Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Saint Seiya Awakening primește prima sa actualizare importantă

Recommended Posts

Saint_Seiya-Android-iOS-KeyArt.thumb.png.16a6c210cc739eef5bca7a2ce7d06204.png

Lansat la începutul acestui an, Saint Seiya Awakening a primit primul său mare update care aduce o mulțime de conținut nou în RPG. Aceasta include capitole noi, moduri de joc și o competiție PVP.

 

Este ultima adăugare a poveștii, capitolul Poseidon va vedea jucătorii să lupte împotriva celor șapte generali de mare și a lui Poseidon însuși. Alături de noi bătălii, există și muzică de fundal nouă de care să ne bucurăm. Pentru a coincide cu această actualizare a poveștii bazate pe mare, Dragon Dragon Kanon și gemenii săi Gemini Saga vor fi retrasi în piscina convocării.

 

Vor fi diferite evenimente care îi înconjoară pe cele două prin evenimente și alte piese de conținut de care va trebui să vă autentificați în fiecare zi pentru a profita la maxim. De asemenea, 10 noi sportive se vor alătura bătăliei în timpul capitolului Poseidon.

 

Cea mai recentă actualizare aduce, de asemenea, două noi moduri de joc la Saint Seiya. Primul se numește Altarul. În acest mod, va trebui să finalizați studiul Elementului. Completarea cu succes vă va aduce un SS Cosmo. Cel de-al doilea se numește The Coffers, care va fi o ocazie de a câștiga singur câteva monede de aur.

 

Actualizarea finală este un memento al viitoarei competiții PVP. Înscrierea pentru a participa la Campionatul Jamir se închide duminică. Așadar, dacă vă place un jucător destul de decent din Saint Seiya, nu uitați să vă înregistrați pentru a participa la competiția de 18 zile. 

 

Dacă nu sunteți familiarizat cu Saint Seiya Awakening, este un RPG care se bazează pe celebrele manga și Anime. Îți asamblezi o echipă de Sfinți, prin mecanici Gacha, apoi îi duci în luptă. Unii vor sinergiza mai bine împreună decât alții, așa că depinde de tine să găsești combos care funcționează bine pentru tine.

 

Saint Seiya Awakening este disponibil acum în App Store și Google Play . Este un joc gratuit de jucat cu achiziții în aplicație.

 

Sursa: Poketgamer 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.