Jump to content
Sign in to follow this  
PandemonU

Reclamatie rezolvata

Recommended Posts

nickname: PandemonU

admin: Puski versus TeamPro

Ip: pe bune? (cu atata alocare dinamica....)

motiv: poze postate - concluzia: ban luat

data si ora: 20.11 ora 0:26 - dust2

dovada: cel mai de pret lucru care il am este timpul...si voi va bateti joc de el..... (aveti data, ora si harta, verificati!)

 

 

dovezi? - eu postez pozele si iau ban ca TeamPro vrea doar imgur. Se pare ca cele de pe postimage nu sunt concludente. Daca are vreo intelegere cu imgur nu are decat sa o faca pe banii si timpul lui. Postele au fost postate si banul a fost luat! BV.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok deci din nou, regulamentul este ca player ul sa puna pozele pe imgur.com iar tu imi spui mie aici asta:

https://imgur.com/mlCRa7b

 

Ka100LoM erai pe server in momentul ala ne ascundem de ceva anume ? Stim bine ca pozele se pun pe imgur.com daca tu nu vrei sa intelegi nu este problema noastra. El mi le-a dat pe alt site sa nu se inteleaga gresit.


Edited by TeamPro, .

Share this post


Link to post
Share on other sites

TeamPro, in regulament nu este nici un punct cu privire unde sa postezi pozele, sa le postat macar si pe facebook nu are importanta, nu avea sa explodeze browzerul daca accesai alt site, da eu eram pe server dar nu am atras atentie la chat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci sa clarificam situatia eu nu stau sa ma cert pentru un joc pe imgur.com se pun dintotdeauna, deci in final de ce nu ai vrut sa le pui acolo ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

As putea sa enumar 40000 de motive pentru care nu le-am pus pe imgur. Atat timp cat ai primit pozele nu vad care este problema.  In aceeasi situatie esti si tu... de ce imgur si nu postimage sau oricare alt site?

In concluzie:

1. ai primit pozele si ai dat ban. In regulament nu este specificat ca pozele trebuie postate DOAR pe imgur.

2. nu este o cerere de unban - este o reclamatie admin - daca se dovedeste ca adminul a gresit, banul ar trebui scos - deci este redundant sa fac o cerere de unban - este la latitudinea voastra daca scoateti sau nu ban-ul.

3. posibil sa fiu arogant sau impertinent dar sunt dispus sa "mor" cu dreptatea in mana cu riscul de a elimina relax.indungi.ro din lista de servere favorite

4. cu o astfel de atitudine din partea unui admin (pe principiul ca el este la butoane si toti tre` sa facem cum spune el, fara sa aiba temei in regulamentul publicat de voi) ... consider ca imaginea v-a fost denaturata - apreciati voi.

5. cred ca deja am pierdut prea mult timp (cu totii) pe o problema care in realitate nu exista.


Edited by PandemonU, .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok asteptam decizia lui Emyl sau Tsuby. Tu imi vorbesti de atitudine mie care ti am spus cu frumosul sa mi le pui pe imgur.com pentru ca pe relax se cer nu mai pe acel site de upload.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.