Jump to content
Sign in to follow this  
Tot Mort,Tot Mort

Reclamatie Alleecs [REZOLVAT]

Recommended Posts

 Nickname: Tot Mort, Tot Mort?

- Nicknameul admininului acuzat: Alleecs

- Ip (www.go4it.ro): 86.120.203.207

- Steam-id: 

- Motivul reclamatiei: "Reason: aim.pa" Nu mi-a zis decat citez : "e frumos sa joci cu aim ?" , jucam de mai bine de 2 ore pe srv , am mai fost verificat si n-am avut probleme dar se pare ca Alleecs are dovezi sper , daca nu  sper sa se ia masuri . Multumesc :)

- Data & ora: 20.01.2019    21:50

- Dovada (print): Dovada sa o arate el :) pentru ca el a dat presupun ca printr-un demo pe care sunt curios sa-l vad

- Sunteti la prima reclamatie? (daca nu la a cata): Sunt la prima , cum am primit ban mi-am facut cont pe forumul vostru:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut si eu acum demo-ul :) pai scuza-ma daca ala e Aim sau Silent Aim nu am ce sa mai zic...:-J n-ai cum sa dai ban pt un demo ca asta ...la cate rateuri am dat numai Aim nu e ala :)) bine ca nu a zis ca am si wall :)) 


Edited by Tot Mort,Tot Mort, .

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Tot Mort,Tot Mort said:

Am vazut si eu acum demo-ul :) pai scuza-ma daca ala e Aim sau Silent Aim nu am ce sa mai zic...:-J n-ai cum sa dai ban pt un demo ca asta ... bine ca nu a zis ca am si wall :)) 

Cum a spus colegul meu, asteptam sa vedem decizia celor de la OverWatch si daca acestia spun ca nu e nimic suspect in demo si ca esti clean, vei primi unban. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca a dost demo ul respins, atunci adminii staff ului nostru au datoria de a verifica demo ul si sa si exprime opinia despre dovada. 

 

Voi reveni cu edit cu parerea mea. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cand ajung acasa la noapte o sa ma uit la demo si dau edit cu parerea.

 

L.E. Am urmarit demoul de 2 ori, o data pe viteza normala si o data cu slow motion (host_framerate 0.001). Pe viteza normala am avut tendinta sa spun ca e aim din cauza miscarii ciudate pe care o face arma dupa ce trage in runda 1 si 3. Dupa ce am vizionat demoul cu slow motion, am ajuns la concluzia ca sigur nu are aim/silent.aim. Glontul se duce normal unde ar trebui dar miscarea pe care o face tinta dupa ce trage este una ciudata rau, ceea ce ma face sa cred ca poate avea setari dubioase in config. Si ca un sfat Alecs, dezactiveaza espul cand faci demo pt aim/silent.aim/norecoil. Parerea mea este unban si tinut sub observatie. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am urmarit demo de cateva ori. Eu nu pot sa imi dau seama sincer din motivul ca este scurt demo ul insa ceva suspect in cfg are cat despre aim nu pare sa aiba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am reusit sa vad si eu demo ul si, intr adevar, sunt cateva faze ciudate dar nu atat de clare incat sa indice aim / silent aim. 

Dupa ce am vazut in slow motion mi am dat seama ca nu e clar codul, dar o sa ramai sub supravegherea adminilor si daca cineva iti cere wargods, are acordul meu si trebuie sa l dai cui ii cere. 

 

Sa ii scoata cineva banul va rog. 

 

T / C 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.