Jump to content
Sign in to follow this  
AnDrEy[K]

Cerere Helper!

Recommended Posts

Nume Real: Ma numesc Andrey.

Varsta: Am varsta de 16 ani.

Nume din Joc: AnDrEy

Ore jucate & Level: -5

Descriere personala(minim 3randuri): Sunt un baiat de 16 ani, nascut pe data de 18 iulie.Am o inaltime de 1.70m, cu parul negru si ochii albastri.Sunt un baiat glumet, prietenos si ambitios.Imi place sa caut orice ca sa invat cat mai multe despre diferite lucruri.Mai am unele caracteristici nu tocmai frumoase, deoarece am o varsta frageda nu imi pot controla bine furia, dar mai am si unele caracteristici frumoase cum ar fi ca sunt respectos si  muncitor.Nu imi plac oamenii neseriosi "smecherii", si ma apreciez asa cum sunt eu.Cam atatea despre mine!

De ce vrei functia de Helper?: Doresc sa devin helper pentru a ajuta playerii noi veniti, sa ii determin sa ramana pe acest server.Sa le raspund intrebarilor pentru a-i lamuri.Imi mai doresc sa devin helper, deoarece acesta este obiectul meu sa ajung cat mai sus!

Ai sanctiuni de la admini?: Nu.

INTREBARE:Cum pot intra intr-o factiune?: Pentru a intra intr-o factiune trebuie sa creezi o aplicatie pe forum/panel, la factiunea respectiva, si daca vei fi acceptat va trebuie sa sustii un test!

INTREBARE:Care este cel mai profitabil job?: Toate joburile sunt profitabile! Nu este un job mai profitabil ca altul.

INTREBARE:De unde pot cumpara un telefon?: Iti poti cumpara un telefon de la un magazin de tip 24/7, pentru a ajunge la acel magazin foloseste comanda [/gps]. 

Te consideri mai bun decat ceilalti care aplica?: Nu, nu ma consider mai bun decat ceilalti care aplica, deoarece toti avem sanse egale la aceasta functie.

Alte informatii folositoare: Nu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.