Jump to content
Sign in to follow this  
Apex

Propunere

vot  

6 members have voted

 1. 1. ar fi ok?

  • da
   1
  • nu
   5


Recommended Posts

Denumire: Friends/Prieteni pe forum

Descriere propunere: Sa fie adaugat un sistem de prieteni, sa iti poti adauga prieteni direct din profilul unui membru. Iar mesajele sa poata fi trimise doar prietenilor, de exemplu daca il ai prieten pe X va puteti trimite mesaje reciproc, daca nu esti prieten cu persoana respectiva nu ii poti trimite mesaj. Cererile de prietenie sa trebuiasca sa fie acceptate sau respinse.

Avantaje: Am putea selecta persoanele cu care intram in contact.

Dezavantaje: Nu vad vreun dezavantaj.

Ai creat poll?: Da

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi un mic dezavantaj pentru Manageri si Fondatori server.

Un mic exemplu: Dacă ei raspund la o cerere pentru grad, si in momentul ala trebuie sa primească un mesaj de la acel membru care a fost acceptat, dar acel om nu stie ca trebuie sa il adauge la prieteni si dupa sa ii dea mesaj, asta ar fi nașpa pentru ei ca nu oricine sta sa citească propunerile sau sa stie cum merge forumul.. 

 

Contra.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

In viata de zi cu zi intrii in contact cu oameni straini chiar daca alegi sau nu mai apoi sa te imprietenesti cu ei, este strict alegerea ta asta, la fel si aici, primesti un pm de la cineva pe care nu-l cunosti, ori il marchezi ca citit, il ignori, eventual daca e reclama sau injurii , il raportezi. Exista dezavantajul spre exemplu ca un simplu user, ce nu e de mult pe forum, nu are prieteni, nu cunoaste acest sistem, sa gaseasca un bug, sa zicem critic , ce trebuie raportat cat mai rapid, el incearca sa trimita pm, dar nu poate sau alt exemplu, ii da cerere de prietenie respectivului dar acel cineva nu intra atat de des pe forum pe cat ar crede userul. Din partea mea CONTRA.


Edited by Alex xD, .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inainte de IPB 4.0 exista terminologia de Friends, in locul Followers de acum, care se aseamana cu vechiul sistem de prieteni in care primesti notificari despre ceea ce fac prietenii si cam atat. Parerea mea este ca nu isi are rostul un asemenea sistem in care trebuie sa fiu prieten cu cineva inainte de a-i da mesaj, asta ar suna mai mult a pagina de socializare, nu a comunitate de gaming.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu exact ,dar cred ca exista totuși block user

Deci daca te deranjează cineva îi poti da block

( nu sunt convins ca nu am incercat niciodată ,dar asa e normal)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.