Jump to content

Recommended Posts

Salut , am o problema cu ruterul meu de cand am intrat pe connect box si am dezactivat functiu 2,4 gh si am schimbat si functia de la 5 gh de la 20/40/80ms la 20 ms , si acum nu imi mai arata wifi-ul meu nici pe laptop nici pe smart tv am incercat sa ii dau reset dar nu a mers , ce e ciudat e ca functia de wifi free mi-o arata (mi-am dat seama pentru ca aveam upc wifi free cu semnal maxim si nu mai era nici un ruter de la upc cu semnal mare ) pls help , app am incercat sa intru pe connect box de pe upc wifi free dar nu functioneaza


Edited by DaniH, .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mutat din Arhiva la Networking (categoria corespunzatoare).

 

In cutia de la Connect Box trebuie sa ai si un cablu de conectare directa, te conectezi cu el si dupa poti intra la setari. Si eu am dezactivat de pe telefon wifi si am putut sa-l reactivez doar cu ajutorul PC-ului conectat la modem prin cablu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru protocolul de 5Ghz iti trebuie ca si clientii care se conecteaza la el sa stie sau sa aibe placi Wifi dual-band. Laptop-ul tau cat si TV-ul nu au asa ceva. Te poti conecta Wired la el ca sa ii reactivezi SSID-ul de 2.4Ghz sau ii poti da reset mai bine.

 

In alta ordine de idei, nu mai faceti setari fara sa va documentati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

TC, lipsa de interes din partea initiatorului.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.