Jump to content
Sign in to follow this  
MihneaiJr.

Cerere lider News Reporters - Mihneai

Recommended Posts

Nume Real: Mihnea

Nume din Joc: Mihneai 

Varsta: 17 ani,

Ore Jucate(/stats): 0

A-ti citit regulament-ul liderilor?: Da.

Credeti ca sunteti capabili sa raspundeti cererilor de inactivitate/aplicatiile de intrare in factiune etc. pe forum?: Da.

Descriere personala(minim 3 randuri): Sunt o persoana calma, rabdatoare, dornica de a invata mereu cate ceva nou din fiecare domeniu. Sunt genul de om sociabil, prietenos, cu care poti purta mereu o discutie despre orice subiect. Uneori ma consider o persoana complicata, neinteleasa de unele persoane. Imi mai place sa ies pe afara cu prietenii mei si sa joc fotball.

La ce factiune doriti lider?: News Reporters.

Te consideri mai bun decat ceilalti care aplica?(daca da cu ce?): Da, ma consider mai bun ca ceilalti care au aplicat. Deoarece am mai fost lider la genul acesta de factiune si am mai multa experitenta.

AI primit sanctiuni de la admini?: Nu.

De ce crezi ca meriti aceasta functie?: Deoarece stiu ce fac si doresc sa le asigur playerilor dupa server o factiune de calitate cu membrii respectuosi si bine pusa la punct.

Spune-mi 3 comenzi de lider importante: /invite - pentru a invita pe cineva in factiune; /lockhq - inchid sau deschid HQ-ul; /setstatus - setezi statul aplicatiilor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Americanu. inca nu te-am numit ... manager lideri .... dar afla ca de azi tu esti manager pe DEPARTAMENTE .. FBI/NG/LSPD !

T/C.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.