Jump to content
Sign in to follow this  
Dante100

Cerere lider LS Taxi Koleman

Recommended Posts

Nume Real: Romonti Flavius-Andrei

Nume din Joc: Koleman

Varsta: 19

Ore Jucate(/stats): Sunt nou pe acest server.

A-ti citit regulament-ul liderilor?: Da.

Credeti ca sunteti capabili sa raspundeti cererilor de inactivitate/aplicatiile de intrare in factiune etc. pe forum?: Bineinteles.

Descriere personala(minim 3 randuri): Sunt student la UMFST (o facultate din orasul meu natal), am 19 ani si in mare parte sunt o persoana sociabila, foarte responsabila, si incerc sa inteleg orice tip de om, indiferent de situatie eu caut calea amiabila. Imi place sportul, sa petrec timpul cu prietenii mei, si in mod special sa calatoresc oriunde am posibilitatea si sa ma bucur de fiecare moment in parte.

La ce factiune doriti lider?: Los Santos Taxi.

Te consideri mai bun decat ceilalti care aplica?(daca da cu ce?): Nu pot sa ma compar cu alti oameni. Asta se va observa in timp, in urma actiunilor fiecaruia.

AI primit sanctiuni de la admini?: Nu.

De ce crezi ca meriti aceasta functie?: Nu pot sa zic ca merit in mod special aceasta functie dat fiind faptul ca serverul e la inceput, dar am experienta cu SA:MP-ul de aproximativ 5 ani, deci stiu cat de cat cu ce se mananca.

Spune-mi 3 comenzi de lider importante: /fvr /invite /fwarn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.