Robiño 2 Report post Posted April 9, 2018 Nick: RobiñoId contact: Steam sau PMProduse puse spre vanzare(+pret): cont Steam activat, doar CS:GO cumpărat (SMFC, rank 26 - eligibil pentru Prime) [preţ 100 RON]Poze produse: Metoda de plata: cash, F2FAlte specificatii: Bucureşti / Ilfov 1 Share this post Link to post Share on other sites
Robiño 2 Report post Posted April 28, 2018 update: Metoda de plata: Cash faţă în faţă (pentru Bucureşti / Ilfov) | Transfer bancar / PayPal (pentru restul ţării / planetei)Alte specificatii: în cazul transferului bancar / paypal-ului, accept intermediar Share this post Link to post Share on other sites
hunterxxx 2 Report post Posted May 4, 2018 te intereseaza un schimb cu alte 2 conturi? eu le dau pentru un cont cu csgo sau 20 euro ca la mn csgo arebavac + am ets2 dirt3 gta 5 cs1.6..... Share this post Link to post Share on other sites
Rugged. 699 Report post Posted May 5, 2018 18 hours ago, hunterxxx said: te intereseaza un schimb cu alte 2 conturi? eu le dau pentru un cont cu csgo sau 20 euro ca la mn csgo arebavac + am ets2 dirt3 gta 5 cs1.6..... Te rog sa eviti astfel de posturi si sa folosesti modalitatile de contact. Share this post Link to post Share on other sites