Jump to content
Seek_123

[CS] Cerere Unban Seek [A]

Recommended Posts

Contra! daca ti-o dat ban, un stiut de ce.

 

 

EDIT de LRS: Frate nu ai cum sa dai CONTRA la cerere unban fara sa vezi o dovada. Aveti rabdare pana se posteaza.

Am crezut că se subînțelege răspunsul meu, că are demo!


Edited by sTr1kzor, .

Reason: Răspuns lrs

Share this post


Link to post
Share on other sites

n a avut dovada frtlm, mi s a facut de 5 ori ss inainte de acest ban, totusi vreau sa vad si eu daca mi a facut demo sau ceva

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu ce aim vedeti voi dar la mine ochiu nu bate nspre aim , daca te uiti atent si cu slow motion si cu fiecare viteza n parte si de 20 de ori , singurul glont dus aiurea e cel dus pe Kab la inceput , ala pe str1kz0r din tunel era pur si simplu dus dupa cum trage arma avea undeva tinta pe gat a tras 2 -3 gloante ntre timp si s a ridicat tinta .

Si daca te uiti ATENT dupa cum am zis , i a facut contur pe perete ct-ului din penultima runda inainte sa se intoarca si sa i dea cap .

Sigur glontul de pe kab nu l pot explica pentru ca a tras de tinta din dreapta n stanga iar kab nu se vede exact daca a sarit sau doar a scos capul pentru ca a murit .

As opta pentru acea tentativa de vermillion cel mai probabil dar pentru un singur glont dus aiurea nu pot acuza un om pentru Vermillion  .

Pro unban  !

Girlshare: http://www.girlshare.ro/3490279832.6 pt cei care n au acces pe zippy.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am urmarit tot demo-ul de doua ori si nu mi se pare ca ar avea aim. Doar pentru ca are o faza in care face un kill intr-un mod mai dubios nu denota nimic. Asta pentru ca are si faze in care face spray de mai multe ori pentru a face kill. In restul fazelor se vede ca tinta a fost pe capul playerilor.

 

Pro unban!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu ai cum sa dai numai hs runda de runda. Si eu joc numai cu 3-2 de atatia ani si nu dau hs dupa hs.

Poate are luneta la m4 sau lupa pusa la monitor si vede adversarii foarte aproape de el ca sa poata sa le sparga capetele asa.

Altfel nu e plauzibil....

Se observa clar ca nu joaca default si consider ca are ceva script prin cfg.

Sustin sa ramana ban-ul.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contra unban, omu' asta runda de runda te ia dubios, poate ca nu a fost demo-ul prins corect, dar se observa, când trage gloanțele lui i se duc drepte, chiar și când pune țintă la cap, glonțul se duce în piept,spun asta pentru ca am stat pe el mai multe runde și pe diverse mape. Contra unban! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din demo care a fost facut de colegul nostru Florin nu este vorba de aim , e adevarat ca multi folosesc fel si fel de setari , coduri ( vermilion ) pe steam  , dar sunt multi care joaca si la sunet si se concentreaza asupra jocului .

 

 Pro unban !

Share this post


Link to post
Share on other sites

pt cei care inca ma suspecta, si mi-au dat pro ban, pot spune doar atat. Joc de mult timp cs, nu 2-3 ani pe contul asta am putine ore, am vandut un cont unde aveam 700plus ore jucate, pe langa asta mult timp non-steam.. Stiu, par suspect la unele faze, ptc mai am si unele reflexe cand duc mouse-ul fix la cap, poate doar asta, in rest sound on and have fun:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut si iti multumim pentru rabdare.

 

Tinand cont de parerile colegilor si de faptul ca ai fost verificat in cateva serii bune,iti vom scoate ban-ul.

 

Din acest demo nu reiese a avea Silent Aim.

 

Te rog sa-i transmiti lui @CrYpT0n STEAM ID prin PM.

 

Unbanned. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.