Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Noi capitole de poveste sosesc în Pokemon Masters 

Recommended Posts

pokemon-masters-ios-android-espurr-espurr.thumb.jpg.f497f7aa8c908a53b4afa8f1f088649d.jpg

Ne-am întors cu un al doilea ajutor de știri Pokemon Masters, astăzi, urmând articolul nostru anterior . De această dată vă anunțăm că există o mulțime de capitole noi disponibile în povestea principală, precum și câteva alte biți și piese, inclusiv posibilitatea de a schimba personajele principale Pokemon în Torchic.

 

Anunțată luna trecută, capitolele 19-21 sunt disponibile pentru a juca acum. Completarea tuturor acestora vă va câștiga o nouă pereche de sincronizare, Calem și Espurr. Calem este protagonistul masculin de la Pokemon X și Y, așa că este o schimbare de ritm, căreia nu i s-a oferit unul dintre Pokemon-ul inițiator din regiunile sale respective.

 

 pokemon-masters-ios-android-story.thumb.jpg.8d40f2acc32acc15c91fd1deea5aaeb8.jpg

 

Nu mă deranjează însă, sunt un fan al Espurr așa că sunt încântat să văd că se adaugă. Vor fi o pereche de sincronizare de 5 stele. Dacă decideți să le adăugați în echipa dvs., Espurr va prelua un rol de Tech, ceea ce înseamnă că vine echipat cu mișcări care pot confunda și paraliza. De asemenea, el are un pasiv care crește șansele de a provoca confuzie, așa că, dacă nu funcționează prima dată, devine mai probabil fiecare încercare.

 

Pentru a coincide cu lansarea acestor noi capitole de povești, există o nouă misiune Rally numită The Story Continues. Acest Rally va fi disponibil până pe 28 noiembrie și va răsplăti jucătorii cu 2000 de pietre prețioase dacă vor finaliza toate misiunile disponibile. Acestea pot fi văzute apăsând pe telefonul dvs. Porygon, apoi pe fila evenimente.

 

În cele din urmă, acum veți putea să schimbați personajele principale Pokemon în Torchic dacă aveți un Pikachu pur și simplu nu o faceți pentru voi. După ce ai finalizat capitolul 20, vei câștiga această nouă variantă a MC-ului și vei putea schimba Pikachu pentru Torchic. Torchic preia un rol de sprijin și are mișcări care își măresc aliații Atacul, atacul special și rata de lovitură critică.

 

Pokemon Masters este disponibil acum în App Store și Google Play . Este un joc gratuit de jucat cu achiziții în aplicație.

 

Sursa: Poketgamer 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.