Jump to content
Sign in to follow this  
mouses

[MS] - REGULAMENT SERVER

Recommended Posts

   - Acesta este regulamentul oficial al serverului MOUSESPORTS.INDUNGI.RO !

    - Acest regulament trebuie recitit cat se poate de des pentru a evita problemele aparute pe parcurs atat pe forum cat si in interiorul jocului

    - Necunoasterea acestui regulament nu este o scuza plauzibila in cazul unei sanctiuni primite

 

 

 

Regulamentul general al jucatorilor:

 

- Folosirea programelor de tip hack (pe limba noastra) sunt strict interzise pe serverul nostru, aici ma refer la: Wall, Aim, Speed, etc ! 

     [ Sanctiune: Ban permanent ]

 

- Limbajul licentios este sanctionat automat, fara averizari prealabile la adresa jucatorilor !

     [ Sanctiune: Gag 10 minute / Ban 30 de minute / Ban permanent ]

 

- Dispretul adus la adresa administratorilor serverului se sanctioneaza automat si fara scuze ! 

     [ Sanctiune: Gag 60 de minute / Ban permanent ]

 

- Reclamele la servere, comunitati, teamspeak-uri sunt sanctionate cu ban permanent. Nu admitem asa ceva in interiorul serverului nostru !

     [ Sanctiune: Ban permanent ]

 

- Comportamentul fiecarui jucator trebuie sa fie unul calm, nu agitati echipa si jucatorii serverului cu replici de genul "Hahaha, nu

poti ajunge la mine, sunt prea bun" ! 

     [ Sanctiune: Gag 10 minute / Kick / Ban 120 de minute ]

 

- Este strict interzisa folosirea in folosul vostru a bugurilor. In caz ca se depisteaza buguri, obligatia voastra este sa raportati acel bug administratorilor !

     [ Sanctiune: Slay/kick/ban permanent ]

 

- Este interzis retry-ul de dupa gag! In cazul folosirii retry-uluii se va aplica sanctiune asupra numelui !

     [Sanctiune: Ban 15 minute ]

 

- In cazul in care un admin va face poze, sunteti obligati sa prezentati acele poze adminului in cauza !

     [ Sanctiune: Ban permanent ]

 

 

 

Regulamentul adminilor: 

 

- Orice banare pe server (durata permanenta) trebuie postata in sectiunea de banlist fara discutii. Orice reclamatie/cerere unban la care nu gasim dovada in banlist, va fi sanctionata cu -1/remove, in functie de gravitatea situatiei !

 

- Fiecare admin trebuie sa aiba un comportament exemplar pe server, nu acceptam certuri, injuraturi sau orice alt comportament abuziv din partea adminilor !

 

- Regulamentul de mai sus (Regulament jucatori) trebuie respectat. In cazul in care sanctiunea nu este de tip permanent, sunteti liberi sa decideti sanctiunea adusa membrului respectiv, prezentand o dovada a sanctionarii in categoria de banlist. In cazul unei reclamatii pe baza incalcarii uneia dintre regulile neprecizate mai sus, va fi soldata respinsa deoarece decizia este a voastra si regulamentul prevede acest lucru !

 

- Schimbarea hartilor pe server se face strict in ultimele 3 minute de jos (la 3 minute ramase se da votul, apoi la 1 minut ramas sau 1 minut ramas se schimba harta) ! 

 

- Pe server in general se joaca hartile clasice. In cazul in care doriti sa schimbati harta in ceva mai "New School", intrebati jucatorii si adminii. Daca sunt in mare parte de acord cu acest lucru, puteti schimba harta ! 

 

- Abuzul de functie, modificarea intentionata a sanctiunilor precizate mai sus (abstractie facand doar regula timpilor de sanctiune instabili) se sanctiuneaza cu remove sau suspendarea din functie !

 

- Suspendarile pe server se procura in functie de gravitatea situatiei, acest suspend poate dura 1 zi, 1 saptamana, 1 luna, 1 an, 1 deceniu, 1 mileniu ! 

 

- Testele de tip Wargods / Verificarile prin Teamviewer nu sunt acceptate de catre server ! Fiecare admin are dreptul de a executa demo asupra jucatorului, altfel acesta va fi sanctionat ! 

 

- Adminii nu au voie sa isi exercite puterea unul asupra celuilalt. Singurul care isi rezerva acest drept este doar Fondatorul , urmat de Owner. Pentru reclamatii fata de admini (Insotite de dovezi) se vor adresa in sectiunea "Admins Only". Respectati aceasta regula sau veti fii aspru sanctionati ! 

 

- In cazul in care un jucator nu cunoaste regulile acestui mod, este datoria voastra sa ii explicati acest lucru ! Cuvant cheie  "mousesports" !  De asemenea, daca doriti gradul de admin, pentru a observa citirea acestui regulament, nu doar intrarea intr-o cerere anterioara si copierea cuvantului necesar, trebuie sa dati like acestei postari! In caz contrar, cererea voastra nu va fi luata in considerare !

 

- Necunoasterea regulamentului nu este o cauza plauzibila ! Acesta poate suferi modificari in timp, de aceea va recomandam sa l cititi periodic ! 

 

 

 

*** Copyright @ MOUSESPORTS.INDUNGI.RO # SEARCH IN ADMINS. All Rights Reserved. 

  • Like 5
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.