Jump to content
Sign in to follow this  
mitza4655

[Propunere] Admin School

Ce ziceti?  

11 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Ce ziceti?

  • Pro
   2
  • Contra
   9


Recommended Posts

Denumire: Admin School

Descriere propunere: O categorie pentru adminii incepatori, membrii care o sa se ocupe de aceasta categorie daca o sa fie bagata, sa ajute adminii incepatori, parerea mea ca ar aduce un plus comunitatii deoarece sunt foarte mutli playeri care nu stiu sa admineze asa bine, sa fie ceva gen ca la "OverWatch Academy".

Avantaje: Parerea mea ca ar ajuta multi  playerii sa invete sa admineze.

Dezavantaje: Nu vad ce dezavantaje ar exista.

Ai creat poll?: Da.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, dupa cum ai precizat si tu in propunere, exista deja o categorie unde poti lua lectii de a vizualiza un demo corect si de a "prinde un codat" sa ii zic asa, daca la asta te referi.

 

Mai mult de atat nu stiu cum putem ajuta adminii incepatori decat ca serverele pe care admineaza sa ii invete ce si cum.

 

Totusi, as putea zice ca propui sa adaugam un topic cu intrebari si raspunsuri pentru adminii incepatori cu toate ca nu sunt sigur ca va avea potential.

 

Dar apreciez ca incerci sa ajuti comunitatea, succes!


Edited by Apex, .

Share this post


Link to post
Share on other sites

În primul rând, nu noi din comunitate trebuie sa învățăm playeri sa admineze, acum nu cred ca fondatorii de server ar avea ei "Chef" să-i învețe comenzile, dar asa ar fi normal joacă pe serverul lor acolo trebuie sa învețe tot macar ce e principal dar nu isi da nimeni interesul. 

Si chiar daca propunerea iti v-a fi Acceptată, întrebarea mea este Cine v-a face activitate acolo? nu cred ca multi dintre noi avem timpul necesar sa ii învățăm comenzi sau nu mai stiu eu ce si dupa parerea mea va fi un proiect mort.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti zic sincer ca nimeni nu isi va da din timp pentru " admin school " pentru ca n-are rost exista tutoriale / pagini pe net .

CONTRA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu are nimeni timpul disponibil pentru a învață o persoană să învețe să admineze sunt o mulțime de tutoriale pe youtube si pe net.

Contra 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca are rost sa se adauge asa ceva, nu doar pentru ca nu ar fi oameni sa se ocupe de proiect, dar si pentru faptul ca fiecare server isi impune un regulament propriu pentru modul in care sunt sanctionati jucatorii care il incalca, iar unele servere sanctioneaza anumite greseli, altele nu. Oricum majoritatea serverelor iti dau acces doar la kick la inceput, pentru a te obisnui cu accesele si pentru a putea invata de la ceilalti admini ce trebuie sa faci, iar pe viitor primesti up/down in functie de cum te descurci. Daca un server are admini care nu stiu sa se descurce, este treaba fondatorilor sa se ocupe de ei, tu ca jucator poti sa-l reclami sau sa iesi de pe server.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exact cum spune si Darkness fiecare server are comenzi diferite /plugin-uri diferite. Sunt servere unde unele comenzi sunt modificate,nu exista anumite comenzi unde chiar si cei vechi in adminat se mai incurca.

Sunt pe internet o gramada de tutoriale de unde fiecare isi poate da interesul sa invete comenzile mai esentiale.

Contra

Share this post


Link to post
Share on other sites

aXjYorI.jpg

 

 

Sincer da, chiar de suntem in 2019 si sunt cativa individuali ce inca nu stiu sa fie 'Admini', chiar daca faci 'scoala' pentru asta tot nu vor invata sa fie 'admini'... 

- A fi un admin bun/capabil tine foarte mult de tine ca individual, cum gandesti, cum actionezi, cat de impulsiv si daca faci favoritisme.

- Totodata este o meserie ce se 'fura', nu se invata intr-o 'scoala pentru asta'. 

 

Nu sunt Pro, Nu sunt contra.. Dar conform sondajului aceasta propunere este respinsa.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.