Jump to content
Sign in to follow this  
CAFFREY ★

TFT [Maeștri tacticieni]

Recommended Posts

Imagini pentru tft league of legends

După cum probabil ați observat, în League of Legends a apărut un nou mod de joc, respectiv: Maeștri tacticieni.

Maeștri tacticieni este un joc de strategie bazat pe runde, în care vei juca împotriva a șapte adversari într-o competiție ''toți versus toți'' pentru construirea unei echipe puternice, care luptă în numele tău.

Obiectivul tău: să rămâi ultimul jucător în viață.

 

Cum funcționează

Imagini pentru tft league of legends

  • Vei cheltui aur în magazin înainte de fiecare rundă, pentru a recruta campioni din LoL în echipa ta. Pe durata meciului, echipa ta va deveni tot mai puternică pe măsură ce alegi campioni cu origini și clase comune, pentru a debloca bonusuri pentru caracteristici. În plus, poți combina trei copii ale aceluiași campion, pentru a-l îmbunătăți într-o super-versiune a sa; combină apoi trei versiuni îmbunătățite, pentru a crea versiunea supremă. 
  • Echipa ta va călători apoi pe tabla unui adversar (sau acesta va veni la tine) și va avea loc o luptă. În timpul ei, campionii tăi se vor muta, vor ataca și vor folosi vrăji în mod automat. La fel ca în LoL, trebuie să-ți alegi o compoziție de echipă și să-ți poziționezi cu atenție campionii, pentru a le debloca potențialul complet.
  • La sfârșitul fiecărei runde, vei câștiga aur pe care îl vei putea folosi în rundele următoare. Ocazional, toți jucătorii se vor aduna pentru un eveniment special și vor alege dintr-o singură listă de campioni cu puteri diferite.

 

Micile legende

LL_Line_Up.jpg?v=3&resize=640:

 

Prin lansarea modului Maeștri tacticieni, suntem încântați să introducem o nouă opțiune de personalizare în LoL: micile legende. Aceste creaturi vor fi avatarul tău în Maeștri tacticieni, vor dansa, vor exprima emoții, vor face glume și în general se vor da în spectacol. După primele câteva meciuri, vei debloca prima mică legendă doar prin joc. După ce primești legenda gratuită unică, vei putea achiziționa specii suplimentare din magazin pentru 750 RP. Vom lansa mai întâi șase specii:

 

Link catre ghidul jocului

 

Noi cei din comunitate deja ne-am adunat pe Discord Indungi [https://discord.gg/jaQrGHa] pentru a juca acest mod. Te asteptam.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.