Jump to content
Sign in to follow this  
John # CSA

unban John

Recommended Posts

NUME: John
IP: 82.77.237.96
VARSTA: 29 ( nu vad relevanta ) 
ID DE STEAM: :valve 
DATA: 10/01/2019
ORA: 10:40 cred 
HARTA:de_dust2
ADMINI PE SERVER: Naveen , madafaka , etc.
MOTIV:config 600 de linii 
DOVEZI:  
Nume: John 
SteamID: STEAM_1:0:80241975 
Motiv: 600 linii cfg 
Timp de Unban: Ban Permanent 
Nume Admin: Nav[EE]N 
Admin SteamID: STEAM_0:1:4551

MENTIUNI: Nu stiu care e faza cu 600 de linii , am deschis si eu acel wargods ( http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1593306 ) si apar niste config-uri la Cfg care insumate au 600+ linii .. astea sunt configurile pe care le am in PC : https://imgur.com/a/qIVX2jv 

 

https://files.fm/u/cbyqubfb aici aveti toate fisierele config atasate . 

 

Nu stiu de ce ar fi o problema faza cu 600 de linii .... . Chiar imi place serverul si joc de un timp numai pe wtf .. daca se poate unban bine , daca nu , asta e ... Multumesc . 

 

PS : imi cer scuze pt imaginea de la avatar , promit ca o schimb daca deranjeaza :D 


Edited by John # CSA, .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vad ca ai fost si fondatori , ai idee cate linii are un cfg default ? Iti spun eu 250 linii , iar tu ai peste 600 =]]]] .

Eu banez tot ce este peste 280 linii cfg eu banez permanent , si chestiile de genu ca am descarcat un cs de pe net , ca nu stiu ce , nu prea prinde la mine , ai avut fondator si nu ai steam pe bune ? Joci cum joci si nu ai steam , hai sa iti zic eu ceva , cu un cfg default nu faci frag pe polar , nu degeaba ti-am cerut wg , am stat si m-am uitat pe tine , nu suport playeri care joaca cfg pentru ei .

Ramane la decizia celorlalti colegi , dar te avertizez ca de fiecare data cand imi dai un asemenea test wargods , din partea mea vei fi banat permanent de fiecare data . Sa nu uitam ca suntem in 2019 , iar scuzele ca nu am stiut sau nu mai stiu eu ce , sunt cam vechi , mai ales ca ai fost admin , si sti care ce si cum sunt cateva reguli .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raman la ideea lui naveen, un jucator isi ia un amarat de stean care e in ultima vreme foarte ieftin si joaca default nu cu toate feluri-le de cfg si alte chesti...

Deocamdata ramai banat, cand revi cu steam si un nou wg dat te astept cu drag.

O zi buna.

 

#TC

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.