Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Spring Falls este un joc de puzzle relaxant care se îndreaptă spre iOS

Recommended Posts

spring-falls-ios-featured.thumb.jpg.e883e418acca85414d226f9195d63a98.jpg

Întotdeauna am fost ușor atras în orice joc care are un stil de artă destul de bun, chiar dacă nu este un gen pe care l-aș juca în mod normal. Acesta este cazul când am văzut viitorul puzzle de relaxare al lui Sparse, Spring Falls. Acesta va fi disponibil pentru iOS pe 17 noiembrie.

 

Întregul concept pe care se bazează jocul este eroziunea apei și urmărirea plantelor să crească, ceea ce aproape sună ca o lecție de știință. În schimb, Sparse dorește să fie o experiență aproape meditativă și va combina audio liniștitor cu stilul său vizual ușor pentru ochi pentru a realiza acest lucru.

 

Jocul în sine te va vedea manipulând peisajul, astfel încât să poți devia fluxul de apă pentru ca florile să crească. Munții pe care veți schimba terenurile sunt pe bază de hex, așa cum puteți vedea în remorca de mai jos, iar puzzle-urile în sine sunt un caz de înlăturare a celor corecte pentru a lăsa apa să curgă către hexagonele care au semințe.

 

 

Trailerul este, de asemenea, o modalitate excelentă de a înțelege estetica acestui joc. Nu este că arată deosebit de deosebit, ci este foarte minim. Însă pare o coloană sonoră incredibil de pașnică și ambientală cu care au trecut cu adevărat ajută la cimentarea acestui lucru.

 

Desigur, acesta este doar trailer de 35 de secunde, așa că sunt intrigat să văd dacă această ambianță se transformă în frustrare dacă puzzle-urile sunt prea dificile. În total, există 60 de puzzle-uri pentru a vă face treabă. Dezvoltatorul spune că, deși doresc ca aceasta să fie o experiență Zen pentru jucători, puzzle-urile vor oferi totuși o provocare suficient de bună.

 

Spring Falls va fi lansat pe App Store pe 17 noiembrie și îl puteți pre-comanda acum, dacă doriți. Este un titlu premium care costă 3,99 USD.

 

Sursa: Poketgamer 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.