Jump to content
Sign in to follow this  
AdiiLikE-.-

[CS] Cerere unban AdiiLikE-.- [R]

Recommended Posts

MODEL CERERE UNBAN :

Nick : AdiiLikE-.-
IP : 
79.117.232.240
SteamID : STEAM_0:1:105431050  
Data : 17.04.2019
Adminul care te-a banat : nu am idee
Motiv : "nu.ai.ce.cauta.aici"
Dovada : 
https://imgur.com/a/jLwLPs6

 

In primul rand, salut, buna seara. Nu stiu cine mi-a dat ban, si nici de ce, dar asemenea reason-uri nu cred ca se mai folosesc in 2019 de catre adminii cu toti neuronii.. poate numai aia cu ei lipsa, in fine. Banuiesc ca mi-a dat ban Jhonatello(repet, e doar o banuiala), noi avand o disputa mai veche de pe alt server, insa s-ar presupune ca nu se iau in considerare chestiile personale. Adica eu am ciuda pe x si pe y, si imi iau admin pe 10 servere, si pe unde ii prind, pe acolo ii banez.. Nu se face asa. In fine, astept si eu un raspuns, o dovada daca e cazul de cod, si un unban in cele din urma :) Seara faina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

oo adilike ai plecat de la japca ? ai venit aici !! daca nu ma injurai in halul ala poate ca ma mai gandeam si iti dadeam unban !

dar nu ai sa joci tu pe sv asta atata timp cat o sa am fondator eu aici pe sv ul asta !

 

vezi ? ca Roata se intoarce ? bfata banul ramane T/C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.