Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Ieșiți din Gungeon este un spin-off la stelarul Enter The Gungeon

Recommended Posts

exit-the-gungeon-ios-featured.jpg

Ieșiți din Gungeon este un spin-off al foarte populare Enter the Gungeon. A fost o mică confuzie în ceea ce privește includerea acestui joc pe lista Apple Arcade în ceea ce privește dacă a fost sau nu un spin-off. Se dovedește că este un spin-off care va debuta pe Apple Arcade, ceea ce înseamnă că ar putea ajunge la alte platforme non-mobile după. Dacă acest lucru va fi sau nu disponibil imediat la lansare, nu este clar în acest moment.

 

În ciuda faptului că este un spin-off, jocul va avea loc imediat după jocul inițial și va vedea personajele care încearcă să părăsească temnița. Acesta a fost descris de Devolver ca fiind un alpinist cu glonț. Asta pentru că pentru a ieși din temniță va trebui să urci.

 

Fiecare personaj va avea propriul traseu pe care trebuie să-l ia pentru a scăpa luând o grămadă de ascensoare diferite. Desigur, Gundead nu vor lua acest lucru ușor și vor face absolut tot ce le stă la dispoziție pentru a vă opri. După cum puteți vedea din trailer-ul de mai jos, se pare că se vor configura un număr de sferturi apropiate, bătălii tensionate în timp ce luptați Gundead-ul în spații extrem de strânse, cu spațiu limitat pentru a vă deplasa.

Se pare că sunt mai mult de o platformă înclinată de această dată în timp ce puteți vedea personajele se împotrivesc în sus și în jos între diferite niveluri. În ciuda unei potențiale, ușoare schimbări de direcție, se pare că a păstrat esența care a făcut din Enter the Gungeon un astfel de joc captivant - tragere și evadare frenetică.

 

Ieșirea Gungeon va debuta pe Apple Arcade. Nu există nicio indicație clară cu privire la faptul dacă acest lucru va fi sau nu disponibil în momentul de față, dar vom fi siguri că vă vom ține la curent. Pentru alte jocuri care vor fi disponibile pe noul serviciu de abonamente Apple, puteți vizualiza lista noastră extinsă .

 

 

Sursa: Poketgamer.con

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.