda 1: Merge casă A , face un Kill , avansează mai face 2 kill-uri (al 3-lea suspect) , sare site , merge spre mid si mai face un kill. 

Runda 2: Casă cu AWP , face 1 kill , ratează 1 (suspect , trage inainte să iasă) si moare. 

Runda 3: Casă B cu AWP , merge site avansează umpic spre bază CT , se intoarce , se răzgandeste si merge iar prin bază CT spre A , se termină Runda . 

Runda 4: Casă A , face 1 KIll , ratează 2 (1 suspect) stă in casă pana se termină Runda. 

Runda 5: Casă A , face 1 kill si moare.

Runda 6: Casă A si moare.

Runda 7: Casă B , face 1 kill , plantează , pleacă Sprea bază CT si stă la pandă dar moare.

Runda 8: Face Kill in casă b , incearcă să planteze dar moare. 

Runda 9: Porti B , face 1 kill . 

Runda 10: Porti B , face 1 kill site , merge spre bază CT , unde face ultimul KILL (Suspect) si este BANAT .

2. Nume jucator: jabbawockeez.

3. Harta: de_inferno2se

4. Numarul total de runde: 10 Runde

5. Numarul total al rundelor suspecte(cu momente suspecte/acuzatorii): Runda 1 , 2 , 4 si 10 . 

6. Campeaza(d.p.d.v general): Nu .

7. Face rush(daca "da" ce traiectorii are): Casa A . Dar face spre final 2-3 runde si Casa B. 

8. Care este numarul cel mai mare de fraguri obtinut: 4

9. Arma principala utilizata(tipul de pistol, de arma mare/mica, ex: Mare - m4a1, Mica UMP-5): Arma mare - Awp si Ak , Arma mica - Deagle 

10. A fost utilizat meniul ESP: Da.

11. Jucatorul apare de la inceputul demoului? Daca da, in ce zona se afla acesta: Nu , a inceput demo dar el era mort . 

12. Se foloseste de sunet(cand, in ce momente importante): Runda 1 , 6 si 7.

13. Se foloseste de radar(cand, in ce momente importante): Nu

14. Stilul de joc(tactic, agresiv, rabdator, moderat, camper, defensiv -- de specificat si in ce momente se observa): Agresiv de multe ori , dar si tactic de alte ori .

15. Ping/fps(normal, scazut): normal.

16. Insista pe o zona anume(in ce runda putem remarca): Casa A si cateva runde pe B 

17. Este atent la coechipieri(cand, in ce momente importante): Nu.

18. Are binduri(ex autobuy, duck): da

19. Decizie finala: WALL la Buton

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Demo 2:

 

1. Analiza rundelor

Runda 1: Merge porti Lung , aude ca vin mai multi se retrage , merge spre Mid o ia spre Scară unde face si 2 kill-uri , după merge Lung se intoarce , dar continuă pe lung , merge Scară unde Moare. 

Runda 2: Sare MID , face un kill prin porti (putin suspect dar putem vorbi de bulan) , intră in tunel , trage din tunel in Capsulă după ladă dar moare . 

Runda 3: Merge Lung face un Kill prin porti si se dă Restart .

Runda 4: Merge MID , ajunge bază CT unde face un AFk , merge A plantează , se bate cu unu dar il omoară altu si se termină runda. 

Runda 5: Mid , face 1 kill , urmat de incă 1 kill (AFK) si moare.  

2. Nume jucator: Alkmaar # 2k18 --- via23SrL

3. Harta: de_dust2

4. Numarul total de runde: 5 Runde

5. Numarul total al rundelor suspecte(cu momente suspecte/acuzatorii): Porti MiD dar poate fi si bulan .

6. Campeaza(d.p.d.v general): Nu.

7. Face rush(daca "da" ce traiectorii are): Mid 

8. Care este numarul cel mai mare de fraguri obtinut: 2

9. Arma principala utilizata(tipul de pistol, de arma mare/mica, ex: Mare - m4a1, Mica UMP-5): Arma mare - Ak47 // Arma mica - Deagle.

10. A fost utilizat meniul ESP: Nu , isi face demo singur pe el . 

11. Jucatorul apare de la inceputul demoului? Daca da, in ce zona se afla acesta: Da , langă porti Lung. 

12. Se foloseste de sunet(cand, in ce momente importante): Rundele 1 ,2 si 3 . 

13. Se foloseste de radar(cand, in ce momente importante): Nu as putea spune că se foloseste. 

14. Stilul de joc(tactic, agresiv, rabdator, moderat, camper, defensiv -- de specificat si in ce momente se observa): agresiv in unele cazuri , rabdător in altele . 

15. Ping/fps(normal, scazut): scazut

16. Insista pe o zona anume(in ce runda putem remarca): baza ct.

17. Este atent la coechipieri(cand, in ce momente importante): - 

18. Are binduri(ex autobuy, duck): Da

19. Decizie finala : CURAT

 

---------------------------------------------------------------------
 

Demo 3 : 

 

1. Analiza rundelor

Runda 1: Merge Zet , după care merge mid face 2 kill-uri langă casă , se retrage in conector să incarce dar moare. 

Runda 2: Merge Zet , pătrat , conector si moare.

Runda 3: Merge X2 si moare.

Runda 4: Își ia AWP , merge x2 face 2 kill , după merge banană unde mai face 1 Kill.  

Runda 5: Tine pisică , face 1 kill din casă , sare jos si tine bază CT dar moare.

Runda 6: Merge pisică , aruncă un smoke trage prin perete dar nu face nici un kill , se retrage X1 si moare. 

Runda 7: Merge pisică si moare. 

Runda 8: Merge X2 se intoarce in x1 si tine ușa , aude adversari pe pisică face 1 frag in site , coboară si mai face 1 kill piață.

Runda 9: Stă cu AWP in ”L” se intoarce , dar merge iar site x2 unde face 1 kill si se termină runda. 

Runda 10: Merge x2 si se termină runda. 

Runda 11: Mid trage 9 gloante prin perete in pătrat nu face nici un kill , merge x2 face 1 kill banană , stă banană trage dar ratează si fuge cu DGL si face mai 1 KILL. 

Runda 12: Tine Pisică face 1 kill , se bate mai reuseste 1 kill si moare. 

Runda 13: Merge x2 face 1 kill cu awp , isi ia ak47 si mai reuseste 1 Kill .

Runda 14: Merge x2 , se uită banană se intoarce si merge x1 unde moare. 

Runda 15: Acuma sunt TERRO : Rush pisică , trage face pana la urmă 2 kill-uri se retrage să incarce dar moare.

Runda 16: Pătrat , o ia mid face 1 kill si moare. 

Runda 17: Conector , iese mid face 1 kill , ia m4a1 din site dar moare. 

Runda 18: Merge Zet si este omorat. 

Runda 19: Putin Afk ... o ia mid si moare.

Runda 20: Face 1 kill Zet , merge babană intră Site x2 , face 1 kill si moare. 

Runda 21: Pisică , face 2 kill-uri se intoarce bază după bombă pe cand ajunge in Site se termină Runda.

Runda 22: Mid , site x1 si moare. 

Runda 23: Banană plantează si moare. 

Runda 24: Piață campează putin , prinde tupeu :) merge pisică si face 1 kill langă bază CT , intă casă si moare. 

Runda 25: Mid , face 1 kill site x1 , merge pisică si mai face 1 kill , merge inapoi site face 1 kill inspre bază si incă 1 kill la iesire din casă . 

Runda 26: Pisică , face 2 kill-uri si moare. 

Runda 27: Pisică face 1 kill , după incă 1 kill mid , se retrage site si moare. 

Runda 28: Merge Mid face 2 kill-uri si il omoară un om din echipa lui . 

Runda 29: Banană face 1 kill site x2 , după 1 casă . 

Runda 30: 1 kill mid (putin suspect dar poate fi bulan) si moare 

2. Nume jucator: Darkmy

3. Harta: de_tuscan

4. Numarul total de runde: 30

5. Decizie finala : CURAT


Edited by St3faN!, .

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

[!] In maxim 7 zile vor fi anuntati castigatorii concursului. Pana atunci, nu vor mai fi acceptate alte analize.

  • Upvote 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Restul premiilor au fost acordate si confirmate:

Locul 1:

mwUSYiZ.png

Locul 2:

XDwovCB.png

Locul 3:

N8tuqjC.png

Locul 4:

lVLq0fI.png

Locul 5:

KeDWejD.png

  • Upvote 8

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.