Jump to content
Sign in to follow this  
WANNA.

REGULAMENT SERVER

Recommended Posts

1. Obiective :

 

- Jocul este FREE GAME in limita bunului simt si se opteaza pentru indeplinirea obiectivelor de catre ambele echipe. -> Tero plant / Counter defuse. Rush-ul in mod excesiv de catre counter-teroristi se sanctioneaza cu avertisment, urmat de slay.

 

2. Reguli generale

 

2.1 Codurile sau alte mijloace menite sa creeze avantaje in joc sunt strict interzise ! 

- Folosirea oricarui tip de alias, script, modele ESL, tinta awp, setari in cfg, antiss, antiflash & antismoke etc. se sanctioneaza cu ban permanent.

- Este interzisa sustragerea (sub orice forma) de la eventualele verificari (LastActivity, Wargods, SS). Riscati ban permanent.

2.2 Sunt interzise si sanctionate cu avertizare urmata de slay urmatoarele :

- Urcatul pe textura hartii.

- Folosirea in mod abuziv a functiei "buy".

- Folosirea altor arme si he-uri decat a celor impuse de harta.

2.3 Pastrati un limbaj decent pe server ! Orice comportament inadecvat se sanctioneaza cu gag/ban 120/ ban permanent in functie de gravitatea cazului.

2.4 Reclamele, nick-urile ofensatoare precum si atacurile la persoana sunt interzise. Respectati jucatorii si adminii !

2.5 Este interzisa orice metoda de deconspirare a pozitiei jucatorului pe harta ( chat, voice ) si se sanctioneaza cu avertisment verbal si ulterior cu gag daca playerul continua sa ofere indicii.  

2.6 Nu abordati adminii pe server in vederea obtinerii de informatii/explicatii referitoare la comenzile executate.

- Nu cereti admin sau slot pe server. Orice acces se acorda prin cerere pe forum daca se indeplinesc cerintele necesare.

- Problemele si abaterile de orice natura se discuta pe forum in sectiunea Reclamatii.

 

3. Reguli admini :

 

3.1 Adminii serverului trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti jucatori in ceea ce priveste comportamentul si sunt obligati sa aplaneze orice conflict aparut intre useri, mai intai prin atentionarea acestora, iar apoi in functie de gravitatea faptului pot recurge la aplicarea comenzilor de restrict.

3.2 Accesele sunt personale. Riscati pierderea gradului daca se depisteaza ca acesta a fost imprumutat / folosit de catre alta persoana decat cea pentru care a fost facut accesul.

3.3 Adminii au obligatia de a se inregistra pe forum si se impune vizitarea zilnica a acestuia pentru a fi la curent cu toate noutatile.

-Banlistul este obligatoriu precum si postarea comenzilor de ban cu efect permanent insotite de dovezi.

3.4 Accesul este o responsabilitate, de aceea adminii sunt obligati sa asigure buna functionare a serverului iar prioritatea este urmarirea jucatorilor suspectati de coduri.

- Comenzile folosite pe alti admini sunt interzise.

- Discutiile staff-ului despre administrarea serverului se vor face intotdeauna pe chatul adminilor. 

- Orice incalcare a regulamentului duce la sanctionarea adminului cu downgrade sau remove.

3.5 Nu dati kick la afk-uri, daca serverul nu este full. Acestia pot fi transferati la spectatori.

3.6 Este obligatoriu sa va anuntati absenta in sectiunea "Absente si retrageri". In caz contrar, va puteti pierde accesul.

3.7 Orice problema aparuta se discuta impreuna la Staff only, urmand a fi luate masuri de catre fondatori, co-fondatori si owneri.

- Nu va faceti dreptate singuri ! Riscati pierderea definitiva a accesului.

3.8 Adminii sunt obligati sa dea vot in ultimele 10 minute de joc, avand in vedere urmatoarele :

- Inainte de a da vot verificati ultimele harti tastand /harti si consultati-va cu ceilalti colegi aflati pe server.

- Hartile supuse la vot nu vor fi dictate de preferintele personale, ci de ale jucatorilor.

- Schimbarea hartii se va anunta cu last si se va face in ultimele 5 minute. 

 

Atentie ! 

Regulamentul poate intampina modificari periodice. Se recomanda verificarea acestuia pentru a fi la curent cu ultimele informatii. 

Citirea si respectarea regulilor sunt obligatorii pentru toata lumea. Incalcarea acestora duce la sanctiuni cu efect temporar sau permanent, dupa caz.

 

Echipa Pensionarii.Indungi.Ro

  • Like 2
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Despre noi !

 

1. Civilizatie si bun simt !

Intr-o societate actuala, sufocata de grobianism si indiferenta, situata de altfel si pe ultima treapta a dezvoltarii sociale, aceste doua elemente ne ajuta sa evidentiem personalitatea umana si totodata, sa iesim din sfera primitivului. Se pune accent pe aceste doua lucruri si se considera ca fiind cele mai importante deoarece se interactioneaza, in cadrul unui mediu virtual(joc, forum), cu persoane reale, de diferite nationalitati, cu diferite obiceiuri, temperamente si personalitati, si astfel, intelegerea si toleranta din partea fiecaruia devine esentiala in mentinerea unei atmosfere placute.
 

P.S : Fii om, e gratis ! 

 

2. Nu facem afaceri !

Nu suntem aici pentru a obtine beneficii financiare sau materiale, nu vindem servicii, nu vindem accese, nu vindem VIP! Nu incurajam miscarea maselor spre consumerism si oferim gratuitate tuturor celor care doresc sa beneficieze de serviciile noastre.

 

3. Nu oferim tratament preferential ! 

Suntem adeptii, in aceeasi masura, atat ai conceptului de egalitate, cat si ai conceptului de echitate. Astfel, nu oferim extra-beneficii nemeritate prietenilor, cunostintelor sau rudelor. Consideram ca oricine trebuie sa aiba sanse egale in atingerea scopurilor si ca rezultatul obtinut trebuie sa fie influentat doar de competentele si abilitatile individuale ale fiecaruia dintre noi.

 

4. Incurajam jocul STEAM default ! 

Consideram ca exista situatii in care este imperativ necesar sa ne adaptam si nu sa adaptam! Astfel, ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul pe server, jucatorilor care folosesc setari suplimentare(alias, script...) cu scopul de a obtine avantaje de joc(care nu tin de calitatile individuale ale acestora) si care nu sunt accesibile din interfata game-menu. Incercam, in acest fel, sa mentinem conditiile de joc la acelasi nivel pentru toti jucatorii de pe server.

 

Echipa Pensionarii.Indungi.Ro
 

  • Like 3
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.