Jump to content
Sign in to follow this  
Spafa

Aplicatiie Helper Spafa

Recommended Posts

Nume Real: Andreeas

Varsta: 24 de ani

Nume din Joc: Spafa

Ore jucate & Level: 3 0 ore o sa fac 100

Descriere personala(minim 3randuri): Sunt o fire capabila la mult stress glumeata isteata. Imi place foarte mult footbalul sa-l practic dar nu sunt microbist sa ma uit la fiecare mecii... Eu in viata de zi cu zi sunt Mecanic la un salon auto din Sibiu. Imi place ceea ce fac si cu asta imi castig existenta.

De ce vrei functia de Helper?: Doresc functia de helper pentru a ajuta playerii noi de pe server.

Ai sanctiuni de la admini?: Nu, nu am.

INTREBARE:Cum pot intra intr-o factiune?: Pentru a intra intr-o factiune iti trebuie o aplicatiie pe panel si un test cu lider/co-leaderul/testerul factiunii.

INTREBARE:Care este cel mai profitabil job?: Toate joburile sunt profitabile excluzand jobul detectiv. Eu iti recomand jobul [fisher].

INTREBARE:De unde pot cumpara un telefon?: Pentru a iti cumpara un telefon trebuie sa mergi la un 24/7 si tasteaza in interiorul acestuia comanda [/buy]. Pentru a localiza 24/7 tasteaza [/gps]---> Business-uri--> 24/7.

Te consideri mai bun decat ceilalti care aplica?: Nu, nu sunt mai bun decat nimenii toti suntem egalii. EGALITE FRATERNITE.

Alte informatii folositoare: Nu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.