Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

S-au lansat vertical în BattleSky Brigade: Harpooner

Recommended Posts

Battle_Brigade_Harpooner-Apple_Arcade-Screenshots.thumb.jpg.01fd768ee6bcdba303719dacbf623d21.jpg

Dezvoltatorul cu sediul din Singapore, BattleBrew Productions, a adăugat o nouă intrare în linia sa de titluri de bătălie care luptă BattleSky Brigade , de data aceasta tranzacționând orașul inactiv construind distracția predecesorului său ( BattleSky Brigade TapTap ) pentru acțiuni de fotografiere în timp real în BattleSky Brigade: Harpooner .

Acum este disponibil pentru a juca pe Apple Arcade, BattleSky Brigade: Harpooner este un tir cu defilare verticală în care sunteți însărcinat să vă „ pescuiți ” prin lumi încărcate cu obstacole, izbucnind dușmani în timp ce mergeți.

 

Obiectul jocului este suficient de simplu - pentru a continua să călătorești înainte, salvarea obiectelor speciale prin tragerea butoaielor și colectarea lotului din interior. Nava dvs. pilotată de iepuras este legată până la bază, astfel încât, dacă rămâneți fără frânghie, va trebui să vă reînviați și să începeți din nou.

 

În prezent, jocul prezintă 5 lumi diferite pe care le puteți explora cu o varietate de nave inspirate de baril-punk, fiecare cu o multitudine de arme diferite și upgrade-uri pentru a echipa.

 

Brigada BattleSky: Harpooner este disponibil pentru a juca chiar acum pe Apple Arcade .

 

Sursa: Poketgamer 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.