Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Machinaero este un joc de invenție pentru vehicule 2D

Recommended Posts

machinaero-ios-featured.thumb.jpg.00f7a6245d024749c8cf1d549b51f02d.jpg

Machinaero este un joc despre inventarea utilajelor, astfel încât să poți explora mai bine lumea. Este dezvoltat de un studio de joc format pentru o persoană, numit Emoak. Acesta va fi disponibil pe 10 decembrie pentru iOS.

 

Este un joc cu nisip 2D cu un motor de fizică care va simula toate detaliile care ar putea afecta un vehicul. Indiferent dacă este vorba de ridicare, tracțiune, frecare a vântului sau chiar temperatură și va depinde de dvs. pentru a crea un vehicul care să funcționeze în diferite condiții pe care le puteți întâlni în Machinaero.

 

Vor fi diferiți biomi care îți testează bine abilitățile de inventare. Veți fi provocat să traversați totul, de la mări brute la munți înghețați și jungle sălbatice. Dezvoltatorul spune că nu va exista limite în afara imaginației dvs. la ceea ce puteți construi și nici nu va fi restricționat la un singur tip de vehicul. Ai putea face o mașină, un planor sau chiar o navă spațială.

Vei face acest lucru folosind o varietate de tipuri de blocuri, cu peste 50 de persoane disponibile în joc. Îi veți extrage împreună și veți scoate noul dvs. vehicul pentru o probă. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca lipirea unor roți pe un obiect plat și ca personajul tău să se întindă pe el, precum dealurile tale în jos sau ceva mai complex ca o rachetă.

 

De când a început dezvoltatorul jocului, Tobias Sturn a studiat aerodinamica, pentru a putea încerca să facă jocul cât mai realist. Admir cu adevărat dedicația lui pentru jocul său, mai ales că lucrează la Machinaero în cea mai bună parte a celor 5 ani, în timp ce lucrează un job cu normă întreagă. Așa că aștept cu nerăbdare să văd cum rezultă acest proiect de pasiune.

 

Sursa: Poketgamer 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.