Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Harry Potter: Evenimentele lui Wizard Unite din noiembrie

Recommended Posts

harry-potter-wizards-united-ios-android-featured.thumb.jpg.1facd5aaa7ca0b954f5fe831e2a81e23.jpg

În urma lunii octombrie a Artelor Întunecate, Niantic a dezvăluit o serie întreagă de evenimente pentru noiembrie. Sunt cinci pe tot parcursul lunii în total cu primele deja în curs.

 

De acum și până pe 9 noiembrie, jocul va avea un eveniment care își va propune pălăria de vrăjitor în Săptămâna Internatională a Jocurilor la Biblioteci. În această perioadă veți putea găsi unele dintre cele mai cunoscute personaje ale francizei în biblioteci precum Hermione Granger și Luna Lovegood.

 

Inițial planificată să înceapă astăzi, Stronger United Brilliant Event Partea 1 va începe acum pe 12 noiembrie și va dura până pe 19, din cauza problemelor tehnice. Prima din această misiune în două părți vă va ajuta asistând diverși membri ai Ordinului Phoenix. Acest lucru înseamnă că veți face echipă cu cele ale lui Nymphadora Tongs și ale Mad-Eye Moody.

Pe 17 va fi una dintre cele mai des organizate zile ale comunității Niantic. În această zi vei putea participa cu o mulțime de provocări vrăjitoare și camere la nivel înalt cu alți jucători. Acest lucru vă va scăpa de câteva recompense exclusive dacă veți învinge.

 

Apoi, în perioada 19 - 26 partea a doua va fi disponibilă două misiuni mai puternice United Brilliant. În această a doua parte, veți ajuta câțiva Weasleys sub forma lui Arthur și Percy. Ambele aceste funcții funcționează pentru Ministerul Magiei, așa că știți că este vorba despre câteva lucruri importante cu care veți ajuta.

 

 harry_potter_wizards_unite_ios_android_8__1_.thumb.jpg.7d78c04c502f69b15761f554316bd872.jpg

 

În sfârșit, în perioada 26 noiembrie - 2 decembrie, evenimentul final al lunii va fi un demers Hogwarts în timp limitat. Veți rămâne alături de eroii lui Hogwarts și veți avea sarcina de a întoarce Fonduri de Fundație din pagina Registrului de clasă Poțiuni. Acest eveniment vă va vedea alături de două dintre cele mai bune personaje ale lui Harry Potter, Sirius Black și Severus Snape. Oh, și Harry va fi și el acolo, ceea ce este bine cred.

 

Harry Potter: Wizards Unite este disponibil acum în App Store și Google Play . Este un joc gratuit de jucat cu achiziții în aplicație.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.