Jump to content
Sign in to follow this  
Tot Mort,Tot Mort

Reclamatie Alleecs din nou [REZOLVAT]

Recommended Posts

- Nickname: Tot Mort , Tot Mort

- Nicknameul admininului acuzat:Alleecs

- Ip (www.go4it.ro): 86.120.203.207"

- Steam-id:

- Motivul reclamatiei: I-am spus ca nu imi merge sa fac testul wg si i-am lasat  si poza incarcata pe imgur , poza aratata si lui Joshua inainte sa intre el sa imi dea ban cu 2-3 ore inainte :) . Nici macar nu am apucat sa joc o runda cum ai intrat pe server direct wg :) , daca ai frustrari tinele pentru tine nu stau zilnic sa fac cerere de unban ca esti tu miez :). Daca vrei sa dai ban si crezi ca am ceva fa dracu un demo lung stai mult pe mine , porneste sunetul fa-i si poze , dar nu da ban aiurea fara sa stii sigur ca am ceva :). Am schimbat 4 feluri de cs , am oprit si antivirusul , problema e din windous, am wind. 7 cumparat cu licenta nu cred ca trebuie sa schimb wind pt un amarat de test wg :), sunt atatea modalitati de a prinde un codat :), aveti si sectiunea unde se analizeaza demo-urile , faceti un demo mai lung daca chiar exista atatea suspiciuni:). Multumesc de intelegere .

- Data & ora:19:30

- Dovada (print): https://imgur.com/a/hP3jpse aici e poza arata pe server inainte sa primesc ban . daca va uitati e facuta cand am intrat pe server pentru ca stiam ca o sa mi se faca wg fiindca am vazut cand am primit unban  si am vrut s afiu sigur ca imi merge pentru ca nu e prima data cand am problema asta  .

- Sunteti la prima reclamatie? (daca nu la a cata): Pai sunt la a 2a in 3 zile cu acelasi admin care vad ca are frustrari :) fara sa il jignesc sau ceva .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum am zis la cealalta reclamatie, le am permis tuturor adminilor sa iti ceara wg NUMAI TIE daca sunt suspiciosi fata de tine si daca zici ca iti apare eroare, sa aduci dovada ca iti da eroare cand incerci sa faci scanul respectiv.

Ai adus dovada, asa ca o sa primesti unban si de acum adminii, daca sunt suspiciosi in legatura cu dumneata, o sa iti faca poze / demo uri.

 

Allecs a facut cum ii s a cerut.

 

T / C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.