Jump to content
JAGUAR'

Ghid de pariere - BASCHET

Recommended Posts

Baschet

 

 

·         Pariurile de tip : 1,X,2 - Pariu solist , in acest caz 1 reprezinta echipa gazda , X egal , iar 2 reprezinta echipa oaspete

·         Pariurile de tip : 1X , X2  - Pariu dublu , astfel puteti sa selectati gazde sau egal respectiv oaspeti sau egal 

·         Pariurile de tip : PR 1 ,PR 2 , PR X , PR 1X , PR 2X - In ordine , gazdele castiga la pauza , oaspetii castiga la pauza , egal la pauza , gazdele sau egal la pauza , oaspetii sau egal la pauza 

·         Pariurile de tip : DR 1, DR 2 , DR X , DR 1X , DR 2X - In ordine , gazdele castiga a doua jumatate , oaspetii castiga a doua jumatate , egal a doua jumatate , gazdele sau egal in a doua jumatate , oaspetii sau egal in a doua jumatate

·         Pariurile de tip : Primul sfert 1 , 2 , X  - Primul sfert castiga gazdele , oaspetii sau egal

·         Pariurile de tip : Al doilea sfert 1 , 2 , X - Al doilea sfert castiga gazdele , oaspetii sau egal

·         Pariurile de tip : Al treilea sfert 1 , 2 , X - Al treilea sfert il castiga gazdele , oaspetii sau egal

·         Pariurile de tip : Al patrulea sfert 1 , 2 , X - Ultimul sfert il castiga gazdele , oaspetii sau egal

·         Pariurile de tip : Total puncte ( TP 1 , TP 2 ) - 1 reprezinta sub "x" puncte , 2 reprezinta peste "x" puncte . X-ul apare inainte de meci in oferta , de exemplu X = 125.5 , la scorul de 62-63 , pariul TP 1 este castigator , iar la scorul de 63-63 , pariul TP 2 este castigator.

 

 

 

BASCHET

 

  1. Rezultat final (RF) este tipul de pariu prin care trebuie indicat rezultatul la final de meci.
  • Opţiunile de pariere sunt: 1, X, 2, 1X, X2, 12.

     Exemplu: Dacă selectăm RF X2 înseamnă că finalul meciului de baschet se termină fie la egalitate fie cu victoria oaspeţilor.

 

     2. Handicap () este acel tip de pariu în care echipa gazdă porneşte fie cu un avantaj fie cu dezavantaj de un anumit număr de puncte (numărul de puncte este precizat pentru fiecare meci în parte, dacă semnul este “-” punctele respective se scad echipei gazdă, dacă este fară semn se subînţelege semnul “+” iar punctele indicate se vor aduna echipei gazdă). Avantajul/ dezavantajul se acordă întotdeauna primei echipe.  

  • H 1 câştigă echipa gazdă după ce în prealabil s-a scăzut/ adunat numărul de puncte indicat (H 1)  
  • H 2 câştigă echipa oaspete după ce în prealabil s-a scazut/ adunat numărul de puncte indicat echipei gazdă (H 2)

 

    3. Total puncte (TP) este tipul de pariu prin care jucătorul trebuie să indice dacă se înscriu mai multe sau mai puţine goluri în meci, comparativ cu numărul puncte indicat în ofertă de pariere.  

  • TP 1 se înscriu mai puţine goluri în meci raporatat la numărul specificat (TP 1)  
  • TP 2 se înscriu mai multe goluri în meci raporatat la numărul specificat (TP 2)

 

   4. Total puncte par/ impar (Par/ Impar) se referă la paritatea numărului de puncte înscrise în meci.

  • Dacă se înscrie un numar de puncte par, atunci se termină cu una din cifrele: 0, 2, 4, 6, 8, iar dacă se înscrie un numar de puncte impar înseamnă că se termină cu una din cifrele impare: 1, 3, 5, 7, 9. Exemplu: Par înseamnă că numărul de puncte total înscris în meci este un număr par.
  •  

INFO: Acest ghid de pariere era doar la Pariuri Sportive -> Fotbal -> Sectiunea Anunturi/Regulament, de accea am dechis sa il punem si aici pentru a fi mai usor de gasit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.