Jump to content
Sign in to follow this  
▲ - aCronix[*]

Cel mai bun simulator de agricultură de până acum?

Recommended Posts

Nu, nu vorbim despre Red Dead Redemption 2, ci despre Farming Simulator 2019 care în urmă cu câteva zile a ieșit cu toate utilajele în lumina reflectoarelor, acompaniat de un trailer de lansare care ar face orice agricultor respectabil gelos.

 

 

Ce prezintă cea mai nouă iterație a francizei ce a reușit să vândă mai mult decât România pe plan agricol? Un update imens din punct de vedere grafic și cel mai important pentru pasionați, peste 300 de utilaje și vehicule agricole de la toate brand-urile de renume: pentru prima dată în seria Farming Simulator își face apariția John Deere (a.k.a Giondir cum se spune în folclorul popular), una dintre cele mai  aclamate firme din domeniul agricol, acompaniată Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr și multe altele.

 

Farming-Simulator-19-John-Deere.jpg

 

Să nu uităm de faptul că vom avea ocazia să gestionăm ferme situate în multiple locații, atât pe continentul American, cât și pe cel European, la care se adaugă peste 10 tipuri de culturi, inclusiv bumbac și ovăz, plus o gamă variată de porcine, ovine și cabaline pe care le poți îngriji.

Un ultim aspect care merită menționat este că România va avea o ediție localizată în română la un preț special. Totuși, personal până când jocul nu va conține și o versiune despre cum să lupți împotriva colectivizării sau să faci rugaciuni pentru ploaie voi spune pas.

Sursa: Click

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.