Jump to content
Sign in to follow this  
007 ✔

GTA 5 se apropie de 110 milioane de exemplare vândute

Recommended Posts

JNnf06M.png

La șase ani după lansare, GTA 5 continuă să se vândă ca pâinea caldă. Take Two Interactive a dezvăluit recent că jocul se apropie de 110 milioane de exemplare vândute, aducând fără încetare venit pentru companie și chiar depășind așteptările lor. Nu de alta, dar GTA 4 n-a avut tocmai la fel de multă anduranță.

De fapt, pentru a pune lucrurile puțin în perspectivă, prin anul 2011 întreaga franciză GTA reușiseră să depășească 110 milioane de exemplare vândute. Iar acum, un singur joc a reușit să dubleze acest număr.

Cât de longeviv va mai fi jocul? Posibil destul de mult, din moment ce nu pare de parcă Red Dead Redemption 2ar fi reușit să îi tempereze avântul. Cel puțin nu deocamdată, un remaster pentru noile console probabil ajutând la popularizarea western-ului, ce deocamdată se bucură de cam 24 de milioane de unități vândute.

Totuși, componenta sa de multiplayer tot nu prea este la fel de populară ca GTA Online. Motive ar fi numeroase, bazându-se atât pe mecanici, pe calitate, dar și pe tematică. Vestul sălbatic este pur și simplu mai puțin popular pentru un public general decât o copie aproximativă a lumii reale.

Probabil nu ajută nici faptul că RDR2 este disponibil pentru pentru doar două platforme și tot costă foarte mult. Pe cealaltă parte avem un GTA 5 ieftin disponibil pentru 4 console și pentru PC.

 

Sursa: ZonaIT

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.