Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Dezvoltatorul Lords Mobile IGG anunță a doua colaborare majoră

Recommended Posts

1304926311_LordsMobile-iOS-Android-Artwork-FamilarsUpdate(1).thumb.jpg.8d91fd185c12e628deec4da67838acf3.jpg

IGG a anunțat astăzi a doua colaborare majoră cu War Child Marea Britanie. Acesta este cel mai recent eveniment dintr-un parteneriat continuu între dezvoltatorul Lords Mobile și caritatea din Marea Britanie . Relația lor a fost creată pentru a crește conștientizarea activității de caritate și pentru a strânge niște fonduri importante pentru copiii ale căror vieți au fost afectate de conflictele armate de pe glob.

 

War Child Marea Britanie își propune sa  ajungă la copii cât mai curând posibil atunci când izbucnește conflictul. Sprijinul pe care îl oferă continuă pe tot parcursul procesului de recuperare a copilului - acordându-le siguranță, abilități esențiale pentru viitor și un trai prelungit.

Lords_Mobile-Android-iOS-Artwork-Children_receiving_chest.thumb.jpg.5fbdc116f7a36bef8f669b715038d83e.jpg

În trecut, au lucrat pentru a ajuta copiii sirieni să acceseze educația și să reintegreze copiii soldați din Republica Centrafricană. Alte țări în care au lucrat includ Uganda, Afganistan, Yemen, Irak, Republica Democrată Congo și Iordania.

 

IGG este desigur dezvoltatorul din spatele unor titluri populare pentru mobil, precum strategia RPG Lords Mobile și jocurile Castle Clash .

 

Pe lângă creșterea gradului de conștientizare a activității de caritate prin jocurile și conturile sale de social media, IGG își propune din nou să doneze o sumă semnificativă de bani carității, pachetul de colaborare Armistice Day de anul trecut a fost de 250.000 de dolari.

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre War Child Marea Britanie și lucrările vitale pe care le realizează, consultați cel mai bine site-ul oficial al organizației de caritate . Și puteți fi la curent cu cele mai noi jocuri ale IGG chiar aici

 

Sursa: Poketgamer 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.