Jump to content
Sign in to follow this  
AKI

Salut

Recommended Posts

Sal,ma poate ajuta cineva , nu stiu daca este locul ok unde am postat dar nu am gasit unde sa postez, am un link de zippyshare un am avut salvat ceva imp de mult si acum cand am vrut sa il desc din nou linkul este expirat, se mai poate face ceva? Msss


Edited by AKI, .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mai ai ce face ca sa iti recuperezi fisierele respective. Ei isi mai fac curat pe servere si iti dai seama ca nu or sa tina fisierele uploadate permanent la ei pe site. O solutie de viitor ar fii sa le pastrezi chiar pe HARD-DISK-UL din PC-UL TAU, un USB sau un HARD EXTERN.

Daca mai ai nelamuriri astept reply/pm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mai poti face nimic daca acele fisiere au fost sterse. Zippyshare sterge fisierele care nu sunt accesate intr-un interval de 30 de zile.

 

Topic inchis.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.