Jump to content
Sign in to follow this  
Deel

Aplicatie helper - Deel

Recommended Posts

Nume Real: Numele meu real este Vida Sandel.

Varsta: Am varsta de 16 ani.

Nume din Joc: Numele meu din joc este Deel.

Ore jucate & Level: Am level 1 si 0 ore jucate.

Descriere personala(minim 3randuri): Păi mă numesc Săndel, am minunata vârstă de 16 ani și locuiesc în oraș-ul Brașov. Mă joc SA:MP de aproximativ 4 ani și pot spune că în timp-ul ăsta am evoluat foarte mult, mă refer la intrarea în facțiunii, funcții importante etc. În timp-ul liber îmi place să ma plimb cu bicicleta prin pădure și să o explorez împreună cu prietenii mei dar și să-mi petrec timp-ul cu aceștia pe SA:MP. Sunt o persoana liniștită, cu simt-ul umorului căreia nu-i plac persoanele care se cred mai presus față de ceilalți. Mereu am mers pe principiul ” Respectă și vei fi respectat”.

De ce vrei functia de Helper?: Vreau acesta functie deoarece consider ca ma pot descurca destul de bine si am mai fost helper in trecut, pe alte servere.

Ai sanctiuni de la admini?: Nu, nu am.

INTREBARE:Cum pot intra intr-o factiune?: Pentru a putea intra intr-o factiune ai nevoie de nivel-ul necesar pentru aceasta si o aplicatie pe [/panel].

INTREBARE:Care este cel mai profitabil job?: Toate job-urile sunt profitabile, inafara de Detectiv, personal iti recomand Farmer.

INTREBARE:De unde pot cumpara un telefon?: Poti cumpara un telefon de la un business de tip 24/7, il poti localiza folosind comanda [/gps - Business-uri - 24/7].

Te consideri mai bun decat ceilalti care aplica?: Nu ma consider mai bun decat ceilaltii aplicantii, dar ceea ce ma avantajeaza pe mine e comportamentul, mentalitatea si experienta.

Alte informatii folositoare: Multumesc frumos pentru timpul acordat.


Edited by Deel, .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.