Jump to content
Sign in to follow this  
Azvy

[RESPAWN]Cerere UnBan Azvy[REZOLVAT]

Recommended Posts

Name: Azvy 
IP: 79.118.142.152 
Reason: aim 
Unban Time: Permanent Ban 
Admin Name: dGLmsi 
Admin SteamID: STEAM_0:0:50947333 

 

 

PS: Poate va era dor de mine! ;3 Daca vreti sa comunicam mai usor si sa va si explic unele chestii legate de stilul meu de joc sau de OverWatching, puteti sa-mi dati un server de Ts3, pentru ca am vazut ca ts.indungi.ro nu merge.


Edited by Further!, .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vizionat și eu demo-ul. Țin să menționez faptul că mă bucur enrom că cineva recurge la un demo pentru a bana un așa zis "codat". Pentru cei care nu știu despre ce vorbesc click AICI . Pe de altă parte, rog și eu adminul, dacă se poate, să-mi zică 3 faze clare de aim / silentaim / triggerbot sau ce ai crezut tu că am. Sunt convins că o să aud că "îți tremura ținta". Da, foarte adevărat, dar nu e de la vreun cod sau ceva, e pur și simplu că așa sunt învățat să joc și așa am eu movement-ul. În plus de asta, nu cred că îmi tremura ținta sau se ducea pe om în momentul când trăgeam. Sper să faci ce ți-am zis și chiar sunt curios de argulemtele tale! Să nu mai zic că este un demo scurt! ( doar 3 MB și da, știu că e respawn, dar trebuia să-l faci totuși de 10-12 MB ca să ai o părere cât mai amplă și cât mai aproape de adevăr!) O zi bună!


Edited by Azvy, .

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu sunt pro unban  , dglmsi  ai grija și tu ce banezi plus ca @Azvy are dreptate  un demo trebuie sa aiba 10-12MB ca sa se vadă cât mai clar ce cod are respectivul sau dacă are ceva sau nu .. Bafta

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar de asta ti-am dat ban, stilul pe care il abordezi tu nu l-am vazut niciodata la niciun jucator. Exista multa hack-uri la care tinta nu sare pe jucator direct sau o programezi cu optiunile pe care ti le ofera hack-ul sa se vada cat mai putin, am vazut multe cazuri si de aici vine si banul pe care ti l-am dat.

Argumente? Eu zic ca stilul tau de joc in general. 

Nu te cunosc si de asta nu am stiut cum joci, daca asta ii stilul tau foarte bine eu o sa imi recunosc greseala. Si faza cu demo-ul prea scurt chiar a fost vina mea, am vazut ca iti tremura tinta si am presupus ca ii clar hack-ul.

 

Ps: Nu am nimic cu tine, daca tu spui ca asta ii stilul tau de joc si ceilalti admini te cunosc si spun la fel eu imi cer scuze fata de tine. 

#Haveagoodday

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu pot sa verific demo, daca este cineva dragut sa imi trimita:


Warning! File models/new/w_hegrenade_nou.mdl missing during demo playback.
Warning! File models/new/p_hegrenade_nou.mdl missing during demo playback.
Warning! File models/new/v_hegrenade_nou.mdl missing during demo playback.
Warning! File models/new/v_deagle_man.mdl missing during demo playb

Share this post


Link to post
Share on other sites

UNBANNED.

 

Data viitoare fa un demo mai lung si mai concludent dGLmsi.

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.