Jump to content
spaniuuk

Cele mai bune jocuri pentru Nintendo Switch

Recommended Posts

Resultado de imagen de Nintendo Switch

 

La începutul acestei luni, Nintendo a sărbătorit doi ani de când consola hibrid Nintendo Switch se află pe piaţă, perioada în care s-a bucurat de o popularitate ieşită din comun. Astfel, deşi poate fi considerată încă „tânără”, Nintendo Switch a strans deja o selecţie de jocuri demnă de invidiat, următoarele zece titluri fiind recomandările noastre, pe care pur şi simplu nu le puteţi rata dacă deţineţi o astfel de consolă.

 

Unul dintre avantajele majore ale Ninteno Switch este caracterul său hibrid, toate jocurile putând fi încercate atât în modul de funcţionare tradiţional, atunci când consola este conectată la TV, cât şi în modul portabil, titlurile preferate putând fi luate astfel „la purtător” şi jucate oriunde doriţi. Mai mult, unele dintre aceste jocuri pot fi abordare „în deplasare” şi în mod multiplayer, crescând astfel farmecul micuţei console Nintendo.

 

BAYONETTA 2

(Platinum Games/SEGA/Nintendo)

 

Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai reuşite titluri de acţiune ale tuturor timpurilor, Bayonetta 2 pentru Nintendo Switch atrage şi prin includerea, în pachetul jocului, a primului episod al seriei Bayonetta, adaptat la rândul său pentru consola Nintendo. Totuşi, trebuie să luaţi în considerare că ambele titluri sunt doar nişte portări de pe mai vechiul Nintendo Wii U, cu rezoluţii, efecte şi framerate-uri îmbunătăţite, deci nu puteţi avea pretenţia unei eventuale experienţe revoluţionare pe Switch. Chiar şi aşa, Bayonetta rămâne combinaţia perfectă dintre acţiune şi sex appeal, un al treilea joc al seriei aflându-se în dezvoltare pentru Nintendo Switch.

 

 

NEW SUPER MARIO BROS. U DELUXE

(Nintendo)

 

Încă de la apariţia seriei din anii '80, jocurile Mario au devenit sinonime cu evoluţia genului platforming. Mai târziu, odată cu debutul consolei Nintendo 64, Mario a început să scrie istorie şi în domeniul jocurilor 3D, seria divizându-se în două ramuri, la fel de iubite de fani: platformerele 2D tradiţionale, realizate în stilul titlurilor originale, şi cele tridimensionale, à la Mario 64. New Super Mario Bros. U Deluxe se adresează celor care o preferă pe prima, reprezentând una dintre cele mai rafinate experienţe de platforming bidimensional de pe piaţă. Nu vă speriaţi de faptul că şi acest titlu este de fapt o portare retuşată venită de pe Wii U: ediţia Deluxe include expansion-ul New Super Luigi U, noi personaje jucabile şi îmbunătăţiri grafice evidente.

 

 

POKÉMON: LET'S GO, PIKACHU! / LET'S GO, EEVEE!

(Game Freak/The Pokemon Company/Nintendo)

 

Vă mai amintiţi nebunia de acum câţiva ani cu jocul de mobil Pokémon Go? În ciuda faptului că reprezenta doar o mică parte din ce înseamnă Pokémon, Go s-a bucurat de un succes răsunător; ei bine, cele două variaţii ale jocului Pokémon: Let's Go, Pikachu / Eevee! livrează întreaga „experienţă” de RPG a seriei, fiind concepute drept remake-uri modernizate ale mai vechilor Pokémon Red / Blue şi Pokémon Yellow. Fanii înrăiţi se vor bucura să afle că Let's Go, Pikachu / Eevee! au integrată funcţionalitate de comunicare cu Pokémon Go şi pot fi abordate şi cu ajutorul unui controller special gândit pentru aceste jocuri: Poké Ball Plus.

 

 

ROCKET LEAGUE

(Psyonix)

 

Dacă Rocket League şi-a găsit deja un joc în listele dedicate celor mai bune jocuri de pe PlayStation 4 şi de pe Xbox One, putea lipsi oare creaţia celor de la Psyonix dintre recomandările noastre pentru Nintendo Switch? Mai ales că, în ciuda anumitor compromisuri grafice făcute pentru a adapta jocul acestei platforme, versiunea de Nintendo Switch a lui Rocket League păstrează atuurile fraţilor săi mai mari, precum conceptul genial de fotbal cu maşinuţe teleghidate, controlul simplu şi uşor de înţeles, cele 60 de cadre pe secundă şi multiplayer online cross-platform cu celelalte console. În plus, pe Nintendo Switch, puteţi porni un meci şi în parc, în metrou sau unde vă loveşte cheful.

 

 

MARIO + RABBIDS: KINGDOM BATTLE

(Ubisoft/Nintendo)

 

Cine a spus că jocurile de strategie nu pot funcţiona pe console probabil că nu apucase încă să încerce Mario + Rabbids: Kingdom Battle. De altfel, decizia celor de la Nintendo de a permite unui alt producător – Ubisoft în acest caz – să folosească personajele clasice ale companiei (Mario şi gaşca sa) s-a dovedit a fi una dintre cele mai inspirate mişcări, alături de combinarea acestora cu eroi la fel de trăzniţi din portofoliul Ubisoft: iepurii nebuni Rabbids. Cu echipe formate atât din personajele Nintendo, cât şi din iepuroi, fiecare cu propriile abilităţi speciale, jucătorii trebuie să parcurgă un altfel de aventură, luptele ce se desfăşoară pe ture aducând aminte de titlurile seriei X-COM.

 

 

DIABLO III: ETERNAL COLLECTION

(Blizzard Entertainment)

 

Unul dintre avantajele pe care Nintendo Switch le are în faţa concurenţei este posibilitatea de a reda întregi jocuri de calibru AAA în condiţii portabile, unul dintre acestea fiind Diablo III, adus pe consola Nintendo prin intermediul ediţiei Eternal Collection. Mai exact, această versiune include absolut tot conţinutul lansat până acum pentru jocul celor de la Blizzard, pornind de la campania iniţială, expansion-ul Reaper of Souls, noua clasa Necromancer şi toate modurile de joc suplimentare. Cu alte cuvinte, o experienţă de joc fără niciun fel de compromis, fiind păstrat şi framerate-ul de 60fps caracteristic celorlalte ediţii. În plus, puteţi să plecaţi la vânătoare de demoni, single player sau în mod co-op, şi atunci când călătoriţi şi nu aveţi acces la TV sau la monitorul PC-ului.

 

 

SUPER SMASH BROS. ULTIMATE

(Bandai Namco Studios/Nintendo)

 

Ce poate fi mai plăcut pentru fanii Nintendo decât un joc cu lupte din care să nu lipsească niciun personaj important din istoria companiei? Şi, evident, să includă o tonă de „invitaţi” din alte serii, să se poată controla prin toate metodele imaginabile (cu Joy-con-uri, controllere Pro sau chiar cu vechile gamepad-uri pentru GameCube) şi să poată fi jucat multiplayer „în deplasare” alături de prieteni. Ei bine, Super Smash Bros. Ultimate le include pe toate. Mai mult, chiar dacă nu aveţi vreun inamic uman cu care să vă confruntaţi, titlul rezultat din colaborarea celor de la Nintendo cu Bandai Namco include suficient conţinut de calitate şi pentru single player.

 

Sursa: Go4Games

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.