Jump to content
Sign in to follow this  
mariuj1234

Reclamatie fokra

Recommended Posts

- Nickname:mariuj

- Nicknameul admininului acuzat: fokra

- Ip (www.go4it.ro):  89.34.214.74:27005

- Steam-id: STEAM_0:0:55437560

- Motivul reclamatiei: injurii aduse intr un mesaj pe forum dupa ce eu am facut o cerere de unban si acolo am spus frumos, fara sa jignesc, ca el e depasit de situatie, ca mi a dat ban in 2 minute, in loc sa astepte pozele de la mine+ o adresare de atunci cand i am spus ca sa astepte pana incarc pozele, o aroganta obosita.Sustin in continuare ca e incapabil sa fie admin.

- Data & ora: -

- Dovada (print):  https://imgur.com/a/dAQWIg7

- Sunteti la prima reclamatie? (daca nu la a cata): da, la prima

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uite, vezi?  Spuneti ca adminii sunt aroganti, dar uite ce tupeu ai tu. Cum ai curaj sa spui ca ti-am dat ban in 2 minute, ca tu tot ma lungeai cu pozele alea, ca vezi le pun acu, stai ca le pun pe toate, stai ca nu stiu ce. Cand ti-am facut poze ai zis, ,, hooo, stai incet :))) si radeai. Acuma imi spui ca am o aroganta obosita. Daca esti copil la minte,  imi dai pozele in 2-3 minute pe imgur, link, am verificat si spor la joc. atat. nu cauti cu mine carcota. O zi buna.

 


Edited by fokra3, .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar trebui sa te controlezi putin la vorba, ca am mai multi ani de scoala decat ai tu zile de vacanta.Puteai sa astepti 5 minute, aveam link ul si trebuia sa-l mai pun pe say, faptul ca le am dat in 5 min, nu in 2 asta nu- ti da tie motiv sa-mi zici mie "copil avortat".Nu din cauza mea se duce tara asta unde se duce, se duce din cauza santieristilor ca tine.O zi frumoasa!


Edited by mariuj1234, .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.