Jump to content
Sign in to follow this  
007 ✔

Știm când va fi Steam Summer Sale 2019!

Recommended Posts

kPfE2Sx.png

Este timpul să vă pregătiți portofelul pentru o nouă criză, deoarece se apropie unul dintre cele mai așteptate evenimente din an pentru gamerii de pretutindeni. Intervalul de zile specific promoției Steam Summer Sale 2019 s-a scurs pe Internet mai devreme, ca de obicei, astfel încât puteți începe să sortați wishlist-ul de pe Steam din timp.

Reducerile vor începe pe 25 iunie și vor rămâne valabile pentru o perioadă de două săptămâni, terminându-se pe 9 iulie.

În ultimii ani, datele de începere a reducerilor de vară au fost aproximativ între 21 și 23 iunie, astfel încât data raportată pentru 2019 nu se îndepărtează de precedent.

Este posibil ca reducerile din acest an să aducă înapoi cărțile de schimb și mini-jocurile din anii precedenți. Jocul de anul trecut a fost Summer Salien, un joc de browser în care călătoreați prin galaxie pentru a salva jocuri care au fost răpite de extratereștri. Puteați câștiga XP și debloca noi abilități, iar apărarea anumitor planete vă oferea șansa de a câștiga jocul corespunzător gratuit.

 

Sursa: ZonaIT

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.