Jump to content
Sign in to follow this  
am plantaţie

LOGITECH G933 vs CORSAIR VOID PRO GAMING

Recommended Posts

Salutare, doresc sa-mi achizitionez casti noi. As vrea sa-mi oferiti niste pareri pro si contra intre cele doua marci pentru ca sunt putin in ceata si nu stiu ce alegere sa fac.

Logitech g933: CLICK!

Corsair Void Pro Gaming: CLICK!

 

Dorinta mea este mai mult spre cumpararea logitech-urilor pentru ca restul de periferice pe care le am sunt de la LOGITECH si sunt toate RGB, asa le pot sincroniza cu ajutorul software-ului, dar am vazut un review in care spunea ca nu prea stau bine pe cap si ca pot sa cada daca faci miscari bruste.

Voi ce parere aveti?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu unul as merge tot pe Logitech G933 Artemis Spectrum. Chiar nu cred ca in asta : "nu prea stau bine pe cap si ca pot sa cada daca faci miscari bruste."

Am auzit multe despre firma Logitech si chiar mi-am format o parere buna despre aceasta. O sa ma interesez mai mult despre aceste casti si daca mai e ceva revin :hugyou: (+e mai convenabil ca pret) 

 

Succes cu alegerea!

 

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ambele au specificatii asemanatoare, ambele au review-uri pro si contra si ambele sunt pentru gaming. Din cate stiu G930 isi faceau treaba foarte bine si sunt inca unele dintre cele mai bune casti de gaming in momentul actual, presupun ca G933, fiind un upgrade, ar trebuie sa fie macar la fel de bune. Nici de Corsair nu m-as plange, insa am auzit mai multe pareri despre Logitech, deci, avand in vedere si faptul ca mai ai periferice Logitech, eu unul as merge pe varianta Logitech G933. Poate este cineva pe aici care a incercat personal una dintre cele doua perechi de casti si va impartasi experienta cu ele.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ideea de "nu sta bine pe cap" e nefondata in sine , fiecare persoana are forma capului total diferita , tie pot sa-ti stea perfect niste casti care altuia nu-i stau si invers.

Ambele sunt firme care produc produse de calitate , insa cand vorbim de caracteristicile  castilor , Logitech G933 castiga in opinia mea , avand taste configurabile , difuzoare putin mai mici , dar mai puternice , microfon mai bun , iar daca tinem cont ca restul setup-ului e format din periferice Logitech atunci cu atat mai bine.

In plus , iti mai ramane si de un suc/bere :)

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, am plantaţie said:

Bun, am sa merg pe Logitech. Fix acum mi le comand. Multumesc de pareri baieti.

Closed! Mult succes :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.