Jump to content
Sign in to follow this  
▲ - aCronix[*]

Fortnite a depasit pragul de 200 de milioane de utilizatori

Recommended Posts

Fortnite-Steady-Storm-980x620.jpg?resize

 

Fortnite by Epic Games este un joc extrem de popular care a „lovit” dispozitive mobile mai devreme în 2018, și mai târziu a fost lansat pe Nintendo Switch. După adăugarea unor actualizări și caracteristici noi, Epic Games a dezvaluit ca a acumulat peste 200 de milioane de jucători înregistrați pentru jocul popular tip battle royale.

Interesant, între luna iunie și noiembrie a acestui an, jocul a înregistrat 75 de milioane de jucători noi. Cu aceste numere remarcabile, Fortnite s-a alăturat ligii jocurilor clasice populare precum Tetris și Minecraft.

 

Potrivit unui raport Bloomberg, Fortnite de la Epic Games are acum peste 200 de milioane de jucători, reprezentând un salt de 60% din iunie, când compania a anunțat că jocul a depășit pragul de 125 milioane.

Interesant, numărul este de cinci ori mai mare decât în ianuarie, când Epic Games a spus că jocul tip battle royale a avut 40 de milioane de utilizatori înregistrați. Pentru a reaminti, un raport la începutul acestei luni a arătat că Fortnite avea 8,3 milioane de utilizatori concurenți. Acest lucru înseamnă, în esență, că din cei 200 de milioane care s-au înregistrat în joc, un număr foarte mare îl joacă și în mod regulat.

Sursa: Click

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.