Jump to content
Sign in to follow this  
✨makeouthill

Periferice

Recommended Posts

Salut.

 

In locul acelor Razer mai bine cumpara un model de la Audio-Technica, respectiv M40x: https://www.emag.ro/casti-audio-tip-dj-audio-technica-negru-ath-m40x/pd/DWNRWBBBM/ sau m50x: https://www.avstore.ro/casti-dj/audio-technica-ath-m50x/ (variante mai sunt, dar mai scumpe)

 

Detin m40x si sunt absolut superbe. Calitatea materialelor folosite in realizarea lor sunt de foarte buna calitate, se descurca excelent in jocuri cat si in muzica, au cablu detasabil, le poti conecta si la un smartphone, sunt minunate, din punctul meu de vedere. :D

 

Alternative mai sunt si pe la Sennheiser (seria 5XXX), AKG, etc.

 

La mouse, am detinut un Razer acum 2-3 de ani si nu m-a multumit deloc. Eu de atunci evit Razer pe cat posibil. Alternative sunt si aici: Logitech G502 (G402 are rotita cam firava) Logitech G903 (este mai scump el) Corsair M65/Scimitar, ROG Gladius II si noul model Pugio, etc. Depinde si ce grip folosesti, orice ai alege din aceste modele nu o sa fi dezamagit.

 

Daca task-ul tau zilnic este gaming-ul, eu zic ca la monitoare se putea mai bine. Neaparat doua ? ce sistem ai ? :D

 

Tastatura poata sa ramana, este ok. (Poti urca si aici, Corsair, Logitech, Asus, etc..)

 

 

L.E: Daca nu sunteti in stare sa urmariti un topic dupa deschiderea lui, va rog, nu il mai deschideti.

 

Topic inchis.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.