Jump to content
Sign in to follow this  
Barte10

Reclamatie SkunK [REZOLVAT]

Recommended Posts

 Nickname:Badboy

- Nicknameul admininului acuzat:SkunK 

- Ip (www.go4it.ro): 109.99.76.79 

- Steam-id:STEAM_0:1:105992037 

- Motivul reclamatiei: un copil cu probleme pt limbaj am primit 2 ore plus ca inaite se strica ca unu are wall dar adminu nostru nu avrea nici o treaba.

- Data & ora:19.02.2019 aproximativ 19;25

- Dovada (print): https://imgur.com/a/MJXaJMs aicia am facut cateva poze

- Sunteti la prima reclamatie? (daca nu la a cata): da, la prima va rog nu mai dati la toti copii cu probleme psihice admin. am pus pozele cum se scria ca are are wall dar adminu nostru juca sa nu i se strice scorul... nu am vrut sa fac reclamatie dar la prosti trebe acuma daca vreti sa luati o masura .....daca nu pot gasi si alte servere.. o zi buna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aveam varsta 26 ani, nu sunt copil! In al doilea rand ai primit un slay pentru ca bomba a fost plantata in A,  mai este 6sec sa explodeze bomba si tu esti in B tunel si cauta in jos arma care iti place :) ai primit un slay si dupa aia ai scris ceva... ai primit un gag 5min! si iar nu l-ai oprit, ai scris ceva la [email protected], in sfarsit ai primit ban 2ore! Sa ai rabdare in data viitoare! O seara placuta!

 

dovada: https://imgur.com/a/j2pBFZs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, nu vreau sa ma bag aiurea in seama, dar SkunK. dupa ce i`ai dat gag pentru jignirea adusa, nu a mai adresat nicio jignire la adresa ta intrucat sa ii dai ban, trebuia sa te hotarasti/ ori gag / ori ban direct...plus ca nu prea sunt de parere ca slayu` este dat corect intrucat cum se spune si in chat "jocu este free in limita bunului simt"/ daca jucatorul nu va reusi sa termine runda pana in timpul stabilit de catre server i se acorda slay automat, nu vad de ce te`ai complicat, ii dai slay stiind ca mai sunt doar 6 secunde..


Edited by c0dr.RELAX, .

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Domnul Skunk a actionat cum trebuie in legatura cu gag ul si ban ul pentru doua ore. Unban vei primi automat dupa ce expira timpul respectiv. 

 

Slay ul a fost intr adevar inutil intrucat, oameni buni, daca teroristii nu planteaza bomba si se termina timpul, primesc toti automat slay. 

Daca ct nu dau defuse la bomba, atunci se intampla acelasi lucru. 

 

Presupun ca daca adminul in cauza are timp sa dea gag uri si ban uri, atunci are timp si sa verifice un player reclamat de mai multe persoane pentru cheaturi. 

 

Va rog pe toti, lasati jocul si faceti va treaba deoarece de asta aveti admin. 

 

Fiind la prima abatere, Skunk se va alege cu o avertizare. 

 

La urmatoarea greseala aplicam regulamentul. 

 

T / C

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.