Jump to content
Sign in to follow this  
KyLLeRul

Reclamatie Hernandez [REZOLVAT]

Recommended Posts

- Nickname: GJAZP

- Nicknameul admininului acuzat: Hernandez

- Ip (www.go4it.ro): -

- Steam-id: -

- Motivul reclamatiei: Mi-a dat ban un copil frustrat, am urcat pozele pe site si cand sa intru sa le pun in chat pe server ma trezesc cu ban,nici 5 minute nu a durat de cand mi-a facut pozele. Sa mi bag pula n mortii si familia lui. Sper sa ti moara ma ta ba

- Data & ora: 21:44

- Dovada (print): https://imgur.com/a/c0z7BR5

- Sunteti la prima reclamatie? (daca nu la a cata):  da

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu vad de ce ai facut reclamatie deoarece avem regula si mi se pare normal sa nu lasam mai mult de 5 minute pe cineva sa dea pozele deoarece ele pot fi modificate, daca nu stiai. 

 

Vei primi unban, dar maine, datorita limbajului "respectuos" pe care il ai:). 

 

T / C

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scuza-ma ca intervin , DAR respectivul player poate avea un pc care se misca mai greut , daca este si prima data cand da upload la poze nu va sti exact ce are de facut. Eu zic sa le acordati playerilor timp in limita bunului simt pentru a prezenta pozele. Si daca pozele sunt modificate , se pot verifica usor doar cu un upload la poza , cum am mai facut de altfel. 

Cat despre banul tau , BANUL VA RAMANE ! Cum poti sa faci reclamatie , sa injuri in ultimul hal adminul respectiv si sa te astepti la unban ? Nu acceptam asa ceva.

BANNED !

T/C !

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.