Jump to content
Sign in to follow this  
▲ - aCronix[*]

PS5 – studiol Final Fantasy incepe sa produca un nou joc

Recommended Posts

Final Fantasy

 

Studioul Final Fantasy, Luminous Productions, lucrează la un joc pentru PS5. Până în prezent, PS5 este declarat motivul pentru care Sony a renunțat la E3 2019, iar kiturile de dezvoltare PS5 au fost date pentru selectarea producătorilor de jocuri.

Se pare că studioul propriu-zis, Square Enix, este unul dintre cei care dețin astfel de hardware. Acest lucru a fost descoperit datorită unui profil LinkedIn al unui angajat al Luminous Productions, care a declarat că a fost un „nou titlu AAA pentru PS5”. Jocul PS5 poate fi numit Last Idea, conform unei mărci descoperite de blogul Gematsu.

 

Toate producțiile ulterioare pentru PC de la Final Fantasy XV au fost anulate. În lumina producătorului Final Fantasy XV, Hajime Tabata, care a părăsit Square Enix. Au fost dezamăgite caracteristicile PC-urilor orientate spre gama Nvidia RTX, cum ar fi urmărirea razei și suprasampling-ul de învățare profundă (DLSS).

În timp ce DLSS este prezent într-un final de referință, Final Fantasy XV, nu este în jocul complet și este puțin probabil să fie patch-uri împreună cu trasarea razei. Alte caracteristici anulate includ un editor de nivel robust, cu suport mod îmbunătățit, trei din patru episoade de conținut descărcat promis (DLC), și Comrades, expansiunea multiplayerului Final Fantasy XV.

Sursa: Click

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.